2 жовтня – 5 жовтня 2018

Із 12:45 2 жовтня до22:08 5 жовтня 2018 фаза падаючого квадрату в Ракові місячно-сонячного циклу в Діві. На завершальному етапі знаходиться втілення ідей, що пов’язані з такими темами: тонка точна інтелектуальна праця, повсякденні обов’язки, рутинна робота, служба, робота за наймом, інструменти для роботи та наймані працівники, колеги по роботі, домашні улюбленці-тваринки, зусилля заради підтримки здоров’я, чистота та гігієна, гімнастика, спортивні заняття. Те, що було зроблене заради втілення ідей, які зародилися на початку другої декади вересня, зараз вимагає від нас напруги і самовідданості. Щоб не змарнувати зусилля, зараз варто багато працювати, долати перешкоди, боротися, захищати здобуте. У фокусі уваги такі питання: родинне життя, стосунки з батьками, сімейні традиції, батьківські патерни у поведінці, домівка, житло, нерухомість, культурна спадщина, національна культура і традиції, популярна думка. В цей може бути напружена ситуація в родині, конфлікти з батьками, необхідність активно діяти у зв’язку із питаннями житла. Виникає гостре бажання підвищити рівень комфорту та безпеки.

У період 5 жовтня — 16 листопада Венера рухається ретроградно відносно спостерігача з землі. 16 листопада змінює рух на директний. Із 9 вересня до 31 жовтня 2018 Венера в Скорпіоні. Потім повертається у ретрофазі до Терезів, а з 2 грудня 2018 знову у директному русі переходить до Скорпіону. Ретрофаза Венери починається 14 вересня у 4 градусі Скорпіона. Фаза ретроградності Венери завершиться 8 грудня 2018.

Цикл Сонце/Венера пов’язаний із розвитком принципу сприйняття на естетичному рівні і з принципом оцінки на етичному. Таким чином, під час Нижньої кон’юнкції 26 жовтня 2018 у 4 градусі Скорпіона починається новий етап еволюції особистої системи цінностей. Таким чином, у період 14 вересня 2018 — 8 грудня 2018 завершується попередній цикл Венера/Сонце, що розпочався у травні 2017 в Овні. У цей час ми маємо справу з результатами циклу, із вдалими та втраченими спробами втілити в життя свої цінності. Якщо під час попереднього циклу були проблеми із естетичною та етичною поведінкою, у цей час вони можуть загостритися. Особливо під час «нижньої кон’юнкції» 26 жовтня 2018, яка символічно створює ситуацію, в якій можна знайти рішення проблеми.

Після періоду ретроградності Венери (проміжок між 5 жовтня і 16 листопада 2018) ми можемо відмітити, що в нашій системі цінностей відбулися суттєві зміни. Ці зміни мають досить широкий спектр: від зміни смаків у їжі та одязі до змін у етиці. Можуть з’явитися нові моделі поведінки, що відображують цінності та етику. При цьому ми можемо віддавати собі звіт про ці зміни чи не помічати їх. Але ретроспективно можна зрозуміти, що періоди ретроградності Венери дають новий напрямок нашому життю.

Зверніть увагу, в якому домі вашого гороскопу сталася Нижня кон’юнкція Сонця з Венерою — 4 градус Скорпіона. Саме у сфері цього дому буде реалізовуватися ваша нова етична система в період до наступної Нижньої кон’юнкції у 14 градусі Близнят 3 червня 2020.

1 – 10 жовтня 2018 досить напружена інтелектуальна робота, якщо ви маєте справу із протезуванням, реставрацією, реанімацією та досягненнями передової науки та технологій. Тут будуть труднощі, нервове збудження, тривожні новини. Важливо дотримуватися здорового розкладу занять і правильного режиму дня (3 жовтня 2018 точна падаюча квадратура Меркурій/Плутон).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає