29 травня – 1 червня 2017

У фокусі уваги – нові можливості для розумової діяльності, які виникають завдяки вирішенню питань родинного життя. Ми можемо розраховувати на підтримку з боку родини, батьків, близьких.

До 15 годин 11 хвилин 29 травня дуже напружений в емоційному плані день. Сильне нервове збудження. Якщо у вас в родині є невирішені конфлікти, то ранок буде сповнений неприємних несподіванок і дивакуватих емоційних вибухів. Але якщо родинні справи в цілому добрі, то цей аспект може втілитися у несподіваному порушенні запланованих родинних справ – доведеться робити щось, що не входило до планів. Після 15 години 11 хвилин настрій зміниться: з’являться нові гарні можливості для особистої творчості, розваг, хобі, ігор, занять спортом, для спілкування з дітьми, для флірту та авантюрних пригод.

30 і 31 червня дуже вдалі дні для творчості, хобі, захоплень, розваг, спілкування з дітьми. Якщо ваша особиста творчість носить інтелектуальний характер, варто скористатися сприятливими обставинами, щоб присвятити себе цій роботі. З0 травня пильнуйте за тим, щоб не перевантажувати розум спілкуванням під час роботи, не відволікайтеся на дрібниці й пусту балаканину, інакше буде сильне роздратування й помилки у розрахунках. 31 травня до 19:15 творче піднесення й багато енергії, але є спокуса витратити її на розваги. Після 19:15 варто приділити час гімнастиці, гігієні, відпочинку на свіжому повітрі.

1 червня обставини складаються таким чином, що буквально змушують зайнятися рутинною роботою, навести лад і підтримати здоров’я. Помилкою було би уникати невідкладної роботи та намагатися втекти до світу райдужних мрій. Самообман в цей час дорого коштуватиме.

Якщо ваша розумова діяльність пов’язана з науковими дослідженнями, глибокими розслідуваннями, психоаналізом, то зараз ви можете скористатися сприятливим збігом обставин і поділитися своїми знаннями. Це може зробити вас відомою персоною у колі посвячених.

В ці дні фінансові питання вирішується легко, особисті фінансові надходження стабілізуються й зміцнюються.

Наприкінці серпня 2016 року у вас могли виникнути нові ідеї щодо зміцнення вашого становища в суспільстві через конкретну практичну діяльність, через власну професійну майстерність (кар’єрне зростання, гідність, репутація, статус). Зараз ви можете оцінити свою діяльність і намітити план подальших дій. Дуже скрутний час у плані кар’єри. Якщо ви все робили правильно, зараз у вас купа роботи. І варто зосередитися на ній, бо до квітня 2018 ви маєте зробити ті конкретні кроки в професії, що намітили для себе ще у серпні 2016. Якщо ж ви невдоволені результатами власної діяльності, нічого не поробиш – доведеться до квітня 2018 пожинати плоди того, що наробили. Пік аспекту 29 травня 2017. Сприятливі умови для того, щоб дещо змінити у звичному способі працювати. Внесіть якісь прогресивні зміни у ваші звички проявляти конкретну практичну активність: професійна діяльність, спорт, відстоювання власних інтересів, боротьба за справедливість. Пік аспекту 31 травня 2017. В ці дні ваші професійні напрацювання інтелектуального характеру позитивно сприймає суспільство. Тож варто розповісти про них широкому загалу. Пік аспекту 1 червня 2017.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає