29 листопада – 3 грудня 2015

Фаза Місяця, що розпорошує (Шоста), падаючий трин в Близнюках: це фаза «врожаю», коли бачимо плоди попередньої праці. Гармонія відновилася, рівновага встановлена. Є відчуття спокійного добробуту. Може бракувати спонтанної заповзятливості й щирості зростаючого трину, але падаючий трин надає можливості для позитивного творчого співробітництва там, де йдеться про боротьбу з корупцією, про конкретні практичні дії, націлені на подолання наслідків війни та руйнації; про активність у питаннях тіньової економіки, боргів, крупних фінансових операцій; про військову допомогу з боку інших; про професійну майстерність в сфері реанімації та реабілітації; про дії розвідки та силових структур.

В цей час люди зазвичай діють як розповсюджувачі ідей. Успіхом користуються ідеї національної безпеки, національної культури та традиції. Відбуваються події, що стосуються нашого родинного життя, дитинства, стосунків з батьками. Обставини сприяють вирішенню питань нерухомості, житла.

Якщо ви з усіх сил намагалися зберегти незмінним стан речей в сфері родинних стосунків, національних культури та традицій, то зараз всі загати повалилися, й події стрімко несуть нас у бік перемоги або загибелі. Якщо ви докладали зусиль, щоб рухати прогресивні ідеї в сфері родини, національної культури та традиції, то зараз можна розслабитися, бо рух подій нестиме вас у необхідному напрямку.

Колективний настрій – “Хвилююся”. Хочеться бути захищеним, мати дах над головою, необхідний рівень емоційного комфорту, емоційної безпеки. Мета: спокій душі. Задача – міцний емоційний зв’язок.

Опікуємося традиційними питаннями: гарна їжа, затишок, сімейний добробут, ніжність, лагідність. Романтична фаза місяця. Ми більш чутливі, уважні, ранимі, уразливі, підозрілі, дратівливі, жадібні до всього приємного, глибоко переживаємо, мріємо, багата уява. Тому хочемо, щоб нас оточували люди і речі, які можуть підвищити наш рівень комфорту та безпеки. Нам подобається піклуватися, захищати, давати й отримувати підтримку. В цей час багато згадуємо з минулого, з дитинства. Нагадують про себе колишні емоційні радості та біди. Посилюється відчуття любові до батьків, до свого народу. Нам приємно, коли нас визнали та ухвалили рідні, близькі. Є цікавість до історії та любовних романів.

Сильна якість – здатність сприймати, відчувати та адаптуватися, пристосовуватися. Важливо розрізняти власні емоції та не боятися змінюватися під впливом вражень, переживань. Важливо адекватно реагувати.

В суспільстві попит на роботу, де вадливе співчуття та опіка. Особливо робота медсестр, сиділки, вихователя в дитячому закладі, няні, годувальника, хатнього працівника, психолога, а також повара, робітника сфери харчування, ресторатора, готелю. В мистецтві – популярні актори театру та кіно, поети, музиканти, письменники, літературознавці, мистецтвознавці. Діяльність, що має відношення до національної, родинної теми.

30 листопада 2015 точна кон’юнкція Сонце/Сатурн у 8 градусі Стрільця. Почався новий річний (рік та 2 тижні) цикл творчого втілення себе в бізнесі, кар’єрі, політиці. Народжуються нові ідеї для довгострокових серйозних власних проектів.

В попередніх циклах Сонце/Сатурн 2012, 2013, 2014 років ідеї були пов’язані з подоланням страху бути знищеним, емоційно чи сексуально залежним, страху перед інтенсивними переживаннями й пристрастю, страху перед боргами чи накопиченнями статків, страху перед необхідністю приймати допомогу з боку інших людей. В цей період особистість розвивається через зріле, ясне, відповідальне ставлення до кризи й до маргінальної ситуації, до смерті й відродження, до сексу, до фінансових накопичень та спільних з іншими ресурсів. Через подолання похмурих фантазій про власну залежність та безсилля.

Нинішній цикл Сонце/Сатурн дає можливість творчого розвитку через участь у довгострокових серйозних проектах (бізнес, власна справа, кар’єра, державотворення, політика), які пов’язані з законотворчістю, юриспруденцією, міжнародними відносинами, міжнародною економікою та правом, іноземцями, питаннями пропаганди та світогляду, з вищою освітою та видавничою справою.

На рівні країн та співтовариств цикл Сонце/Сатурн пов’язаний з важливими дипломатичними перемовинами та відповідальними рішеннями. Зараз час важливих змін в житті держав.

1 грудня 2015 точний падаючий трин Меркурія в Стрільці з Ураном в Овні.

8 квітня 2015 почався новий річний цикл Меркурій/Уран в Овні. Цикл пов’язаний с активною боротьбою передових революційних ідей, що забезпечують право діяти на власний розсуд. Цикл символізує думку нон-конформістів, незалежну, вільну від впливу пропаганди. В цей час зародилися ідеї, що віддзеркалюють підсвідому потребу кардинально покращити якість роботи інтелекту, щоб здійснити сміливі наукові розробки в ще незвіданих галузях.

На початку липня 2015 ідеї циклу вперше проявили себе в світі незвичними цікавими новинами в ЗМІ, новими оригінальними знайомствами та новими можливостями для навчання.

У другій декаді липня 2015 розум був сильно збуджений через напружену інтелектуальну діяльність, що викликало сильні незвичні й глибокі емоції.

В перші дні серпня 2015 склалися сприятливі умови для інтелектуальної роботи в галузі передових технологій, науки, колективної діяльності, здійснення реформ.

В останній декаді жовтня 2015 була головна криза циклу. Мали оцінити реформи в суспільстві. Переживали протистояння прогресивних ідей і суспільної думки, яка знаходиться під впливом штампів соціальної свідомості. Думки поділилися в суспільстві на протилежні табори: з одного боку – реформатори, модернізатори, науковці; з іншого – ті, хто мислить шаблонами, обумовленими пропагандистськими кліше. Перевага в цьому протистоянні на боці прогресорів, нон-конформістів, реформаторів, бо на цьому історичному етапі застарілі уявлення про структури влади в суспільстві не мають шансів на виживання (фаза зростаючої квадратури циклу Уран/Плутон припадає на період 2010-2020 – ідеї інтелектуальної революції 1962-1968 стрімко й бурхливо стверджуються в повсякденному житті).

В перші дні грудня 2015 склалися сприятливі умови для інтелектуальної роботи в галузі передових технологій, науки, колективної діяльності, здійснення реформ. Стан речей в сфері свободи слова, ЗМІ, початкової освіти, мови спілкування не може більше залишатися незмінним. Самі собою повалилися всі підпорки, що утримували статус кво по відношенню до прогресивних реформ в інтелектуальній галузі та в сфері ЗМІ, й події стрімко несуть нас у бік змін революційного характеру. Зусилля, що були докладені в інтелектцальній сфері, в сфері ЗМІ та свободи слова до прогресивних реформ, тепер приносять плоди.

На особистому рівні аспект має значення для тих, чия інтелектуальна діяльність пов’язана з наукою, передовими технологіями, інженерією, якимись незвичними оригінальними проектам, колективною діяльністю, виконавчою владою в державі. Та з астрологією. Це може бути період везіння, отримання подарунків, дружніх зустрічей з цікавими людьми, насолоди від роботи та геніальних відкриттів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає