27 – 30 жовтня 2016

Це час завершення тих програм у партнерстві та співпраці, які були розпочаті у перші дні жовтня. Умови сприяють роботі, тонкій точній розумовій праці, службовим справам, підтримці здоров’я.

На міжнародному рівні період сприяє зміцненню миру. На особистому рівні – це період, коли формується нове ставлення до особистих прибутків від кар’єри та бізнесу. Виникають нові ідеї щодо джерела прибутків. Нові ідеї, що стосуються ділового партнерства. Нові ідеї щодо зміцнення свого фінансового та соціального становища. Нові можливості для заробітків. У суспільстві попит на нові технології, що полегшують рутинну працю, догляд за здоров’ям, забезпечують точність тонкої роботи. Ви маєте переваги у професійній діяльності та спорті, якщо використовуєте новітні технології. Змінюєте щось за великим рахунком у звичках діяти. Докладіть зусиль, щоб опанувати новинки науки та технологій.

У четвер до 16:50 краще займатися рутиною та робити звичні речі, підтримувати здоров’я. Після 16:50 увага перемикається на стосунки. І аж до 21 години п’ятниці залишаються дуже сприятливі умови для партнерства, суспільної діяльності, світського життя.

Субота дуже напружений день як в емоційному плані, так і у плані конкретної практичної діяльності. Просто будьте обережні під час роботи та спорту, за кермом та на дорозі. До 13:10 гострі моменти у стосунках. Непорозуміння та суперечки через роботу, кар’єру, важливі справи. Це напруження відчуватиметься аж до 4 години неділі.

У неділю варто віддатися почуттям. Заглибитися у почуття. Розслабитися і відпочити. Гарний час для інтимних стосунків, сексу, самоаналізу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає