5 – 9 березня 2016

Фаза Бальзамічного Місяця (Восьма), падаючий секстиль в Водолієві: В цей час ми завершуємо справи, що стосуються прогресивних реформам та колективної роботи, наукових досліджень, винахідливості, клубного життям, дружби, оригінальності та незалежності. На цій фазі циклу ми активно співпрацюємо й докладаємо систематичних зусиль, щоб остаточно втілити ідею прогресивних реформ. Водночас ми плануємо майбутні зміни.

В ці дні можемо явити себе в ролі персонажу, що фокусує на собі драму суспільства, виступити в ролі носія прогресивних ідей, реформатора, науковця, друга. Або можемо мати справу з людиною, яка опинилася в цій ролі: її можуть призвати до відповідальності, гнобити тим чи іншим чином.

В центрі уваги опиняються люди, які втілюють потребу своїх колективів у змінах. Тому активісти цього часу можуть відрізнятися фанатизмом або ж величезним політичним баченням, яке надихає на подвиги.

Колективний настрій – “Винаходжу”: старі цінності й методи гальмують прогрес, їх треба замінити новими. Нас надихає ідея прогресу, наукових розробок, інженерної праці. Прагнення реформувати структури, що застаріли. Життєва задача: принести в світ щось нове, унікальне. Мета прагнень: науково-технічний прогрес, який рухає геній індивідуалістів, або колективістська утопія.

Це час для експериментів, наукових розробок, для використання найсвіжіших досягнень наукової думки. Виникають божевільні ідеї, утопічні проекти. Ми здатні поводитися як відступники, ренегати, одинаки, заради того, щоб зберегти власну свободу та індивідуальність. Тим не менш, індивідуалізм штовхає до пошуків таких самих індивідуалістів, бо хочеться бути серед друзів та однодумців, обговорювати з ними свої винаходи та плани на майбутнє.

Знадобиться здатність мислити нестандартно, незалежно. Вміти залишатися індивідуальністю в колективі.

В суспільстві попит на все, що пов’язане з темою соціальних реформ, з революційними прогресивними змінами, науково-технічним прогресом, наукою, авіацією, космосом, винаходами, відкриттями, символьними системами. Цікавість до астрології, уфології, гуманістичної психології. В центрі уваги – виконавча влада в державі, суспільний рух, соціальні спільноти, колективи, клуби.

5 березня 2016 точная зростаюча квадратура Меркурія в Водолієві до Марсу в Скорпіоні.

23 квітня 2015 в 15 градусі Тельця почався новий дворічний цикл Меркурій/Марс. Цикл пов’язаний з застосуванням в боротьбі та професійній майстерності власного інтелекту, знань, вміння спілкуватися й встановлювати зв’язки.

В квітні 2015 зародилися ідеї щодо забезпечення себе всім необхідним для життя через застосування власного розуму в професії, в майстерності, в боротьбі.

Наприкінці травня 2015 була необхідність передивитися власні уявлення про конкретні практичні навички боротьби та майстерності. Була необхідність повернутися до якогось освітнього курсу, щоб вивчити щось наново. Те саме стосувалося й старих знайомих, родичів, сусідів, зв’язків з минулого: повернутися до обговорення тем, пов’язаних з боротьбою, роботою, спортом; виконати якусь давню обіцянку; дописати або переписати якісь важливі для роботи й боротьби тексти, оформити якісь документи, що давно чекають.

В останній декаді листопада 2015 склалися гарні обставини для того, щоб застосувати розум, знання, зв’язки в своїх конкретних практичних справах: в професії, в роботі, в спорті, в боротьбі.

В останній декаді грудня 2015 склалася дуже напружена ситуація для розумової діяльності, пов’язаної з конкретними практичними діями: спорт, професійна майстерність, боротьба, відстоювання власних інтересів. Занадто багато роботи, контактів, пересувань. Доречно було встановлювати нові партнерські стосунки з діловими серйозними людьми заради досягнення мети. Демонструвати свої ділові якості: знання, безпосередньо пов’язані з вашою кар’єрою та бізнесом; вміння структурувати час, вміння вести ділову бесіду, вміння знаходити найкоротший найрозумніший шлях до цілі. Це ділове інтелектуальне напруження триває аж до кінця березня 2016. Тож доречно було скласти розклад справ і працювати в діловому режимі економії сил на довгій важкій дистанції. Бо зухвале ставлення до боротьби, роботи, спорту призведе до нервового зриву та помилок, які доведеться згодом виправляти. Раціонально організована робота, навпаки, наприкінці березня принесе задоволення та вдачу, приплив сил, можна буде розслабитися й працювати вільно.

5 січня 2016 була точна зростаюча квадратура Марса з ретроградним Меркурієм в Водолієві. Цей самий аспект повторився і зараз – 5 березня, коли Меркурій в директній фазі. Як і на початку січня, зараз ми відчуваємо сильне прагнення до реформ та новаторства, але є перешкоди, пов’язані з великою кількістю конкретних практичних дій. Склалася дуже напружена ситуація для розумової діяльності, коли треба всюди встигнути: спорт, професійна майстерність, боротьба, відстоювання власних інтересів. Занадто багато роботи, контактів, пересувань. Доречно застосовувати в своїй практичній діяльності досягнення передової науки й техніки, проводити прогресивні реформи, радитися з друзями й однодумцями. Це ділове інтелектуальне напруження триватиме аж до кінця березня 2016. Тож, не забувайте давати розуму відпочинок. Бо зухвале ставлення до боротьби, роботи, спорту призведе до нервового зриву та помилок, які доведеться згодом виправляти. Раціонально організована діяльність, навпаки, наприкінці березня принесе задоволення та вдачу, приплив сил, можна буде розслабитися й працювати вільно.

З 5 до 22 березня 2016 Меркурій в Рибах з високою швидкістю. Зачарований розум. В цей період лад мислення хаотичний. Розум наповнюють фантастичні образи незвичайної краси. Нас зараз цікавлять вигадані світи, альтернативні реальному. Так, це втеча від реальності. Але не значить, що ця втеча нам шкодить. В цей час наш розум цікавиться жанром фентезі, міфами, легендами, казками. Ми знаходимо багато нового та цікавого для себе в музиці, живописі, поезії, фото- та кіномистецтві, сучасному мистецтві, високій моді. Нас приваблює історія стародавнього світу, антропологія, культурологія, психологія.

В цей час, коли ми читаємо, міркуємо, слухаємо та намагаємося зрозуміти співрозмовника, ми переживаємо відчуття єднання з чимось безмежно великим. Це супроводжується станом ейфорії. Ми розчиняємося в потоці інформації. Наче думки співрозмовника, його ідеї заражують нас, зачаровують. При тому ми здатні справедливо оцінити думки співрозмовника, його ідею, красу мови. Взагалі в процесі мислення зараз ми здатні проявити об’єктивність, вгледіти користь від своїх роздумів та спілкування й можливість фінансово збагатитися за рахунок власних знань та ідей. Водночас відчуваємо, що нам бракує здатності мислити логічно, раціонально. Тому підсвідомо відчуваємо, що варто звернутися за додатковою інформацією, порадитися, проаналізувати, перевірити правдивість інформації фактами. Інстинктивно прагнемо бути в курсі останніх новин.

В цей час ми добре розуміємо інших без слів. Але не завадить ставити уточнюючі питання, щоб не нафантазувати зайвого. Зараз зручно навчатися методом занурення. Обмірковуємо рішення методом занурення в стан трансу, критерієм служить відчуття «гріє – не гріє».

З 6 березня до 27 травня 2016 Марс в Стрільці,  17 квітня ретроградний, 27 травня повертається в Скорпіона. Стиль практичний дій та боротьби – активний, оптимістичний, демонстративний. Ми керуємось своїми уявленнями про мораль, закон, справедливість. Якщо вони стосуються високих цілей, благородних почуттів або відновлення справедливості, і їхня правота підтверджується життям, то дії ці неможливо зупинити – будь-які перешкоди долаються пристрасно, фанатично, щиро, з великим оптимізмом і вірою в свою силу. На боротьбу та на працю надихають ідеали, особиста система вірувань та переконань. Священний гнів або явна несправедливість, недотриманням закону викликають агресію. Люди відверто висловлюють своє обурення і осуд. намагаючись морально знищити противника, залучають до справи юристів, моральних авторитетів, відомих суспільних діячів.
В цей час люди діють через пристрасть пристрасть до пригод, далеких подорожей, вищої освіти, філософії, з позицій релігії і світогляду. Є схильність недооцінювати суперників і супротивників і переоцінювати власну силу і майстерність. Підсвідомо в цей час ми відчуваємо, що нам бракує логіки, раціонального мислення, обізнаності, знання деяких деталей. І це може бути приводом для того, щоб вчитися конкретним практичним навичкам, спілкуватися з майстрами. Навчання та переймання практичного досвіду збільшує шанси на перемогу.
Найбільш привабливими в цей час є молоді люди типу шляхетний лицар. Це людина широких поглядів, що користується повагою інших і слугує їм зразком, любов і кохання для нього – завжди щось величне, можливо, навіть святе.
Тінь: самовпевнений невіглас.

6 березня 2016 точна зростаюча квадратура Сонця в Рибах з Сатурном в Стрільці. 30 листопада 2015 точна кон’юнкція Сонце/Сатурн у 8 градусі Стрільця почався новий річний (рік та 2 тижні) цикл творчого втілення себе в бізнесі, кар’єрі, політиці. Народилися нові ідеї для довгострокових серйозних власних проектів. Нинішній цикл Сонце/Сатурн дає можливість творчого розвитку через участь у довгострокових серйозних проектах (бізнес, власна справа, кар’єра, державотворення, політика), які пов’язані з законотворчістю, юриспруденцією, міжнародними відносинами, міжнародною економікою та правом, іноземцями, питаннями пропаганди та світогляду, з вищою освітою та видавничою справою.

В першій декаді лютого 2016 виникли сприятливі умови для рішень стосовно реформ та новаторства. Наприкінці листопада 2015 виникли нові ідеї щодо серйозних довгострокових програм розвитку суспільства через дотримання законів міжнародного права, через міжнародні стосунки, сферу ідеології та вищої освіти, туризму, інтеграції в більш розвинені в еволюційному сенсі суспільства. Тепер ці ідеї вперше проявляють себе в світі. Починаються кардинальні зміни в державному та політичному житті, що проявляється в важливих рішеннях на міжнародному рівні стосовно наукових розробок, модернізації, реформ, парламентаризму, стосунків між дружніми державами. Це період розрядки напруження в суспільному житті.

В першій декаді березня 2016 кардинальні зміни в державному та політичному житті носять драматичний характер напруженої боротьби. Це проявляється в важливих рішеннях на міжнародному рівні стосовно постраждалих, тяжко хворих, вигнанців, біженців. Це період високого напруження в суспільному житті через проблеми, пов’язані з містифікаціями, замовчуванням фактів, брехнею, введенням в оману. Через те, що доводиться мати справу з прихованою підривної діяльністю, діями агентури ворожих держав, «п’ятою колоною» в державі. Відбуваються гучні викриття злочинів, розкриття обману та розвінчування міфів.

На рівні країн та співтовариств цикл Сонце/Сатурн пов’язаний з важливими дипломатичними перемовинами та відповідальними рішеннями. Зараз час важливих змін в житті держав.

На особистому рівні події цього часу примушують важко працювати та боротися за втілення нових творчих ідей в кар’єрі, бізнесі, репутації, долаючи ірраціональні страхи, залежності та позбавляючись від саморуйнації.

7 березня 2016 точний зростаючий секстиль Сонця в Рибах з Плутоном в Козерогові. В першій декаді січня 2016 виникли нові ідеї для глибокої трансформації структур державної влади, бізнесу, кар’єри. Ці ідеї активно стверджуватимуться в житті у першій декаді березня 2016.

На особистому рівні цей аспект важливий для тих, хто має справу з науковими дослідженнями, енергіями великих колективів (політика, великий бізнес), з детективною діяльністю, з силовими структурами, з структурами будь-якої влади.

8 березня 2016 точна опозиція Сонця в Рибах до Юпітера в Діві. 27 серпня 2015 кон’юнкцією Сонця з Юпітером у 4 градусі Діви почався новий річний цикл Сонце/Юпітер. Цикл пов’язаний з вмінням використовувати везіння, покровительство, щасливий збіг обставин для власного розвитку, розширення особистих можливостей. Новий цикл вказує на те, що везіння так чи інакше приходитиме у вигляді вдалого використаних розумових здібностей: здатність аналізувати, комбінувати, структурувати, наводити лад, систематизувати. У вигляді нових можливостей для застосування власних здібностей в галузі тонкої точної інтелектуальної праці. У вигляді гарних можливостей для підтримки здоров’я. Ці можливості матимемо змогу використати протягом року – до вересня 2016.

В першій декаді листопада 2015 ідея розширити особисті можливості вперше явила себе світові в конкретних обставинах та подіях. Виникли сприятливі для особистої творчості й важливих самостійних рішень обставини в сфері подолання кризи й наслідків руйнації, боротьби з корупцією, отримання допомоги з боку інших. Наші власні творчі проекти в цей час могли бути підтримані покровителем, меценатом, вчителем, юристом, відомим письменником, видавцем, філософом, релігійним діячом, іноземцем.

В другій декаді грудня 2015 розширення власних можливостей потребує зусиль, напруженої праці. Виникли перешкоди на цьому шляху. У внутрішньому світі ці перешкоди обумовлені нашою власною філософією, системою вірувань та уявою про ідеал. А в зовнішньому світі перешкоди пов’язані зі стосунками з іноземцями, з питаннями далеких подорожей, з питаннями вищої та спеціальної освіти, з юридичними питаннями. Цей аспект створює пристрасне прагнення успіху в роботі та побуті, жагу до розширення особистих можливостей на службі, величезну потребу турбуватися про здоров’я як запоруку успіху. Таким чином, аспект створює потужну мотивацію для досягнення успіху в суспільстві через власну творчість. Якщо докладати зусилля, долати перешкоди, напружуватися, багато працювати, можна отримати дуже великі результати. Значно більші, ніж можна було б очікувати.

В другій декаді січня 2016 самі по собі зникли всі перешкоди на шляху до успіху в наших творчих особистих проектах. Це дуже сприятливий час для особистих досягнень через реалізацію свого творчого потенціалу в сфері кар’єри, бізнесу, в політиці, в будь-яких владних структурах. В цей час, якщо ви відповідальний компетентний фахівець, ви можете зав’язати дружні стосунки з людьми, що здатні розширити ваші можливості. В цей час ми отримуємо подарунки, аванси. Самі собою знаходяться покровителі, спонсори, меценати. Щасливий випадок відкриває нові можливості. Якщо ви не вмієте концентрувати увагу на досягненні мети, то це може бути просто приємний час, коли фартить і можна насолоджуватися життям.

В першій декаді березня 2016 в наших творчих особистих проектах, націлених на розширення можливостей через повсякденну працю та підтримку здоров’я, наступив час зупинитися та оцінити те, що було зроблене з вересня 2015 року в цьому напрямку. Можуть виникати драматичні ситуації, якщо ми відчуваємо розчарування в своїх рішеннях, в рівня своєї компетентності. Може так статися, що ваші спонсори та покровителі не виправдали ваших сподівань, і тепер доведеться наступні півроку покладатися на власну волю та власні можливості. У будь-якому випадку це час приймати рішення, що робити з цим творчим проектом далі. З цього часу ми починаємо отримувати прибутки від цього свого творчого проекту. Через півроку можна буде його завершити й розпочати новий цикл творчої самореалізації, націлений на розширення можливостей.

Цикл Сонце/Юпітер приносить гармонію, навіть під час дії руйнівних циклів. В періоди точних фаз циклу йдуть інтенсивні мирні перемовини, укладається перемир’я й важливі мирні домовленості. Особливо сприятливі в цьому сенсі аспекти секстилі й трини циклу. В ці дні ми можемо стати свідками важливих подій в політичному житті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає