26 – 29 листопада 2015

Фаза Повного Місяця (П’ята) в Близнюках: зазвичай це період протистояння, коли ми «готові до бійки» або перебуваємо у протилежних таборах. Можуть виникати драматичні ситуації, що стосуються Закону, законотворчості, міжнародного права, ідеології, системи вірувань на особистої філософії, вищої освіти, подорожей, стосунків з іноземцями. Особливо важливими стають стосунки: партнерство у шлюбі або бізнесі, співробітництво, союзи, домовленості за принципом «ти – мені, я – тобі», відкрита ворожнеча, протистояння, судові справи. Увага зосереджена на традиційних цінностях: фінансова надійність, родина, важливі зустрічі.

Зважуйте кожну пропозицію від партнера, яка стосується юридичних питань, освіти, ідеології, права, міжнародних стосунків. Перевіряйте, чи підтверджуються фактами розповіді вашого партнера про його компетентність в сфері законотворчості та юриспруденції, про його вищу та спеціальну освіту, про його впливовість в сфері міжнародних стосунків. Інакше пасивне ставлення до запропонованої вам ролі в освітньому чи правовому полі в майбутньому призведе до того, що ви опинитеся у стані залежності від шахрая, брехуна, пропагандиста.

Колективний настрій – “Думаю. Сумніваюся”. Мета прагнень – пізнання й усвідомлення різноманіття; цікавість й радість від посередництва. Життєва мета задача: сумніватися, щоб відрізняти брехню від правди, від істини. За зразок люди беруть великих мислителів й вчених-універсалів. Нас оточують інтелектуали, а також всілякі посередники, торговці, обманщики, пліткарі, дрібні шахраї. Більше розмов, листів й телефонних дзвінків, а також суєти, біганини й коротких поїздок. Доводиться займатися кількома справами водночас.

В центрі уваги — ідеї, що стосуються якості інтелекту, інформації, навчання, документів, перевірки правдивості інформації фактами, контактів, зв’язків, знайомств, невеличких пересувань, подорожей на недалеку відстань, повсякденності, стосунків з родичами та сусідами. Головні теми пов’язані зі ЗМІ, свободою слова, обробкою інформації, освітою, мовою спілкування, транспортом, дорогами. Виникають обставини, що спонукають нас формулювати й доносити думку, пояснювати, доповідати, узнавати правду та домовлятися. Нас мотивує цікавість, прагнення нових вражень. Ми можемо зав’язати нові знайомства, знайти нове джерело інформації. Часто в ці дня надходять важливі новини.

В особистих стосунках ми більш легковажні, ніж зазвичай. Більш рухливі, нервово збуджені, цікаві, дотепні, іронічні, комунікабельні. Дотримуємося правил гри.

В цей час конструктивність дій залежить він нашої здібності до логіки, від здатності навчатися, бути розумними й рухливими. Перемагає той, хто вміє швидко знаходити сильне рішення, має комбінаторні здібності, добре володіє мистецтвом слова. Ставтеся до новин критично — не беріть на віру все, що чуєте. Перевіряйте дійсність інформації, не поспішайте з висновки й узагальненнями. Чи є інформація правдивою, а не викривленою – це визначають лише факти.

В суспільстві найбільш бажані таки види діяльності: посередництво, особливо біржові маклери, торгівля. Всіляка комерційна діяльність, що потребує спілкування з людьми: видавці, торговці книжками й будь-якою поліграфічною продукцією, журналісти, продавці, кореспонденти, перекладачі, оглядачі, репортери, викладачі. Представники “інтелектуальних” професій: математики, філологи, літературознавці, аналітики.

29 листопада 2015 точна падаюча квадратура Сонця в Стрільці з Нептуном в Рибах. 26 лютого 2015 року розпочався новий річний цикл Сонце/Нептун. На особистому рівні цикл символізує творчі проекти в сфері моди, мистецтва, міфології, культурології, гуманістичної психології. А також особисті програми, що передбачають звільнення від залежності, та ірраціональних страхів, розгадування загадок й прояснення заплутаних ситуацій.

Наприкінці квітня 2015 на фазі зростаючого секстиля циклу вперше ці ідеї стали очевидними. Наприкінці травня 2015 ідеї переживали кризу.

В перші дні липня 2015 був час, коли ідея без перешкод могла розвиватися й набирати силу.

В перші дні вересня 2015 можна було побачити результат розвитку ідеї й оцінити те, що з того вийшло. Це був час для того, щоб прийняти рішення, в якому напрямку рухатися далі і що конкретно зробити, щоб ідея втілилася.

В останні дні жовтня 2015 ми могли насолодитися результатами нашої праці, що була зроблена заради втілення цієї ідеї. Це був час прибутків, винагороди, визнання, якщо ви рухалися вірним курсом.

Зараз, наприкінці листопада 2015, час напружитися заради остаточного втілення вашої творчої ідеї в сфері моди, мистецтва, міфології, культурології, гуманістичної психології. А також попрацювати над остаточним здійсненням особистої програми, що передбачає звільнення від залежності та ірраціональних страхів, розгадування загадок й прояснення заплутаних ситуацій. Можна отримати винагороду, визнання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає