7 – 11 листопада 2015

Фаза Бальзамічного Місяця (Восьма), падаючий секстиль в Діві: тема цього місячного циклу -повсякденна праця, тонка точна інтелектуальна праця, робота за наймом, державна та військова служба, підтримка здоров’я, домашні тварини та інструменти. В цей час ми завершуємо справи, що стосуються цих тем. На цій фазі циклу ми активно співпрацюємо й докладаємо систематичних зусиль, щоб остаточно втілити ідеї циклу. Водночас ми плануємо майбутні зміни.

В ці дні можемо явити себе в ролі персонажу, що фокусує на собі драму суспільства, виступити в ролі найманого робітника, службовця, колеги по роботі. Або можемо мати справу з людиною, яка опинилася в цій ролі: її можуть призвати до відповідальності, гнобити тим чи іншим чином.

В центрі уваги опиняються люди, які втілюють потребу своїх колективів у змінах. Тому активісти цього часу можуть відрізнятися фанатизмом або ж величезним політичним баченням, яке надихає на подвиги.

Вдалий час, щоб завершити та почати планувати в сфері того, що є вашою повсякденною працею, рутиною, піклуванням про підтримку здоров’я. Колективний настрій – “За що купив, за те й продаю”, або “Довіряй, але перевіряй”. Кінцева мета прагнень — бути максимально точним. Задача – аналізувати все.

В цей час конструктивність дій залежить від нашої здібності бути розумними, уважними до деталей, точними, акуратними, гігієнічними, здоровими. Важливі аналітичні здібності: необхідно навести лад, розкласти все по полицях, систематизувати, структурувати і назвати речі своїми іменами.

Ми більш прискіпливі, критичні, ретельно все перевіряємо. Негативні прояви: буркотіння, прискіпливість, перфекціонізм, маніакально-депресивний педантизм. Сильна сторона – інтелектуальний підхід: обміркований, критичний, методичний; об’єктивність, прагматизм, реалізм, вміння вникнути в суть справи, находити сильне рішення. Обирайте найкращий варіант з усіх можливих, шукайте найкоротший шлях при мінімальних витратах. Робіть все сумлінно, будьте порядними, трудолюбивими й надійними. Але не забувайте, що зайва чесність і порядність у грі з шахраями призведе до програшу. Боріться проти хаосу, наводьте лад.

Хочете вірте, хочете ні, але сексуальна інтрига в цей час часто використовується як інструмент бартеру або маніпуляції. При тому посилюється здатність добре бачити дрібниці й деталі. Перебільшена увага до деталей може бути сприйнята партнером як занудство й прискіпливість.

В центрі уваги в в суспільстві такі професії, де важливе вміння відділяти корисне від шкідливого: критики, економісти, інтелектуали, науковці. Попитом користуються фахівці, які вміють бачити дрібні деталі і добре рахують: бухгалтерський облік, педагогіка, програмування, медицина, особливо стоматологія й протезування. Будь-яка справа, де важливі навички тонкої роботи: техніка, ремесло, механіка, масаж. Вихователі, експерти, фізіологи, дієтологи. В основному є попит на найманих працівників та службовців “на зарплатні”.

8 листопада 2015 Венера в 30 градусі Діви в кон’юнкції з Північним Місячним Вузлом. Посилюється роль в суспільстві громадських діячів, миротворців, дипломатів, суддів, адвокатів, стратегів, діячів мистецтва. Сприятлива можливість з допомоги цих дірячів домогтися нових традицій в сфері малого та середнього бізнесу, державної та військової служби, роботи за наймом, інтелектуальної тонкої точної праці. А також зрушень в сфері охорони здоров’я та освіти.

З 8 листопада до 5 грудня 2015 Венера в Терезах. Любов, кохання, задоволення, користь й фінансовий успіх – пріоритетна цінність. В коханні цінується рівність. В співробітництві – паритет. В любові прагнемо гармонії, краси, гарного смагу, вишуканості, надійності, мудрості, терпіння, дисципліна, правильного розуміння почуття боргу.

Найбільш привабливими в цей час є такі жінки: чарівні, доглянуті, з тонким смаком, розумні, стратегічно мислячі, добре знаються на мистецтві та політиці. Вміють адекватно поводитися у будь-якому соціальному середовищі. Їхній імідж відповідає правилам культури поведінки, демонструє знання психології моди та стилю. Імідж, який в цей час приносить успіх та везіння: дотепна класика, британський стиль, дендизм.

10 листопада 2015 точний падаючий секстиль Меркурія в Скорпіоні з Плутоном в Козерозі. В третій декаді грудня 2014 зародилися нові ідеї щодо вивчення та осмислення глибоких трансформацій структур державною та будь-якої іншої влади. Після гострої напруженої боротьби за ствердження цих ідей в світі в першій декаді квітня 2015 в середині липня 2015 настало максимальне розуміння процесів трансформації структур влади й передбачення напруженої роботи над здійсненням необхідних реформ. У другій декаді серпня 2015 були сприятливі обставини для важливих обговорень та роздумів, коли ми отримали результати того, що було замислено з грудня 2014.

В першій та третій декадах вересня 2015 на ментальному рівні відбувається гостра боротьба за остаточне утвердження ідеї розумного підходу до глибокої трансформації владний структур, коли стратегічні партнери напружено працюють над втіленням стратегічних планів, застосовують дипломатичні методи. Ми повертаємося до одних й тих самих тем знову й знову, щоб переосмислити їх наново. Дуже багато важкої розумової праці, що потребує глибокого занурення в дослідження та погляду на речі з усіх можливих боків. В третій декаді жовтня 2015 ми знов опинилися в тій самій ситуації гострої боротьби за втілення ідеї розумної трансформації владних структур.

Тепер, в першій декаді листопада 2015, цикл трансформацій структур влади, що розпочався в грудні 2014 року, на завершальному етапі. Новий річний цикл трансформації структур влади почнеться 19 грудня 2015. А до того, на даному етапі трансформація структур влади відбувається за рахунок використання інтелекту в сфері крупних фінансових операцій, глибоких наукових знань, обізнаності в галузі корупції, криміналу, силових структур.

На особистому рівні в цей час інтелектуальна робота, пов’язана з глибокими науковими дослідженнями, детективними розслідуваннями, психоаналізом, криміналістикою, боротьбою зі злочинністю, відбувається в сприятливих умовах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає