25 – 28 серпня 2016

Творчі проекти, хобі, захоплення, стосунки з дітьми – все це зараз напружує. Примушує до міркування, логічного аналізу, осмислення фактів. Вірогідні досить важкі перемовини. Дуже напружена розумова діяльність. Водночас проясняються якісь заплутані питання у професійній сфері. Відбувається розставання з ілюзіями щодо власних професійних якостей. Це досить болісно, бо пов’язане з розчаруванням та марними сподіваннями. В цей час потроху починає вщухати зовнішня інтелектуальна активність. Розум зосереджується на подіях внутрішнього життя. Ми поступово повертаємося до інтелектуальних занять, які замислили або розпочали раніше. Повертаються колишні теми. Ми дивимося на них під інакшим кутом зору.

У четвер і п’ятницю багато спілкування та зустрічей, що пов’язані з професією, кар’єрою, спортом. Напружені перемовини щодо партнерства та прибутків. В роботі може бути успіх, винагорода, прибуток завдяки вашим знанням та аналітичним здібностям.

Субота гарний день для відпочинку. Якщо вам треба попрацювати або зайнятися спортом, дослухайтеся до своїх почуттів. Не перенапружуйтеся, робіть все обережно. Взагалі в цей день варто ставитися до себе ніжно та турботливо.

У неділю можуть бути різкі перепади настрою. Емоційне збудження. Варто знайти собі якесь практичне заняття. Наприклад, якусь тонку точну роботу, що приносить задоволення. Або заняття, що підтримує здоров’я. Також добре на емоційний стан впливатиме повсякденна рутинна робота, наведення чистоти та порядку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає