28 червня – 2 липня 2018

Із 07:52 28 червня до 11:15 2 липня 2018 фаза Повного Місяця у Козерогові місячно-сонячного циклу в Близнятах. Нові ідеї, пов’язані з навчанням, викладанням, письменництвом, короткими подорожами, новими знайомствами, набули повноти, і тепер ми можемо оцінити свої досягнення в їх втіленні із позиції власної кар’єри, бізнесу, статусу, репутації, покликання, життєвої мети. В цей час варто пригальмувати зовнішню активність і зосередитися на переживаннях подій внутрішнього світу. У зовнішній активності варто приділяти увагу тим заняттям, що безпосередньо стосуються власного діла, кар’єри, честі, репутації, статусу, особистих цілей. Це вдалий час для застосування знань і зв’язків в роботі, щоб просунутися вперед. Варто навчатися чогось необхідного для просування в кар’єрі, знайомитися з тими, хто має особисті досягнення, корисні для вашої справи. Варто спілкуватися із тими, у кого можна навчитися чогось корисного для справи, професії, для досягнення життєвої мети. Вірогідні невеликі подорожі, пов’язані з кар’єрою, бізнесом. З цього часу наші знання, інтелектуальна активність, зв’язки починають приносити результати, і ми отримуємо те, на що заслуговуємо.

Із 29 червня до 6 вересня 2018 Меркурій у Левові. Розум в цей час індивідуалістичний – зайнятий питаннями, що пов’язані із особистою творчістю, розвагами, хобі, відпочинком. Нас цікавлять яскраві творчі процеси, театральні дійства, шоу, розваги, хобі, стосунки з дітьми. Досить важко мислити тверезо, логічно, раціонально. Важко збирати інформацію і детально її обробляти. На нас справляють враження думки, подані яскраво, театрально. Якщо оратор харизматичний, то важко ставитися критично до його промов. У нас потужна мотивація бути розумною людиною. Прагну бути обізнаними, добре орієнтуватися в останніх новинах. Але бракує критичності. Ми міркуємо, як керівники, – масштабно, недостатньо концентруючи увагу на дрібницях і деталях. Тому доручаємо аналітикам збирати детальну інформацію. Висловлюємо власні думки доступно, наочно. Слухачі захоплені нашою впевненістю в собі та переконаністю у правоті. Ми розмовляємо харизматично, захоплюємо, надихаємо. Говоримо й пишемо яскраво, авторитарно. До питань раціоналізацій підходимо творчо, захоплено, із задоволенням. Вміємо переконувати силою власної особистості. Вміння переконувати ґрунтується на впевненості у правоті власних думок. Але якщо можемо обґрунтувати свою думку, то варто звернутися до довідників, до консультантів, до учителів за роз’ясненнями. Інакше такі думки нічого не варті. Те саме стосується й новин.

Що потрібно , щоб мозок у цей час працював ефективно:
– сила волі
– вміння самостійно приймати рішення
– вміння самостійно обирати «або- або»
– вміння брати на себе відповідальність за власні рішення і вчинки
– вміння керувати: віддавати накази, контролювати виконання наказів, виносити вердикт
– індивідуальну творчість
– яскравий індивідуалізм
– впевненість в собі
– вміння блискуче подати себе
– гордість
– владність
– вміння перебувати не сцені у центрі уваги
– вміння шляхетно приймати увагу до себе
– вміння веселитися, розважатися, грати, фліртувати
– зробити заняття у тренажерному залі своїм хобі

Попереду два місяці (29 червня – 28 серпня 2018), коли доведеться мати справу з величезним об’ємом інформації. Тож маємо усвідомлювати це і підготуватися. Зараз же, у період 20 червня – 2 липня, буде велике нервове напруження через професійну інтелектуальну активність та навчання. Важливо дотримуватися здорового способу життя і давати розуму відпочивати, перемикаючись з розумової роботи на спортивні ігри, прогулянки, гімнастику. У спілкуванні з друзями, у колективній роботі в цей час напруження і конфлікти. Вірогідні порушення в роботі електричних та електронних систем (30 червня зростаючий квадрат Меркурій/Уран).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає