26 квітня – 29 квітня 2017

Зароджуються нові ідеї, що стосуються вміння самостійно забезпечувати себе всім необхідним для життя. Пошуків нового джерела власного прибутку. Необхідності самостійно розпоряджатися власними статками та майном. Щодо використання власних талантів та здібностей й взяття на себе відповідальності за те, як ними розпорядитися. Нові ідеї щодо роботи над собою, щоб розрізняти фальшиві й фактичні цінності. Нові ідеї щодо власної матеріальної стабільності. Щодо власного здоров’я як енергетичного ресурсу. Виникають ідеї щодо власної краси. Постають питання їжі. Нас турбують такі речі як повсякденні прибутки й витрати: новий напрямок у заробітках, нові фінансові проекти в бізнесі, новий цикл здорового харчування.

Наприкінці березня 2017 у нас могло статися дуже оригінальне знайомство або відбулася розмова з кимось із друзів та однодумців, що стосувалася оригінальних ідей стосовно науки, колективних навчальних програм, прогресивних реформу галузі інтелектуальної праці. В цей час це знайомство або та розмова набувають нового імпульсу до розвитку. Це дуже важливо, бо впливатиме на вашу розумову роботу та на стосунки з друзями до травня 2018 року.

Час додати до власного іміджу дещо сміливе й нове. Додайте до свого стилю модних речей, цікавих аксесуарів та прикрас, яскравих кольорів. Щось авангардне буде доречним весь наступний місяць. До свого індивідуального стилю сміливо можна додати речі спортивні, милитарі, денім, богемні. Жартуйте над строгою класикою у дусі Вів’єн Вествуд. Створіть романтичний образ у дусі Chloé. Ризикніть із витворами невідомих сучасних дизайнерів. Але слідкуйте за тим, щоб образ був цілісним, щоб всі елементи сполучалися між собою гармонійно. І найважливіше: ви маєте одягтися відповідно до ситуації, навіть якщо вам дуже кортить епатувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає