27 липня – 1 серпня 2018

27 липня 2018 місячне затемнення у 5 градусі Водолія (13 липня 2018 було сонячне затемнення у 21 градусі Рака). Ці затемнення серії саросу Ст. 2 N. Затемнення народилося 24 червня 792 р. (ст стиль), 06:03:26 GMT на Північному полюсі. Закінчиться 23 липня 2036 р. Аспекти: Новий Місяць у кон’юнкції з Юпітером, ця кон’юнкція просто у середній точці Марс/Уран. Меркурій у середній точці Венера/Сатурн. Це важке затемнення, бо приносить невдалі новини, що стосуються дружніх зв’язків або колективної роботи. Доводиться мати справу з ідеями стосовно завершення союзів або розлучення. Події під час затемнення можуть виглядати сумно, загальна картина життя похмура, але результати подій будуть достатньо позитивними. Буде легко усвідомити, що конкретно слід робити, і швидкі дії дадуть добрі результати. Тема цих затемнень – дії, спрямовані на вирішення питань особистих стосунків. У гороскопі України сонячне затемнення 13 липня 2018 потрапляє у 4 дім: у фокусі уваги в державі опиняються національна культура та традиції, історична спадщина, родинне життя, нерухомість, питання житла, питання почуття безпеки, турботи про підтримку життя, виховання дітей, фундаментальні підвалини світогляду населення, популярна думка. Затемнення не створює кон’юнкцій і опозицій з планетами у гороскопі України, не створює квадратур до Сонця або до Місяця. Тож затемнення не матиме значного довготривалого ефекту.

Із 22:20 27 липня до 01:30 1 серпня 2018 фаза Повного Місяця (місячне затемнення) у Водолієві місячно-сонячного циклу в Ракові. Нові ідеї щодо стосунків з батьками, родинного життя, нерухомості, романтичних почуттів набули повноти, і ми бачимо результати своєї активності у цьому напрямку і можемо оцінити їх. Тепер зусилля, що ми доклали до сфери родинних стосунків та нерухомості, почнуть приносити прибуток – отримаємо те, на що заслуговуємо. Слід дивитися на проблеми родинного життя, стосунків із батьками, нерухомості крізь призму реалістичних планів на майбутнє, прогресивних реформ. В цей час турбота про родинні справи реалізовуватиметься через участь у колективному житті, через взаємодію із друзями та однодумцями, через клубне життя. Душевний спокій, відчуття захищеності та комфорту в цей час пов’язані із прибутками від кар’єри і статусу, із вмінням використовувати досягнення передової науки та технологій для підтримки життя, для створення затишку.

Ці дні можуть бути дуже прибутковим за умови, що ваш особистий заробіток пов’язаний із знаменитостями світового масштабу, із глибинною психологією та великими фінансовими операціями, а також із вирішенням питань спадку, смерті та реабілітації після важких втрат (24 липня точна опозиція Венера/Нептун і 28 липня точний падаючий трин Венера/Плутон).

У цей час і в першій декаді серпня імперативні обставини складаються таким чином, що вся наша творча активність і компетентність зосереджені на речах, безпосередньо пов’язаних із професійними заняттями, конкретною практичною діяльністю, спортом, конкуренцією, боротьбою. Тут доводиться брати на себе відповідальність, керувати, віддавати накази, бути компетентними. Це досить важкий період, бо реалізовувати власний творчий потенціал доводиться, долаючи перешкоди і стикаючись із обмеженнями, пов’язаними із браком волі, компетентності, майстерності. Але якщо вдасться знайти рівновагу між власною пристрастю та власною компетентності, то дії можуть бути дуже точними та ефективними. Це дасть можливість адекватно реалізувати себе в спорті, в роботі, в боротьбі, перемогти і підвищити свій авторитет та рівень компетентності (28 липня і 8 серпня точна опозиція Сонце/Марс у фазі ретроградності Марсу). Творча криза, пов’язана із прагненням свободи та креативності, змусить приймати самостійне рішення щодо друзів, однодумців, клубного життя, колективної роботи, опанування передових технологій (25 липня точна зростаюча квадратура Сонце/Уран). Творча криза, пов’язана із прагненням розширити власні можливості, змусить опановувати великий курс навчальних програм, подорожувати, вирішувати юридичні питання (6 серпня 2018 точна падаюча квадратура Сонце/Юпітер).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає