25 вересня – 28 вересня 2018

Із 05:52 25 вересня до 23:45 28 вересня 2018 фаза Повного Місяця в Овні місячно-сонячного циклу в Діві. Досяг повноти розвиток ідей, що пов’язані з такими темами: тонка точна інтелектуальна праця, повсякденні обов’язки, рутинна робота, служба, робота за наймом, інструменти для роботи та наймані працівники, колеги по роботі, домашні улюбленці-тваринки, зусилля заради підтримки здоров’я, чистота та гігієна, гімнастика, спортивні заняття. Варто дещо знизити зовнішню активність і оцінити з позиції професійної майстерності та права чинити на власний розсуд те, що зроблене заради втілення ідей, які зародилися на початку другої декади вересня. У фокусі уваги такі питання: принципово нові ризиковані проекти, професійна майстерність, дії на власний розсуд, боротьба, спорт, захист власних інтересів, індивідуальний імідж і стиль, самопрезентація. Нашими опонентами в цей час є майстри свого діла, спортсмени, вояки, сміливці, молоді сексуальні люди, агресивні люди. Це наші потенційні партнери або непримиренні відверті вороги. Уникнути протистояння не вдасться. Доведеться приймати рішення і обирати “або – або”.

На міжнародному рівні у третій декаді вересня дуже напружені перемовини на міжнародному рівні, важливі новини і зустрічі (23 вересня точна падаюча квадратура Меркурій/Сатурн і 26 вересня точна падаюча квадратура Сонце/Сатурн).

Після 21 вересня події у галузі спорту, професійної діяльності, боротьби розвиваються гармонійно. Легко у всьому, що стосується інтелектуальної активності, рутинної роботи, тонкої точної праці, роботи за наймом, гігієни, підтримки здоров’я, поїздок на коротку відстань, інструментів, домашніх тварин, знайомств, посередництва і торгівлі (24 вересня 2018 точний падаючий трин Меркурій/Марс). Для боротьби, спорту, професійної майстерності вдало складаються імперативні обставини. Допомагає дружба із керівниками будь-якого рангу від президента до адміністратора, дружба із яскравими творчими особистостями (28 вересня 2018 точний падаючий трин Сонце/Марс). В цей час варто говорити про свою майстерність, досягнення у боротьбі та спорті, знайомитися, виступати з лекціями, давати інтерв’ю, викладати та навчатися новому. Варто рекламувати себе, демонструвати власні професійні навички перед керівниками будь-якого рангу.

У третій декаді вересня імперативні обставини супроводжуються поїздками, знайомствами, спілкуванням (21 вересня Верхня кон’юнкція Меркурій Сонце). Доведеться приймати рішення щодо розумової активності, транспорту, доріг, засобів спілкування, навчання, викладання. В цей час імперативні обставини вимагають бути дисциплінованими, стриманими, серйозними, терплячими. Виникають перешкоди, відтермінування. Проявляючи волю, приймаючи рішення, будьте уважними, діловими, економними, орієнтуйтеся на надійність (26 вересня точний падаючий квадрат Сонце/Сатурн). Допоможуть віддавати накази, керувати такі якості як професійна майстерність, сила, сміливість, бійцівські якості, а також люди, що є професіоналами свого діла, військові, спортсмени (28 вересня 2018 точний падаючий трин Сонце/Марс).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає