28 березня – 1 квітня 2019

Із 06:09 28 березня до 10:13 1 квітня 2019 фаза падаючого квадрату в Козерогові місячно-сонячного циклу в Рибах. В цей час доводиться напружуватися, багато працювати, докладати зусилля, щоб довести до кінця втілення нових ідей щодо позбавлення саморуйнування, самотності, залежностей, ірраціональних фобій, щодо полегшення стану при хронічному захворюванні. Доводиться зосередитися на здійсненні особистих довгострокових серйозних програм, на власному бізнесі, на кар’єрі, на стосунках із керівником високого рангу, на репутації, на питаннях гідності, на утриманні свого високого статусу в суспільстві, на отриманні визнання і винагород, на здійсненні власних амбіцій, щоб не здати позицій тим, хто чинить спротив і заважає позбавлятися саморуйнування та долати залежності. Гостро постають питання досягнення життєвої мети за великим рахунком. Напруження у політичному житті. У будь-якому разі ми в цей час отримуємо те, на що заслуговуємо через наші сліпі сподівання та фантастичні мрії.

З 31 березня до 4 червня 2019 Марс в Близнятах. Перед тим як діяти слід добре подумати, скласти план дій, проаналізувати факти і розробити методику. Слід ставити уточнювальні запитання, радитися, навчатися. У конкретній практичній діяльності, в спорті, у боротьбі маємо поводитися практично і раціонально: будувати схеми, планувати, комбінувати, не упускати з виду деталі і дрібниці. Як слід боротися? Вибудовувати ментальні конструкції, схеми атак, розробляти тактику. Діяти обізнано і точно, використовувати власні інтелектуальні переваги. У боротьбі та в практичній діяльності сила – в розумі.

28 березня Меркурій починає рухатися у прямому напрямку відносно спостерігача з Землі – з цього часу всі справи, пов’язані з інтелектуальною діяльністю, спілкуванням, знайомствами, починають стрімко розвиватися. Час міркування над подіями внутрішнього світу завершується, ми починаємо більше цікавитися зовнішнім життям, прагнемо більше рухатися, опановувати нові знання, зав’язувати нові знайомства. Пристрасне прагнення навчатися і подорожувати на далеку відстань змушує поспішати. Важливо не втрачати здорового глузду і підходити до нових можливостей вибірково – не варто хапатися за все, що пропонується. Перша декада квітня сприяє інтелектуальним заняттям в галузі міфології, філософії, мистецтва, політики, кар’єри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає