3 травня – 6 травня 2017

Дуже активний напружений період, коли нові ідеї щодо власних заробітків та повсякденних прибутків треба захищати та втілювати в життя, долаючи перешкоди.

У фокусі уваги – радість життя та особиста творчість. Постають питання дітей, любовних пригод, хобі, розваг, театральних дійств, веселощів і самореклами. Ваша особиста творчість може приносити вам прибутки. Але не лякайтеся перешкод! Сконцентруйте увагу на тому, що надихає творити. Наприклад, сумлінне заняття спортом зміцнить ваше здоров’я як ресурс. А реалізація у творчості ваших талантів та здібностей підвищить рівень фінансової стабільності.

Якщо ваша особиста творчість пов’язана з мистецтвом тонкощів та вмінням розгадувати загадки (сучасне мистецтво,фото, кіно, живопис, художня література, культурологія, політологія, міфологія, історія цивілізацій, антропологія, філософія), то будуть сприятливі можливості для творчості: підтримка з боку дивовижних людей, натхнення, важливі рішення у цій галузі. Гарна можливість прояснити якусь заплутану ситуацію, що стосується джерела власного прибутку, особистого майна, матеріальних цінностей.

З 3 травня всі інтелектуальні процеси розвиваються дуже швидко. Все, що ви ретельно осмислювали протягом 10 квітня – 3 травня щодо ваших особистих статків, джерела особистого прибутку, особистого майна, власних цінностей та талантів, тепер може бути дуже швидко втілене в життя при відповідних особистих практичних зусиллях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає