6 вересня – 9 вересня 2018

Із 15:00 6 вересня до 21:01 9 вересня 2018 фаза падаючого секстилю в Ракові місячно-сонячного циклу в Левові. Час завершити програми, скеровані на вирішення питань стосунків з дітьми, особистої творчості, хобі, розваг, любовних пригод, фінансових авантюр та ризикованих проектів, що здійснювалися з середини серпня. Це вдалий час, щоб розслабитися у родинному колі, приділити увагу батькам і сімейним справам. Це час завершити творчі проекти, підбити підсумки і будувати плани щодо тонкої точної інтелектуальної діяльності, роботи за наймом, служби, повсякденних занять, побуту, підтримки здоров’я, домашніх тварин.

У цей час гостро відчувається пристрасне прагнення добробуту та любові – нам гостро не вистачає стосунків, любові, краси і гармонії, грошей, активного суспільного життя. Несила сидіти на місці й чекати доки щось саме собою зміниться на краще. Ми змушені робити щось конкретне практичне заради добробуту, любові, краси, партнерства, миру, мистецтва: змушені боротися, вдосконалювати професійну майстерність, змінити щось у підході до спортивних занять. У стосунках – гострі конфлікти, надлишок пристрасті. Уникати конфліктів не варто, бо це єдина можливість дізнатися про життєву позицію та цінності партнера. У цей час невдоволення якістю своєї діяльності та прибутками від неї сягає піку – на енергії цього невдоволення можна здійснити прорив у професійній діяльності та в спорті і підвищити прибутки (8 вересня 2018 точна падаюча квадратура Венера/Марс).

З 6 до 22 вересня 2017 Меркурій в Діві сприяє тонкій точній інтелектуальній роботі, підтримці здоров’я, здоровому способу життя. Розум в цей час методичний, педантичний. Дуже гарні аналітичні здібності, упорядковане мислення, реалістичне. Вміння точно й безпомилково відділяти практичне від непрактичного, правдиве від хибного, функціональне від нефункціонального. Думка працює чітко, тверезо, методично і послідовно. Вміння розгледіти найдрібніші деталі. Є небезпека надто захопитися деталями, нехтуючи інтересами цілого. Прагнення збирати нові та нові факти заважає зупинитися і, нарешті, зробити узагальнення, синтезувати роздрібнені деталі в єдине ціле. У міркуванні бракує об’єктивності. Тому є проблема отримати користь від знань. Сильний бік – вміння осмислювати рішення тверезо, керуючись критерієм «функціональний – нефункціональний».

Сприятливий період для інтелектуальних занять: дружба з оригінальними людьми, з прогресивними реформаторами, науковцями, з діловими людьми, з політиками, з представниками правлячого класу дає можливість використати знання в повній мірі. Варто спілкуватися, знайомитися, подорожувати. Можна легко й без перешкод реалізовувати власний інтелектуальний потенціал. В цей час легко донести важливу інформацію до друзів, однодумців, опанувати передові технології (7 вересня точний зростаючий трин Меркурій/Уран). Легко зміцнити свої зв’язки в кар’єрі, в бізнесі, зміцнити репутацію й підвищити статус завдяки знанням та знайомствам (7 вересня 2018 точний падаючий трин Меркурій/Сатурн).

Імперативні обставини складаються таким чином, що прояснюється заплутана ситуація, неможливо приховати брехню та містифікації. Це може бути принести розчарування, коли доводиться відмовитися від ідей, що виявилися хибними, та від нереалістичних планів. Доводиться робити вибір “або-або”, що стосується роботи, підтримки здоров’я, побуту, робочих інструментів. В цей час дуже важливо підтримувати високий рівень внутрішньої чесності, прояснювати все до кінця, не приймати рішення у стані зміненої свідомості (7 вересня 2018 точна опозиція Сонце/Нептун).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає