8 – 12 липня 2016

Це час для тонкої точної інтелектуальної праці, для рутинної роботи і для того, щоб зробити щось практичне заради підтримки здоров’я. Справи так чи інакше стосуються родини, домівки, батьків.

Для розумової роботи дуже сприятливий період. Можна зробити багато і швидко. Але нервова напруга буде дуже високою. Особливо під час особистих розмов про безпеку, домівку, сімейне життя.

Вдалий час для того, щоб показати свою творчість. Не будьте скромними. Якщо не говорити про свої досягнення, ніхто не дізнається про вас. Це час успіху та удачі. Можна отримати винагороду, визнання, подарунок, протекцію. Час, коли ваші старі творчі проекти завершуються і приносять прибуток.

П’ятниця буде емоційно важкою, бо аж до десятої вечора тиснутимуть невідкладні справи. Виберіть зі списку справ найважливіші. Розбийте на задачі. І робіть потихеньку. Без фанатизму. Якщо робота сидяча, то не забувайте кожні 50 хвилин вставати і розминатися. Пийте побільше води.

Субота і неділя в емоційному сенсі дуже добрі. Ці дні можна присвятити будь-яким заняттям, бо все вдаватиметься з легкістю і приноситиме щастя.

Понеділок буде сповнений несподіванок. Не факт, що приємних. Підвищена нервозність. Метушня. Збуджені люди з дивними ідеями прагнуть спілкування. Скоротіть час розмов. Будьте обережні на дорозі. Можуть бути неприємності з електронними пристроями та електрикою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає