21 – 24 листопада 2016

Події у сфері дітей, особистої творчості, хобі, розваг змушують докласти зусиль до того, щоб подолати кризову ситуацію, знайти вихід із маргінального стану. Пристрасті вирують.
Можуть виникати нові ідеї щодо розумової активності, безпосередньо пов’язаної з нашою кар’єрою та статусом. Можуть бути нові ділові знайомства, початок навчання, оформлення ділових паперів, ділове спілкування. В цей час ідеї щодо бізнесу, кар’єри матимуть підтримку з боку тих, кого ми вважаємо людьми з великими можливостями. Наприклад, з боку капіталістів, учителів, видатних письменників, юристів, відомих персон. Можна розраховувати на підтримку меценатів та спонсорів. Щасливий збіг обставин, сприятливі випадковості, подарунки та везіння дадуть можливість використати свій розум та знання на те, щоб просунутися до мети та розширити можливості.
Є проблеми у зв’язку з тим, що, з одного боку, ми схильні перебільшувати власні таланти та здібності, а з іншого – пристрасно жадаємо володіти розкішними речами. Тут витрати можуть перевищувати надходження через сподівання на те, що прибутки зростуть. Прибутки дійсно можуть зрости, бо пристрасне бажання прибутків примусить більше напружуватися заради заробітку. Якщо вдасться витрачати на те, що дійсно необхідне, цей період принесе зміцнення фінансового становища і реальне розширення власних фінансових надходжень.

У понеділок до 12 години емоційне напруження через почуття, пов’язані з дітьми, коханням, фліртом, розвагами, хобі, особистою творчістю. Після 12 години ми налаштовані на тонку точну інтелектуальну роботу та на заняття заради підтримки здоров’я. В цей час прояснюються заплутані ситуації, викривається брехня, руйнуються містифікації. Бо ми налаштовані критично і практично.

У вівторок і середу варто зосередитися на роботі та підтримці здоров’я. Заважатимуть працювати інтелектуально слабкі люди, вони в цей час почуваються непевно і прагнуть перекласти на інших свої обов’язки. Тому раджу обмежити спілкування суто діловими зв’язками.

Четвер сприятливий для конкретної практичної діяльності та для занять спортом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає