6 червня – 10 червня 2019

Із 23:42 6 червня до 08:59 10 червня 2019 фаза зростаючого секстилю в Левові місячно-сонячного циклу в Близнятах. Відверто заявляють про себе на рівні конкретних подій реального життя нові ідеї щодо таких тем: якість інтелекту, аналітичні здібності, раціональне мислення, логіка, пізнання, навчання, міркування, спілкування, знайомства, короткотривалі подорожі. Сприятливі умови для втілення ідей щодо особистої творчості, ризикованих проектів, дітей. У фокусі уваги опиняються хобі, веселощі, розваги, театралізовані дійства, ігри, любовні пригоди, фінансові авантюри.

В першій декаді червня імперативні обставини викликають напруження, бо ми зіштовхуємося з реальністю, до якої не готові. Раптом стає ясно, що сліпі сподівання не справджуються, а фантастичні мрії дива розсіюються. Болісне розчарування змушує брати на себе відповідальність і приймати самостійні рішення. За цих обставин стають очевидними особисті недолітки, обумовлені браком освіти, світоглядними позиціями, особистою філософією, особистою системою вірувань. Доводиться чесно визнати межі власної компетентності, власну відповідальність. Ясно видно, якими будуть наслідки рішень, що ми прийняли наприкінці листопада 2018, і наступні півроку нам доведеться мати справу з цими наслідками. Зараз ми приймаємо важливі рішення щодо освіти, стосунків з іноземцями, юридичних питань (9 і 10 червня точний зростаючий квадрат Сонце/Нептун і точна опозиція Сонце/Юпітер).

До 8 червня сприятливі умови для навчання та спілкування за допомогою новітніх технологій, для застосування своїх знань у наступних галузях: символьні системи, програмування, інженерія, прогресивні реформи, колективна робота, наукові розробки (7 червня точний зростаючий секстиль Меркурій/Уран).

Із 9 червня до 3 липня 2013 Венера у Близнятах. У цей час найбільш привабливими та симпатичними будуть ті, хто виглядає людиною розумною та легкою у спілкуванні. Ми подобаємося іншим, коли демонструємо свої енциклопедичні знання, добру обізнаність на останніх новинах, швидкі інтелектуальні реакції та гарне почуття гумору. Нас зачаровує все нове, цікаве, розумне, коли йдеться про любовні стосунки, стандартні соціальні ситуації та фінанси. Почуття в цей час раціональні, логічні. У коханні та фінансах поводимося практично і раціонально: будуємо схеми, плануємо, комбінуємо, даємо логічну оцінку, не упускаємо з виду деталі та дрібниці. Причаровуємо мистецтвом спілкуватися: словами, знаннями, інтелектом, комбінаторними здібностями. В еротиці збуджує інтелект партнера, красиві слова, дотепні жарти, різноманіття, нові враження. Тінь: пліткарка.

Щоб підвищити власну привабливість, у соціальних ситуаціях варто демонструвати демократичність. У цей час дуже личать речі, що демонструють мобільність: зручне сучасне спортивне взуття, цікаві повсякденні речі, модні недорогі новинки. Динамічності образу додають свіжі кольори (блакитні, зелені, жовті з особистої палітри), легкі сучасні тканини (тонкий льон, поплін, змішані тканини, вовна, бавовна). Личить простий лаконічний крій – раціональний, розумний. Загалом образ має бути молодіжним.

Соціальний образ – Інтелектуал, Журналіст.

Стиль у мистецтві – модерн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає