20 червня – 24 червня 2018

Із 13:50 20 червня до 07:35 24 червня 2018 фаза зростаючої квадратури в Діві місячно-сонячного циклу в Близнятах. Нові ідеї, пов’язані з навчанням, викладанням, письменництвом, короткими подорожами, новими знайомствами, втілюючись в життя у несприятливих умовах. Перешкоди пов’язані з побутом, роботою, службою, здоров’ям. Доводиться працювати більше, ніж хотілося би. Більшої уваги потребують повсякденні рутинні справи і турбота про підтримку здоров’я. Важливо дотримуватися правил здорового способу життя і збалансованого харчування. В цей час ослаблений кишківник, тож ретельно слідкуйте за якістю напоїв і їжі. Багато роботи у лікарів, учителів, службовців та у всіх, чия робота потребую точності та акуратності.

Пристрасне прагнення добробуту та любові змушує боротися, робити щось конкретне практичне, вдосконалювати професійну майстерність, змінити щось у підході до спортивних занять. У стосунках – конкуренція, протистояння. Уникати конфліктів не варто, бо це єдина можливість дізнатися про життєву позицію та цінності партнера. У цей час можна відмовитися від чогось приємного заради підвищення професійної майстерності – у перспективі це підвищить прибутки (21 червня точна опозиція Венера/Марс).

Якщо ваші інтелектуальні заняття пов’язані з мистецтвом, філософією, культурологією, міфологією, кінематографом, то в цей час обставини складатимуться вдало для знайомств, для обміну думками, для інтерв’ю і викладання (21 червня точний трин Меркурій/Нептун). Якщо ваша розумова діяльність пов’язана зі знаменитостями світового масштабу та з науковими дослідженнями, то в цей час якась важлива інформація, що досі залишалася недоступною, відкриється (23 червня точна опозиція Меркурій/Плутон).

У цей час отримуємо допомогу з боку друзів та однодумців. В особистій творчості креативні ідеї та винаходи допомагають втілювати в життя творчі фантазії. Вдалий час для самостійних рішень і важливого вибору, якщо ваша особиста творчість пов’язана з передовими технологіями, науковими розробками і колективною роботою (23 червня точний зростаючий секстиль Сонце/Уран).

Із 21 червня до 22 липня 2018 Сонце у знаку Рака – перший місяць літа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає