18 – 21 серпня 2016

Два тижні тому виникли нові ідеї стосовно особистої творчості, дітей, розваг, хобі. Вони розвивалися, долали перешкоди. І от тепер ми можемо оцінити, що у нас із ними вийшло. Варто трохи пригальмувати активність. Обставини покажуть, яку роль ми відіграємо у колективах, з якими пов’язані. Наскільки важливі для нас друзі та однодумці. Доведеться прийняти рішення на рахунок того, якими творчими проектами варто буде зайнятися у наступні два тижні, щоб отримати бажаний результат.

У четвер важливими будуть зустрічі з друзями та однодумцями. Наукові розробки. Винаходи. А також будь-яка колективна робота.

У п’ятницю доведеться напружено попрацювати, щоб завершити серйозну справу. В роботі доведеться враховувати інтереси партнера. Весь час озиратися на цінності партнера і підлаштовуватися до них заради гармонії у сосунках. Це може бути дещо нудно, але вигідно.

Субота може бути досить напруженою, якщо у вас є тонка точна інтелектуальна робота. Або необхідність наводити лад та чистоту. Також цей день варто присвятити турботі про підтримку здоров’я. Гімнастика, спортивні заняття. Оскільки в цей день ми дуже чутливі до настроїв інших, варто прискіпливо ставитися до спілкування. Якщо співрозмовник вас дратує, не варто полемізувати довго і говорити багато. Можливо, взагалі не варто говорити. Щоб розслабитися та почуватися комфортно, варто почитати художню книгу або послухати музику, подивитися кіно. Будьте серед тих, із ким вам приємно ділити думки і почуття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає