20 – 24 жовтня 2015

Фаза Першої чверті (Третя), зростаюча квадратура в Козерозі: тиждень тому, на Новий Місяць, виникли нові ідеї в тій сфері, яка представляє стосунки між людьми за принципом «ти – мені, я – тобі». Це такі речі як партнерство, співробітництво, шлюб, союзи, відкрита ворожнеча, відстоювання справедливості в суді, миротворство, суспільне життя, стандартні світські заходи, мистецтво. Тепер маємо боротися, щоб втілити ідеї в життя.

Важка задача, бо умови несприятливі, спротив оточення великий. Але прагнення заявити про себе, утвердиться, пройти випробування та здійснити всій потенціал у нас також міцне. В нас навіть надлишок сили, і перешкоди й спротив матерії можемо подолати. Так чи інакше, але в цей час переймаємося боротьбою й подоланням, важкою працею, великими зусиллями. Але лише свідома рішучість подолати перешкоди, відповісти на виклик земного світу й докласти конкретних практичних зусиль призведе до того, що те, що замислили тиждень тому, таки зможе втілитися.

Зараз зіткнулися з кризою – кризою росту, перевірка на міць. Побачимо, наскільки наші наміри серйозні, чи готові ми напружуватися заради втілення ідеї, працювати, боротися. Якщо кризу подолаємо, то після 24 жовтня – на фазі зростаючого трину — справи підуть легко та радісно, можна буде трохи розслабитися на насолодитися натхненням, використати прилив сил.

Зараз напружено розвиваються події, що стосуються політики, структур державної та будь-якої іншої влади, великого бізнесу, олігархії. На особистому рівні мова йде про кар’єру, офіційний статус, гідність, репутацію, визнання. Тут треба докласти зусиль, просувати прогресивні ідеї.

Колективний настрій – “Завершую й досягаю мети” – проявляють себе справжні Діячі, яким не бракую терпцю й витримки, щоб виконувати дану собі обіцянку й довести свою працю до кінця. При тому рушієм не стільки бажання отримати винагороду, скільки прагнення гідно завершити власну справу. Задача – послідовно втілювати те, що наказує внутрішнє почуття гідності.

В пригоді стануться такі якості: вміння терпіти та бути реалістом, діяти в режимі економії сил в суворих умовах та доводити діло до кінця, керувати виробничим процесом. Люди в цей час неймовірно серйозні. “Правила” керують нами. Важливі прогрес та гідність. В центрі уваги – люди впливові, а також ті, на кого можна покластися, розраховувати. Репутація стає більш важливою, ніж зазвичай. Може сильно тиснути потреба добитися мети, досягти успіху.

В суспільстві попит на таку діяльність: будь-яка праця або галузь, що поважає цінності (банк, нерухомість, страхування, опіка). Або обробка міцних матеріалів (головним чином камінь) від будівництва до скульптури. Взагалі попит на працю, де важливу роль відіграє здоровий глузд, зосередженість, терпіння, велика витримка.

23 жовтня 2015 точний падаючий трин Венери в Діві з Плутоном в Козерозі. 20 грудня 2014 кон’юнкцією у 13 градусі Козерогу розпочався новий річний цикл Венера/Плутон. Він символізує глибокі трансформації нашої системи цінностей: ставлення до сласних талантів й здібностей, до самостійних заробітків, витрат на накопичень, до любові й кохання, до суспільного життя, до шлюбу й партнерства. Зміни, трансформації цінностей пов’язані у даному випадку з впливом подій світового значення. Кожного року до 2024 буде кон’юнкція Венера/Плутон в Козерозі. Вона задаватиме ритм новим і новим культурним трансформаціям, щоб ми могли забезпечити собі виживання в умовах, коли змінюється суспільний лад, трансформується ієрархічна будова й закони, коли люди по-новому оцінюють поняття «гідність, сумління, справедливість, доля», коли у світі створюються й починають діяти нові закони и норми.

В лютому 2015 ідея трансформації системи цінностей вперше явила себе світові через культурні зміни в сфері міфології, культурології, історії, мистецтва, високої моди. Ми могли оцінити те, що було пов’язане з розкриттям брехні, з висвітленням білих плям в історії, в нашому минулому. Це змінило ставлення до співчуття, до милосердя, до волонтерської діяльності.

В березні 2015 було потрясіння – наша система цінностей мала здійснити революційні зміни через необхідність давати оцінку тривожним й бурхливим подіям в сфері світової економіки й політики. У багатьох виникло усвідомлення, що доведеться винаходити нові способи для заробітку, щоб самостійно забезпечити себе всім необхідним для життя.

В квітні 2015 для нас склалися добрі обставини, щоб самостійно заробляти та зберігати те, що маємо.

У травні 2015 можна було оцінити свої здібності та статки з позиції безпеки, затишку, почуття захищеності. Почалося отримання прибутків від змін, що відбулися в наших культурних позиціях та в системі цінностей

Зараз, в жовтні 2015, ми отримуємо те, на що заслуговуємо завдяки своїм культурним позиціям, талантам та здібностям. Аспект особливо відчутний для людей мистецтва рівня світової знаменитості, для дипломатів, миротворців. Також аспект значимий для вас, якщо ваша діяльність пов’язана з фінансами, соціальним психоаналізом. Можна отримати винагороду та вдячність.

23 жовтня 2015 точна падаюча квадратура Меркурія в Терезах з Плутоном в Козерозі. В третій декаді грудня 2014 зародилися нові ідеї щодо вивчення та осмислення глибоких трансформацій структур державною та будь-якої іншої влади. Після гострої напруженої боротьби за ствердження цих ідей в світі в першій декаді квітня 2015 в середині липня 2015 настало максимальне розуміння процесів трансформації структур влади й передбачення напруженої роботи над здійсненням необхідних реформ. У другій декаді серпня 2015 були сприятливі обставини для важливих обговорень та роздумів, коли ми отримали результати того, що було замислено з грудня 2014.

В першій та третій декадах вересня 2015 на ментальному рівні відбувається гостра боротьба за остаточне утвердження ідеї розумного підходу до глибокої трансформації владний структур, коли стратегічні партнери напружено працюють над втіленням стратегічних планів, застосовують дипломатичні методи. Ми повертаємося до одних й тих самих тем знову й знову, щоб переосмислити їх наново. Дуже багато важкої розумової праці, що потребує глибокого занурення в дослідження та погляду на речі з усіх можливих боків. Зараз, в третій декаді жовтня 2015, ми знов в тій самій ситуації гострої боротьби за втілення ідеї розумної трансформації владних структур.

На особистому рівні в цей час якісна інтелектуальна робота, пов’язана з глибокими науковими дослідженнями, детективними розслідуваннями, психоаналізом, криміналістикою, боротьбою зі злочинністю, потребує величезної напруги всіх сил, концентрації уваги та самодисципліни.

З 23 жовтня до 22 листопада 2015 Сонце в Скорпіоні. В цей час ми самостійно вирішуємо, від кого приймити допомогу, з ким мати сексуальні стосунки. Ми зацікавлені у розслідуванні глибоко прихованих речей. Занурюємося в наукові дослідження, в питання глибинної психології, в питання корупції, смерті, наслідків війни та руйнації, в питання відродження та реабілітації. Ми усвідомлюємо, що маємо глибоко змінити, трансформувати в собі й в оточенні, щоб жити. Для нас дуже важливими стають такі речі як майно та гроші інших, допомога з боку інших, спадок, матеріальні накопичення.

Щоб жити, підсвідомо прагнемо бути гарними, культурними, заможними. Нас вмотивовує підсвідоме прагнення бути в добрих стосунках з іншими, відновлювати справедливість в суді, жити в мирі та злагоді. Тому багато хто з нас в цей час може розпочати стосунки, опановувати навички культурної поведінки, розвивати в собі смак, здібності до мистецтва й стратегічного бачення, дипломатичні якості.

Яскравіше за все в цей час проявлятиметься здатність винаходити, опановувати новинки передової науки та технологій. Яскраво проявляється креативність, оригінальність, здатність дружити та проявляти в колективі власну унікальність. Впадають в око наукові відкриття, незалежність, свободолюбство.

Щоб жити, творити й радіти, доведеться вирішувати проблему безпеки та захищеності. Доведеться займатися родинними справами, питаннями житла та затишку, питаннями їжі, доречного одягу. Загалом питаннями підтримки життя. Важливими для життя будуть «материнські» якості: вміння підтримувати, піклуватися, захищати, годувати, оберігати, відчувати почуття інших та поділяти їх, адаптуватися, фантазувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає