19 липня – 23 липня 2018

Із 22:52 19 липня до 20:22 23 липня 2018 фаза зростаючої квадратури у Терезах місячно-сонячного циклу в Ракові. Нові ідеї щодо стосунків з батьками, родинного життя, нерухомості, романтичних почуттів, зустрічаються з перешкодами на шляху втілення. Пристрасне прагнення втілити нові ідеї, пов’язані з партнерством, громадським життям, дає енергію для боротьби та роботи. Через напругу і боротьбу розвиваються судові справи. Величезна активність у галузі миротворства, дипломатії, мистецтва. Щоб здобути душевний спокій, відчуття захищеності та комфорту, доводиться з’ясовувати стосунки, вести напружені перемовини, боротися за співробітництво на паритетних засадах, відновлювати справедливість в суді. В цей час у нас напружена співпраця із адвокатами, суддями, дипломатами, стратегами, діячами мистецтва, громадськими діячами, соціальними працівниками.

На міжнародному рівні сприятлива ситуація для вирішення питань, що стосуються цінностей, природних ресурсів, мистецтва, миротворства, відновлення справедливості в суді, дипломатії – винагороджуються попередні зусилля у дипломатичній та культурній сфері (22 липня точний падаючий секстиль Венера/Юпітер).

10 липня – 7 серпня 2018 дуже сприятливий для заробітків і стосунків період – прагматичне ставлення до грошей і партнерства дозволяє скористатися сприятливим збігом обставин. При цьому у стосунках і фінансах дещо нудно: робота, здоров’я, побут. Цей час слід використати для збільшення прибутків, бо з 29 липня поступово знижуватиметься рівень надходження грошей. Гарна репутація і високий статус в середині липня працюють на зміцнення стосунків та надходження грошей, ми отримаємо прибуток від особистих досягнень, зроблених в минулому (14 липня точний падаючий трин Венера/Сатурн). До 23 липня дуже сприятливі для самостійних заробітків можливості. В цей час ми маємо підтримку з боку людей із великими можливостями: учителі, юристи, видавці, видатні письменники, знаменитості місцевого масштабу, іноземці, капіталісти, меценати. Можуть бути подарунки, винагороди (22 липня 2018 точний падаючий секстиль Венера/Юпітер).

Із 22 липня до 23 серпня 2018 Сонце у знаку Лева – другий місяць літа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає