28 вересня – 1 жовтня 2015

Фаза Повного Місяця (П’ята) затемнення в Овні: затемнення серії 18 N. Період цих затемнень супроводжується високим рівнем напруженості інтелектуальних та фізичних сил людини, і ми відчуваємо втому. Відбуваються події, які вимагають від нас докладати напружені зусилля. Це може також проявлятися у вигляді хвороби або травми, нещасного випадку. Весь відтінок цього сімейства затемнень – фізична напруга, а також стурбованість чи нав’язливі думки.

В Україні ці осінні затемненні сприяють активності в таких сферах життя: зрушення в питаннях малого та середнього бізнесу, високо точної інтелектуальної праці, державної та військової служба, охорони здоров’я, початкової освіти. Постають питання побутових інструментів, техніки, засобів пересування, домашніх тварин. Увага зосереджена на питаннях дієти, всіх аспектів підтримки здоров’я. В країні відчувається приплив сил у громадян. Україна може створити більш організований простір для малого й середнього бізнесу, державної та військової службі.

Затемнення 2015 року в гороскопі України

Ці затемнення знаменують початок життево важливих подій, які стосуються більше нас самих, ніж тих, з ким у нас партнерські стосунку або відкрита ворожнеча. Акцент не стоїть на стосунках, на питаннях союзів та об’єднань. Навпаки, акцент – на наших власних інтересах там, де вони стикаються з інтересами партнерів та ворогів. Постають питання наших сугубо особистих інтересів, нашого суверенітету, індивідуальності, фізичного тіла, зовнішності, манер поведінки, стилю одягу. Тут питання, що стосуються особистої свободи та особистого життєвого простору. Зазвичай це питання, що потребують від нас невідкладного включення та уваги за принципом «Я». Це може змусити нас глибоко зануритися в справи, де буде чітко видима наша особиста кінцева мета та зацікавленість. Ми можемо почати працювати самостійно або з ентузіазмом включитися в грандіозне нове зачинання, оскільки енергії цього затемнення орієнтують нас на заповзятість и стимулюють до особистої творчості. У будь-якому випадку вплав цих затемнень відбивається в тому, що починається щось нове в нашому житті.

Період Повного Місяця – зазвичай це період протистояння, коли ми «готові до бійки» або перебуваємо у протилежних таборах. Можуть виникати драматичні ситуації. Особливо важливими стають стосунки: партнерство у шлюбі або бізнесі, співробітництво, союзи, домовленості за принципом «ти – мені, я – тобі», відкрита ворожнеча, протистояння, судові справи. Увага зосереджена на традиційних цінностях: фінансова надійність, родина, важливі зустрічі.

Зважуйте кожну пропозицію від партнера, яка стосується участі в активних практичних діях: спорт, боротьба, професійна майстерність, військова справа. Перевіряйте, чи підтверджуються фактами розповіді вашого партнера про його роль, участь у таких сферах як війна, змагання, боротьба, конкуренція, професійна активність, спорт. Інакше пасивне ставлення до запропонованої вам ролі в такому проекті в майбутньому призведе до того, що ви опинитеся у стані залежності від безпринципного інтригана, що грає роль стратега та миротворця.

Колективний настрій: “Хочу та буду!” – бойовий, войовничий, рішучий. Задача: боротьба та самореалізація. Мета: здійснити волевиявлення, боротися та завойовувати, захищати власні інтереси та права. Прилив сили, пристрасть, ентузіазм дають можливість діяти рішуче й сміливо. Життя плине в пришвидшеному темпі. Дуже хочеться скоріше побачити результати зусиль. Є можливість в боротьбі та роботі проявити якості керівника, лідера, власну компетентність, взяти на себе відповідальність. Бракує терпіння та мудрості, самодисципліни. Є тенденція спочатку діяти, а потів вже оцінювати свої дії з позиції добре-зле. Люди запальні, гарячі, самовпевнені, галасливі, агресивні. Може бути більше, ніж зазвичай, пожеж та вибухів, народних повстань, військових конфліктів, бійок, нещасних випадків, аварій.

В суспільстві в цей час в центрі уваги такі професії, де потрібна рішучість та сміливість: хірургія, спорт, поліція, військова справа. А також технічні професії й ремесла, робота з вогнем та металом, робота з інструментами, зі зброєю. Робота з механізмами та технікою.

30 вересня 2015 Нижня Кон’юнкція Меркурій ретро/Сонце у 8 градусі Терезів. Подивіться, в якому домі вашого гороскопу відбулася ця кон’юнкція – тут, в цій сфері реалізовуватимуться ваші нові ментальні уявлення, інтелектуальні зусилля в період до наступної Нижньої Кон’юнкції Меркурій/Сонце. Зараз ми можемо усвідомити, що в нашій інтелектуальній діяльності (навчання, писання, спілкування, пересування, зв’язки) сталися суттєві зміни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає