26 лютого – 2 березня 2016

Фаза Місяця, що розпорошує (Шоста), падаючий трин у Терезах: це фаза «врожаю», коли бачимо плоди попередньої праці, пов’язаної з прогресивними реформами та колективною роботою, науковими дослідженнями та дружбою, оригінальністю та винахідливістю, клубним життям. Гармонія відновилася, рівновага встановлена. Є відчуття спокійного добробуту. Може бракувати спонтанної заповзятливості й щирості зростаючого трину, але падаючий трин надає можливості для позитивного творчого співробітництва там, де йдеться про миротворство, дипломатію, стратегії, мистецтво, союзи та партнерство, відновлення справедливості в суді.

В цей час люди зазвичай діють як розповсюджувачі ідей. Успіхом користуються ідеї, які стосуються паритетного партнерства, союзів, співробітництва, миротворства, дипломатичних зусиль, відновлення справедливості в суді.

Якщо ми з усіх сил намагалися зберегти незмінним стан речей в сфері прогресивних реформ та колективної роботи, дружби, клубного життя, то зараз всі загати повалилися, й події стрімко несуть нас у бік перемоги або загибелі. Якщо ми докладали зусиль, щоб рухати прогресивні ідеї в цих сферах, то події стрімко несуть нас у необхідному напрямку.

Колективний настрій: “Сприймаю естетично та етично, зважую, даю оцінку”, або “Врівноважую”. Мета прагнень: краса й гармонія. Життєва задача: нести світові красу та гармонію.

Обставини примушують звертати увагу на інших, робити щось разом з іншими, брати участь у світських закладах, рахуватися зі змінами в суспільстві. В центі уваги — артисти або діячі мистецтва й культури, дипломати, миротворці, судді. А також ті, хто, на наш погляд, досяг досконалості.

Ми усвідомлюємо важливість для себе стосунків, партнерства та суспільства, але водночас власна свобода й воля є для нас найважливішою цінністю. Вона вища за все, Ні за що не погодимося бути чиєюсь «власністю» й не поступимося особистими інтересами заради суспільних. В партнерстві прагнемо знайти таке рішення, що привело б до миру та взаємної користі. Нам потрібно більше часу, щоб все добре обмізкувати й зважити перед тим, як зробити вибір. Тому багато хто з нас виглядатиме зараз «нерішучим». Проте нерішучість не стане на заваді руху вперед — зупинка тимчасова.

Що сприятиме успіху? Здатність мислити стратегічно, поводитися культурно, гарно, дипломатично, будувати стосунки з партнерами та відкритими ворогами свідомо, вміти обґрунтувати справедливість власною позиції.

Підходьте до всього неупереджено, зберігайте «високий стиль» стосунків, але не дозволяйте нікому примусити вас до рішення, що протирічить вашій уяві про справедливість. Шукайте порозуміння зі співрозмовником. Поважайте цінності партнера, але не жертвуйте заради партнера свободою й внутрішньою незалежністю. У стосунках демонструйте партнеру власну компетентність, беріть на себе відповідальність, домовляйтеся про зобов’язання. Не шукайте симпатій інших, краще відслідковуйте в собі прояви непевності та брак сили волі. Не уникайте конфліктів, бо будете залежати від волі та сили інших та від особистих симпатій. Не відкладайте рішення, не варто занадто вагатися. Робіть вибір. Висловлюйте свої думки тактовно й тонко. Будьте відкриті до нових ідей й думок.

В суспільстві попит на ту діяльність, що несе в світ красу: мистецтво – музика, танок, театр, мода, фотографія, реклама, оздоблення інтер’єрів, флористика, прикраси, косметика; професії, де треба спілкуватися з людьми та мати «почуття стилю»: референт, декоратор, дипломат, конферансьє, різного роду посередники. Юристи в ролі миротворців, третейські судді.

27 лютого 2016 точний падаючий секстиль Меркурія в Водолієві з Ураном в Овні. 8 квітня 2015 почався новий річний цикл Меркурій/Уран в Овні. Цикл пов’язаний з інтелектуальними проектами, які стосуються передових революційних ідей, науки, інженерії, прогресу, модернізації. Цикл символізує думку нон-конформістів, незалежну, вільну від впливу пропаганди. В цей час зародилися ідеї, що віддзеркалюють підсвідому потребу кардинально покращити якість роботи інтелекту, щоб здійснити сміливі наукові розробки в ще незвіданих галузях.

На початку липня 2015 ідеї циклу вперше проявили себе в світі незвичними цікавими новинами в ЗМІ, новими оригінальними знайомствами та новими можливостями для навчання.

У другій декаді липня 2015 розум був сильно збуджений через напружену інтелектуальну діяльність, що викликало сильні незвичні й глибокі емоції.

В перші дні серпня 2015 склалися сприятливі умови для інтелектуальної роботи в галузі передових технологій, науки, колективної діяльності, здійснення реформ.

В останній декаді жовтня 2015 була головна криза циклу. Мали оцінити реформи в суспільстві. Переживали протистояння прогресивних ідей і суспільної думки, яка знаходиться під впливом штампів соціальної свідомості. Думки поділилися в суспільстві на протилежні табори: з одного боку – реформатори, модернізатори, науковці; з іншого – ті, хто мислить шаблонами, обумовленими пропагандистськими кліше. Перевага в цьому протистоянні на боці прогресорів, нон-конформістів, реформаторів, бо на цьому історичному етапі застарілі уявлення про структури влади в суспільстві не мають шансів на виживання (фаза зростаючої квадратури циклу Уран/Плутон припадає на період 2010-2020 – ідеї інтелектуальної революції 1962-1968 стрімко й бурхливо стверджуються в повсякденному житті).

В перші дні грудня 2015 склалися сприятливі умови для інтелектуальної роботи в галузі передових технологій, науки, колективної діяльності, здійснення реформ. Стан речей в сфері свободи слова, ЗМІ, початкової освіти, мови спілкування не може більше залишатися незмінним. Самі собою повалилися всі підпорки, що утримували статус кво по відношенню до прогресивних реформ в інтелектуальній галузі та в сфері ЗМІ, й події стрімко несуть нас у бік змін революційного характеру. Зусилля, що були докладені в інтелектуальній сфері, в сфері ЗМІ та свободи слова до прогресивних реформ, тепер приносять плоди.

На початку лютого 2016, як і в другій декаді січня 2016, як і в другій декаді грудня 2015, розум сильно збуджений через напружену інтелектуальну діяльність, що пов’язане з розвитком подій світового рівня, а також власними важливими справами: життєвою метою, репутацією, кар’єрою, бізнесом, діловими проектами. Це викликає сильну знервованість, метушливість. Можливі нервові зриви, дуже високий рівень тривожності. Після переосмислення в другій декаді січня 2016 своїх ментальних програм, що були актуальними в грудні 2015, тепер маємо завершити свою наукову роботу, що була розпочата в квітні 2015. Це дуже напружений період, велике інтелектуальне навантаження. Але маємо докладати зусиль, бо йдеться про роботу, яка напряму стосується кар’єри й життєвої мети.

Наприкінці лютого 2016 склалися сприятливі умови, щоб завершити втілення інтелектуальних проектів, які зародилися в квітні 2015 і стосуються передових революційних ідей, науки, інженерії, прогресу, модернізації, прогресивних реформ. Також це сприятливий час для планів на майбутнє, які стосуються вище означених сфер.

На особистому рівні аспект має значення для тих, чия інтелектуальна діяльність пов’язана з наукою, передовими технологіями, інженерією, якимись незвичними оригінальними проектам, колективною діяльністю, виконавчою владою в державі. Та з астрологією.

28 лютого 2016 точна кон’юнкція Сонце/Нептун в 10 градусі Риб. Розпочався новий річний цикл Сонце/Нептун. На особистому рівні цикл символізує творчі проекти в сфері моди, мистецтва, міфології, культурології, гуманістичної психології. А також особисті програми, що передбачають звільнення від залежності та ірраціональних страхів, розгадування загадок й прояснення заплутаних ситуацій.

Наприкінці квітня- початку травня 2016 на фазі зростаючого секстиля циклу вперше нові ідеї стануть очевидними – проявлять себе в конкретних подіях.

1 березня 2016 точний зростаючий секстиль Венери в Водолієві з Сатурном у Стрільці. В першій декаді січня 2016 з’явилися нові ідеї стосовно того, як зміцнити стосунки з партнерами та отримати прибутки від власної справи, бізнесу, кар’єри, честі й репутації. Суть ідея полягає в тому, що зміцнення фінансового становища та партнерських стосунків відбувається через розширення кордонів власного світогляду та через інтеграцію в більш розвинене суспільство. Мова про те, що ми можемо зміцнити свої статки та стосунки, якщо пройдемо великий курс навчальних програм (вища та спеціальна освіта), вирішимо питання юридично-правової сфери, піднімемось в більш високий соціальний шар, уточнимо власні ідеологічні позиції (особиста система вірувань, особиста філософія), вдало прорекламуємо свій бізнес та своє розуміння краси, здійснимо подорож в далекі краї.

Наприкінці лютого – на початку березня 2016 ці нові ідеї вперше проявляють себе в подіях принципово нового характеру щодо наших статків, стосунків та ділових програм.

Це спокійний сприятливий для здійснення нових прибуткових ділових проектів період. Нові сприятливі можливості для зміцнення власного фінансового становища, для зміцнення власної позиції в суспільному житті та в сфері стосунків: особисте й ділове партнерство, союзи. Сприятиме зміцненню фінансового становища та заробіткам незалежне мислення, використання передових технологій, науковий погляд, креативність, винахідливість, а також колективна робота, дружба, клубне життя.

В третій декаді березня доведеться напружено працювати, щоб зміцнити своє фінансове, партнерське та соціальне становище. Тож зараз важливо використати сприятливу для заробітків та партнерства ситуацію – це буде добрим підґрунтям для успішного подолання напруження в фінансах та стосунках, яке неминуче виникне в третій декаді березня 2016.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає