3 – 7 грудня 2015

Фаза Останньої чверті (Сьома), падаючий квадрат в Діві: час основної кризи цього місяця, нестабільність й напруження. Може буте стійке прагнення й бажання здійснити зусиллям волі ідеї в сфері боротьби з корупцією; в сфері подолання наслідків війни та руйнації; у питаннях тіньової економіки, боргів, крупних фінансових операцій; в сфері допомоги з боку інших; в сфері реанімації та реабілітації; в сфері розвідки та силових структур.

Виклики цього часу здаються питаннями життя та смерті. Це «зимова» фаза циклу, коли мертве листі опадає, і все оголюється.

Активність посилюється, зростає кількість важкої роботи: ми маємо завершити важливі справи й підготуватися до переходу на новий рівень самостійності. Маємо розставити крапки над “і” по відношенню до державної та військової служби, малого та середнього бізнесу, охорони й підтримки здоров’я, тонкої точної інтелектуальної праці.

Якщо ви досі були справедливі й рухалися добрим курсом, то це може бути час отримання винагороди, визнання, здійснення бажань. В іншому випадку стережіться людей, що вичікують вдалого випадку для розправи над вами.

Колективний настрій – “За що купив, за те й продаю”, або “Довіряй, але перевіряй”. Кінцева мета прагнень — бути максимально точним. Задача – аналізувати все.

В цей час конструктивність дій залежить від нашої здібності бути розумними, уважними до деталей, точними, акуратними, гігієнічними, здоровими. Важливі аналітичні здібності: необхідно навести лад, розкласти все по полицях, систематизувати, структурувати і назвати речі своїми іменами.

Ми більш прискіпливі, критичні, ретельно все перевіряємо. Негативні прояви: буркотіння, прискіпливість, перфекціонізм, маніакально-депресивний педантизм. Сильна сторона – інтелектуальний підхід: обміркований, критичний, методичний; об’єктивність, прагматизм, реалізм, вміння вникнути в суть справи, находити сильне рішення. Обирайте найкращий варіант з усіх можливих, шукайте найкоротший шлях при мінімальних витратах. Робіть все сумлінно, будьте порядними, трудолюбивими й надійними. Але не забувайте, що зайва чесність і порядність у грі з шахраями призведе до програшу. Боріться проти хаосу, наводьте лад.

Хочете вірте, хочете ні, але сексуальна інтрига в цей час часто використовується як інструмент бартеру або маніпуляції. При тому посилюється здатність добре бачити дрібниці й деталі. Перебільшена увага до деталей може бути сприйнята партнером як занудство й прискіпливість.

В центрі уваги в в суспільстві такі професії, де важливе вміння відділяти корисне від шкідливого: критики, економісти, інтелектуали, науковці. Попитом користуються фахівці, які вміють бачити дрібні деталі і добре рахують: бухгалтерський облік, педагогіка, програмування, медицина, особливо стоматологія й протезування. Будь-яка справа, де важливі навички тонкої роботи: техніка, ремесло, механіка, масаж. Вихователі, експерти, фізіологи, дієтологи. В основному є попит на найманих працівників та службовців “на зарплатні”.

4 грудня 2015 точна зростаюча квадратура Меркурія в Стрільці з Юпітером в Діві. 7 серпня 2015 почався новий річний цикл Меркурій/Юпітер точною кон’юнкцією в 30 градусі Лева. Цикл пов’язаний з темою застосування розумових здібностей та спеціальних знань в особистій творчості, щоб сяяти та шляхетно панувати, розважатися, брати участь в авантюрах, спілкуватися з дітьми, грати, фліртувати, радіти життю. Цикл пов’язаний з опануванням нових інструментів, навчанням та викладанням, подорожами, знайомствами.

У другій декаді листопада 2015, склалися сприятливі умови для всіх цих справ.

У першій декаді грудня склалася напружена ситуація, коли занадто багато розумової активності: навчання, спілкування, писання, зустрічі, невеличкі подорожі, обмін думками. Що варто робити заради успіху? Перевіряти інформацію на достовірність фактами. Не вірити на слово нікому, особливо там, хто виглядає як авторитетна людина, відома в суспільстві, – сумніватися й критично осмислювати слова, логічно мислити, раціонально підходити до речей. Аналізувати теорії, філософські концепції. Аналізувати інформацію, яка стосується реклами, ідеалів, пропаганди. Спрямувати розум на розширення свідомості: опановувати великий курс освітньої програми, спілкуватися з вчителями, викладачами, читати. Працювати над власними рукописами. Напружувати розум заради здійснення Закону.

На міжнародному рівні події в ці дні пов’язані з загостренням питання розрядки напруженості, роботи над мирними домовленостями, перемовинами про припинення вогню, і т.і. Один з основних поворотних моментів в процесі перемовин про домовленості по припиненню вогню.

5 – 30 грудня 2015 Венера в Скорпіоні. В цей період величезну цінність набуває все, що пов’язане з розслідуваннями й дослідженнями глибоко прихованих речей. Ми отримуємо задоволення від глибоких наукових досліджень, детективних історій, «жахів», психоаналізу та маргінальних ситуацій, сексу надаєм величезного значення. Можемо обернути це собі на користь.

В любові та коханні стикаємося з труднощами, живемо в атмосфері глибоких інтенсивних почуттів, видатних пристрастей. В цей час у багатьох любов буде схожою на ненависть, вона люта й палюча. Смертельно небезпечна. В цей час нам подвоюється приймати виклик, що провокує проявити власну міць, отримати задоволення від відчуття кордонів власної могутності та немощі.

В любові й фінансах багато хто з нас в цей час зробить геніальне відкриття, щось винайде надзвичайне, піде на укійсь науковий експеримент. Підсвідомо багато хто з нас відчуватиме у себе брак художнього смаку, чуттєвості, елегантності та вишуканості, культурності. І тому багато хто з нас докладатиме свідомих зусиль, щоб розвивати в собі ці якості. Цей розвиток суттєво покращить ситуацію в коханні та фінансах, любові та суспільному житті.

Найбільшою проблемою в цей період в питаннях стосунків та фінансів буде брак емпатії, теплоти в стосунках, турботливості, адаптивних здібностей, вміння підтримувати життя. Тому багато хто з нас в цей час, щоб все було добре в стосунках та фінансах свідомо докладатиме зусиль, щоб в домі було комфортно та затишно, піклуватиметься про себе й близьких. Також в цей час сексуальні потреби підвищені.

Найпривабливішими будуть такі жінки: таємничі, елегантні, провокативні, могутні, пристрасні, чуттєві, проникливі. Про таких кажуть: «Чаклунка. Відьма».

6 грудня 2015 точна падаюча квадратура Марса в Терезах с Плутоном в Козерозі. В першій декаді листопада 2014 року почався новий цикл боротьби за владу в сфері державних структур, великого бізнесу, земельної олігархії. Наприкінці січня 2015 ідея цієї боротьби вперше явила себе світові. В першій-другій декаді березня 2015 ідея боролася за втілення, але світ був не готовий її прийняти. Тому боротьба була гостра, драматична. У другій-третій декаді квітня 2015 обставини були сприятливими для ідеї. В середині липня 2015 в сферах боротьби за владу ми бачили процеси, які нагадували те, що відбувалося у владі у третій декаді липня 2013. То була активна, гостра, але не прямолінійна боротьба в державах та суспільствах проти кримінальних структур та корупції за ствердження права бути підприємцем та діяти на власний розсуд. Ми бачили інтриги, обхідні маневри, консолідацію національно-патріотичних сил.

В середині жовтня 2015 перешкоди на шляху втілення ідеї трансформації владних структур самі по собі зникли. Боротьба велася крок за кроком, прискіпливо й точно через виконання тонкої точної праці інтелектуального характеру, через активні дії держслужбовців та військових службовців, через діяльність освітян, лікарів та всіх діячів інтелектуальної сфери.

В першій декаді грудня 2015 ідея боротьби за владу в сфері державних структур, великого бізнесу, земельної олігархії знаходиться на останній фазі втілення – світ вже прийняв цю ідею, і структури влади, які не відповідають вимогам сучасності, мають дати місце новим структурам. Але старі пручаються несамовито, не хочуть йти в минуле. Тому боротьба гостра й драматична. На чиєму боці перевага? На боці миротворців, дипломатів, тонких інтелектуальних стратегів. На боці того, у кого є добрі розумні союзники, партнери, налаштовані на боротьбу за справедливість, мир, гармонію, красу. Діячі культури та мистецтва, адвокати й судді, громадські діячі та політики трансформують застарілі, несучасні структури державної влади.

6 грудня 2015 точнмй зростаючий секстиль Сонця в Стрільці з Марсом в Терезах. 13 червня 2015 у 23 градусі Близнюків почався новий дворічний цикл Сонце/Марс. На особистому півні цикл символізує розкриття власних творчих здібностей в процесі конкретної практичної діяльності: спорт, боротьба за власні інтереси, відстоювання власних позицій, сексуальна активність, професійна майстерність. Нинішній цикл пов’язаний з творчою реалізацією в майстерності та боротьбі через діяльність, яка основана на знаннях, вмінні комбінувати, використовувати інтелект, використовувати інформацію, налагоджувати зв’язки, знайомитися, обмінюватися думками, спілкуватися, вчитися, писати, пересуватися на невеличкі відстані.

Зараз, в першій декаді грудня, обставини складаються сприятливим для творчої практичної діяльності та боротьби чином. Ми можемо отримати підтримку нашим започаткуванням. Це може бути юридична допомога, допомога з боку мецената та спонсора, покровительство, вдалі стосунки з іноземцями, опанування нових знань. Щоб практична діяльність була вдалою, фізичні зусилля мають бути помірковані, добре продумані, стратегічно вивірені. Варто враховувати дії партнерів, союзників, відкритих ворогів.

На рівні держав та націй цикл Сонце/Марс може надзвичайно точно визначати час міжнародної напруги та кризи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає