19 – 22 лютого 2016

Фаза Опуклого місяця (Четверта), зростаючий трин у Ракові: бурхливо зростає працездатність та насолода життям. Немає перешкод там, де йдеться про прогресивні реформи та колективну роботу, наукові дослідження та дружбу, оригінальність та винахідливість. Добрий час, щоб більше уваги приділяти питанням сімейного життя, родинним справам, стосункам з батьками, питанням захищеності та комфорту.

Якщо ви намагалися докласти всіх зусиль, щоб залишити ситуацію незмінною в сфері прогресивних реформ, колективної роботи, клубного життя, дружби, наукових досліджень, парламентаризму, то зараз всі загати повалилися, й події стрімко рухаються у бік перемоги чи у бік загибелі. Якщо ви докладали зусиль, щоб просувати прогресивні ідеї в цих сферах, то зараз можна розслабитися й насолодитися сприятливим розвитком подій в сфері родинного кола, національної культури та традиції – події самі несуть вас у вигідному вам напрямку.

Колективний настрій – “Хвилююся”. Хочеться бути захищеним, мати дах над головою, необхідний рівень емоційного комфорту, емоційної безпеки. Мета: душевний спокій. Задача – міцний емоційний зв’язок.

Опікуємося традиційними питаннями: гарна їжа, затишок, сімейний добробут, ніжність, лагідність. Романтична фаза місяця. Ми більш чутливі, уважні, ранимі, уразливі, підозрілі, дратівливі, жадібні до всього приємного, глибоко переживаємо, мріємо, багата уява. Тому хочемо, щоб нас оточували люди і речі, які можуть підвищити наш рівень комфорту та безпеки. Нам подобається піклуватися, захищати, давати й отримувати підтримку. В цей час багато згадуємо з минулого, з дитинства. Нагадують про себе колишні емоційні радості та біди. Посилюється відчуття любові до батьків, до свого народу. Нам приємно, коли нас визнали та ухвалили рідні, близькі. Є цікавість до історії та любовних романів.

Сильна якість – здатність сприймати, відчувати та адаптуватися, пристосовуватися. Важливо розрізняти власні емоції та не боятися змінюватися під впливом вражень, переживань. Важливо адекватно реагувати.

В суспільстві попит на роботу, де вадливе співчуття та опіка. Особливо робота медичної сестри, сиділки, вихователя в дитячому закладі, няні, годувальника, хатнього працівника, психолога, а також повара, робітника сфери харчування, ресторатора, готелю. В мистецтві – популярні актори театру та кіно, поети, музиканти, письменники, літературознавці, мистецтвознавці. Діяльність, що має відношення до національної, родинної теми.

З 19 лютого до 20 березня 2016 Сонце в Рибах. В цей час важливими для виживання будуть такі якості: здатність бачити тонкий зміст за явищами матеріального світу, здатність розгадувати загадки. Підвищує вітальність заняття музикою (слухати й грати/співати самому), живописом, фото- та кіномистецтвом, сучасним мистецтвом. Заняття в сфері культуррології, антропології, історії цивілізацій, міфології, гуманістичної психології. Заняття в сфері високої моди.

В цей час ми підсвідомо відчуваємо, що для того, щоб жити, нам потрібно знайти раціональне пояснення тому, що з нами відбувається. Потрібна логіку, здатність тверезо міркувати й розрахувати. Тому заради виживання ми можемо в цей час почати вчитися якимось практичним речам, іноземним мовам, а також знайомитися з розумними людьми, спілкуватися, посилено читати, обмінюватися думками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає