8 – 12 лютого 2016

Фаза Нового Місяця (Перша) у Водолієві: Народжуються нові ідеї в тій сфері, яка представляє для нас принцип прогресивних реформ та колективної роботи, наукових досліджень та дружби, оригінальності та винахідливості. Зараз збіг обставин є несподіваним, спонтанним. Обставини примушують нас звертати увагу на цю сферу.

Зараз варто передивіться перелік власних бажань та планів та поставити на перше місце саме те, що є важливим для реформаторства, колективної роботи, прибутків від професійної діяльності. Попрацюйте над своїм іміджом, щоб він працював на ваші дружні стосунки. Будьте відкриті до нових ідей. Рухайтеся за течією подій – вона приведе вас в ідеальну для вас ситуацію.

Колективний настрій – “Винаходжу”: старі цінності й методи гальмують прогрес, їх треба замінити новими. Нас надихає ідея прогресу, наукових розробок, інженерної праці. Прагнення реформувати структури, що застаріли. Життєва задача: принести в світ щось нове, унікальне. Мета прагнень: науково-технічний прогрес, який рухає геній індивідуалістів, або колективістська утопія.

Це час для експериментів, наукових розробок, для використання найсвіжіших досягнень наукової думки. Виникають божевільні ідеї, утопічні проекти. Ми здатні поводитися як відступники, ренегати, одинаки, заради того, щоб зберегти власну свободу та індивідуальність. Тим не менш, індивідуалізм штовхає до пошуків таких самих індивідуалістів, бо хочеться бути серед друзів та однодумців, обговорювати з ними свої винаходи та плани на майбутнє.

Знадобиться здатність мислити нестандартно, незалежно. Вміти залишатися індивідуальністю в колективі.

В суспільстві попит на все, що пов’язане з темою соціальних реформ, з революційними прогресивними змінами, науково-технічним прогресом, наукою, авіацією, космосом, винаходами, відкриттями, символьними системами. Цікавість до астрології, уфології, гуманістичної психології. В центрі уваги – виконавча влада в державі, суспільний рух, соціальні спільноти, колективи, клуби.

10 лютого точний зростаючий трин Венери в Козерогові з Юпітером/Північним Вузлом в Діві. В перші дні липня 2015 зародилася нова ідея: розширити власні соціальні та фінансові можливості, щоб мати більше простору для любові, романтичних подорожей, розкішних надбань, світських раутів. Мета — отримати нові можливості для особистої творчості в галузі мистецтва та суспільного життя, партнерства, співробітництва, миротворства, дипломатії, в галузі моди й стилю, культури спілкування.

В першій декаді серпня 2015 та в третій декаді жовтня 2015питання, що були актуальні в перші дні липня, знов повернулися, щоб ми могли дати їм остаточну оцінку з позицій тих змін, які відбулися в нашій системі цінностей з того часу.

У третій декаді грудня 2015 ідея розширення соціальних та фінансових можливостей через особисті творчі проекти, що народилась в перші дні липня 2015, вперше являє себе світові. Склалися сприятливі обставини, коли ми можемо отримати допомогу й підтримку від партнерів, союзників, покровителів, вчителів в питаннях підтримки здоров’я, в роботі, на службі, а також в питаннях накопичення багатства, вирішення проблем боргів.

В другій декаді січня 2016 ідея використати свої таланти, здібності, ресурси, везіння в особистій творчості для збагачення та розширення можливостей переживає кризу. Ми можемо відчувати себе бідними, некрасивими, некультурними. Нам занадто хочеться фінансової надійності, любові, краси. Є пристрасне бажання розширити власні фінансові можливості, знайти нове джерело власних прибутків. Це може стати потужним стимулом різко почати працювати і боротися за власні цінності. Це період напруги, коли ми переживаємо сильну любов до тих щасливих переживань, які дають гроші, кохання, соціальний успіх. В цей час ми пристрасно бажаємо бути багатими і привабливими. І якщо готові докладати зусилля, щоб добитися цього, результат перевершить всі очікування. Як цього можна добитися? Цей аспект каже: «потурбуйся про власне здоров’я, наведи лад у побуті, працюй акуратно й точно. Доклади зусиль до того, щоб навчитися керувати фінансами – наприклад, пройди навчальний курс. Також повчися мистецтву. Пройди курс з іміджу та стилю».

В першій декаді лютого 2016 складаються напрочуд гарні обставини для того, щоб розширити власні соціальні та фінансові можливості, щоб мати більше простору для любові, романтичних подорожей, розкішних надбань, світських раутів. Щасливий випадок дає можливість отримати нові вдалі пропозиції для особистої творчості в галузі мистецтва та суспільного життя, партнерства, співробітництва, миротворства, дипломатії, в галузі моди й стилю, культури спілкування. Можуть бути значні вигідні зрушення в сфері кар’єри, якщо вона пов’язана з модою, мистецтвом, культурою, освітою.

В політичному житті цикл Венера/Юпітер, на щастя, приносить гармонію, поряд з руйнівними циклами. Таким чином, в ці дні відбуваються події, що стосуються ролі керівників різноманітного рівня у питаннях миротворства, розширення можливостей інтеграції в більш розвинене культурне товариство, відновлення гармонії на рівні Законів міжнародного права. Ці події розширюють можливості для заробітків в таких сферах суспільного життя як державна та військова служба, малий та середній бізнес, самозайнятість населення, повсякденна праця, побут, охорона здоров’я, освіта, інтелектуальна тонка точна праця, інструменти для роботи, домашні тварини. Нові можливості для миротворства, відновлення гармонії, для фінансового успіху лежать через серйозні довгострокові проекти, бізнес, кар’єру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає