5 – 9 вересня 2015

Фаза Останньої чверті (Сьома), падаючий квадрат у Близнюках: час основної цього місяця, нестабільність й напруження. Може буте стійке прагнення й бажання здійснити зусиллям волі ідеї в сфері особистої творчості, захоплень, закоханості, розваг, хобі, спілкування з дітьми. Виклики цього часу здаються питаннями життя та смерті. Це «зимова» фаза циклу, коли мертве листі опадає, і все оголюється. Гостро постають питання ЗМІ, свободи слова, початкової освіти, мови спілкування, транспорту, доріг, засобів комунікації.

Активність посилюється, зростає кількість важкої роботи: ми маємо завершити важливі справи й підготуватися до переходу на новий етап прояву самостійності. Маємо розставити крапки над “і” по відношенню до нашої розумової активності, контактів, зв’язків, роботи з інформацією.

Якщо ви досі дули справедливі й рухалися добрим курсом, то це може бути час отримання винагороди, визнання, здійснення бажань. В іншому випадку стережіться людей, що вичікують вдалого випадку для розправи над вами. Повертайте борги.

Події в цей час є джерелом напруги, негараздів, дратують й потребують негайного вирішення.

В центрі уваги — ідеї, що стосуються якості інтелекту, інформації, навчання, документів, перевірки правдивості інформації фактами, контактів, зв’язків, знайомств, невеличких пересувань, подорожей на недалеку відстань, повсякденності, стосунків з родичами та сусідами. Головні теми пов’язані зі ЗМІ, свободою слова, обробкою інформації, освітою, мовою спілкування, транспортом, дорогами. Виникають обставини, що спонукають нас формулювати й доносити думку, пояснювати, доповідати, узнавати правду та домовлятися. Нас мотивує цікавість, прагнення нових вражень. Ми можемо зав’язати нові знайомства, знайти нове джерело інформації. Часто в ці дня надходять важливі новини.

Колективний настрій – “Думаю. Сумніваюся”. Мета прагнень – пізнання й усвідомлення різноманіття; цікавість й радість від посередництва. Життєва мета задача: сумніватися, щоб відрізняти брехню від правди, від істини. За зразок люди беруть великих мислителів й вчених-універсалів. Нас оточують інтелектуали, а також всілякі посередники, торговці, обманщики, пліткарі, дрібні шахраї. Більше розмов, листів й телефонних дзвінків, а також суєти, біганини й коротких поїздок. Доводиться займатися кількома справами водночас.

В особистих стосунках ми більш легковажні, ніж зазвичай. Більш рухливі, нервово збуджені, цікаві, дотепні, іронічні, комунікабельні. Дотримуємося правил гри.

В цей час конструктивність дій залежить він нашої здібності до логіки, від здатності навчатися, бути розумними й рухливими. Перемагає той, хто вміє швидко знаходити сильне рішення, має комбінаторні здібності, добре володіє мистецтвом слова. Ставтеся до новин критично — не беріть на віру все, що чуєте. Перевіряйте дійсність інформації, не поспішайте з висновки й узагальненнями. Чи є інформація правдивою, а не викривленою – це визначають лише факти.

В суспільстві найбільш бажані таки види діяльності: посередництво, особливо біржові маклери, торгівля. Всіляка комерційна діяльність, що потребує спілкування з людьми: видавці, торговці книжками й будь-якою поліграфічною продукцією, журналісти, продавці, кореспонденти, перекладачі, оглядачі, репортери, викладачі. Представники “інтелектуальних” професій: математики, філологи, літературознавці, аналітики.

6 вересня 2015 Сонце в Діві у падаючому трині з Плутоном в Козерозі. В першій декаді січня 2015 зародилися нові ідеї для глибокої трансформації структур державної влади, бізнесу, кар’єри. Ці ідеї активно стверджувалися в житті у першій декаді квітня 2015 й проявили себе у всій повноті у травні 2015, тоді обставини сприяли їх розвитку. В червні 2015 ми пережили напруження, викликане деякою кризою в структурах влади. В першій декаді липня 2015 був найбільш драматичний час через протиріччя всередині власних структур. Протиріччя набули пікового характеру, и всі якості владних структур стали видимі, як на долоні. Неможливо стало щось приховати – яскраво й випукло кожен керівник проявив себе. Стала очевидною ступінь компетентності керівників, творчі здібності, вміння брати на себе відповідальність. Протилежні сторони у владі різко розійшлися по різні боки й стали “на ножах” одне до одного.

Тепер, у першій декаді вересня 2015, імперативні обставини в сфері державної та військової служби, малого та середнього бізнесу, в сфері інтелектуальної праці створили такі умови для владних структур, коли неможливо зберігати існуючий порядок речей незмінним. Всі перепони на шляху глибоких трансформацій структур влади самі собою зникають, підпорки обвалюються – і обставини несуть керівників різного рівня до змін, добрих для них чи поганих, когось до слави, когось до погибелі.

Це час важливих рішень щодо змін в житті великих колективів і у владних структурах. Рішення пов’язані з крупними фінансовими операціями, боргами, кредитами, фінансовою та психологічною допомогою зі сторони інших, з подоланням корупції й кризи, виходом з маргінальної ситуації. Також рішення відносно криміналу, насильства, смерті, руйнації, сексу.

На міжнародному рівні це період явного, видимого руйнування жорстких патріархальних структур влади, які не відповідають сучасності.

6 вересня 2015 Венера змінила ретроградний напрямок руху на директний відносно спостерігача з землі. Це означає, що всі справи, які мають стосунок до фінансів, особистих статків та особистого майна, способів самостійного заробітку, а також до мистецтва, дипломатії, стратегій та політики, починають розвиватися стрімко, Ми відчуваємо величезну важливість для себе того, що називаєм своїми цінностями.

8 вересня 2015 точний зростаючий трин Марса в Леві до Урану в Овні. 11 березня 2015 у 15 градусі Овна розпочався новий дворічний цикл Марс/Уран. Цикл символізую боротьбу за свободу бути підприємцем, за мрію діяти незалежно на власний розсуд. В третій декаді березня зародилися нові ідеї щодо цієї боротьби. В другій декаді червня 2015 вони вперше відкрито дали про себе знати в світі, стали частиною повсякденності.

В третій декаді липня 2015 була криза боротьби за свободу й незалежність. Перша криза нинішнього дворічного циклу Марс/Уран. Люди були невгамовні. Виникла гостра необхідність діяти рішуче, але в оборонній позиції. У виграші був той, хто є захисником, а не нападником, хто захищає батьківщину, родину, дім, національну культуру й традицію. В програшній позиції нападник, що порушує кордони чужої території. Сила проявляєтеся через вміння тонко відчувати слабкий бік супротивника й наносити удари точно в ціль.

Зараз, в першій декаді вересня 2015, процес боротьби за свободу й незалежність набув величезної сили. Всі перешкоди на шляху борців зникли самі собою. Утримати ситуацію такою, яка вона була до цього часу, стає неможливим. Зникають усі перешкоди на шляху тих, хто є майстром свого діла у боротьбі за здійснення прогресивних реформ, спрямованих на втілення ідеї вільного підприємництва, ідеї боротьби за свободу й незалежність, ідеї захисту свого права діяти на власний розсуд, бути першопроходьцем, захищати власні інтереси. В цей час в суспільстві повним ходом йде модернізація, реформаторська діяльність. Правда й сила на боці прогресивних реформаторів, а не на боці тих, хто дотримується консервативних поглядів, хто керується у своїх діях архаїчними ідеями. Оскільки архаїки є відображенням принципу Сатурна, для них зараз не найкращі часи: 18 вересня Сатурн переходить у знак Стрілець, і увага суспільства на рівні великої політики прикута до питань дотримання законів міжнародного права. І 26 вересня – точна падаюча квадратура циклу Марс/Сатурн: якщо з боку архаїків і є якийсь сплеск агресії, то на боротьбу у них немає сили (падаюча квадратура). Коли в мунданній карті є сильний Марс (так само і в астрології особистості), то у супротивника, навіть якщо той налаштований дуже рішуче й агресивно, кудись зникає сама собою енергія, коли доходить до реального діла. Сильний Марс зараз саме у реформаторів, тому будь-які агресивні випади з боку консерваторів-архаїків на повірку є лише буря у склянці води.

9 вересня точна падаюча квадратура Меркурія в Терезах з Плутоном в Козерозі. В третій декаді грудня 2014 зародилися нові ідеї щодо вивчення та осмислення глибоких трансформацій структур державною та будь-якої іншої влади. Після гострої напруженої боротьби за ствердження цих ідей в світі в першій декаді квітня 2015 в середині липня 2015 настало максимальне розуміння процесів трансформації структур влади й передбачення напруженої роботи над здійсненням необхідних реформ. У другій декаді серпня 2015 були сприятливі обставини для важливих обговорень та роздумів, коли ми отримали результати того, що було замислено з грудня 2014.

Зараз, в першій декаді вересня, на ментальному рівні відбувається гостра боротьба за остаточне утвердження ідеї розумного підходу до глибокої трансформації владний структур, коли стратегічні партнери напружено працюють над втіленням стратегічних планів, застосовують дипломатичні методи.

На особистому рівні в цей час якісна інтелектуальна робота, пов’язана з глибокими науковими дослідженнями, детективними розслідуваннями, психоаналізом, криміналістикою, боротьбою зі злочинністю, потребує величезної напруги всіх сил, концентрації уваги та самодисципліни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає