17 – 20 жовтня 2015

Серповидна фаза (Друга), зростаючий секстиль в Стрільці: ритмічна діяльність творіння, життя пульсує, іде системна й продуктивна праця, втілюються нові ідеї в сфері, яка представляє стосунки між людьми за принципом «ти – мені, я – тобі». Це такі речі як партнерство, співробітництво, шлюб, союзи, відкрита ворожнеча, відстоювання справедливості в суді, миротворство, суспільне життя, стандартні світські заходи, мистецтво. Зараз час радіти життю. Його символізує «працелюбна бджола», що ретельно будує свої стільники. В цей час місячного циклу зазвичай добре видно, як ідеї, що народилися на фазі Нового Місяця, виказують себе в світі і стають частиною повсякденного життя. В цей час ідея отримує новий імпульс, стимул для втілення. Зараз цей стимул – потреба розширити кордони власного світу: вийти на новий рівень можливостей в суспільстві, вирішити питання вищої та спеціальної освіти, вирішити юридичні питання, а також питання ідеології, системи вірувань, власної філософії. На рівні держав та суспільств постають питання міжнародного права та міжнародних стосунків.

В повітрі висить відчуття змін, і для декого це відчуття неминучої погибелі. Час кидає виклик нашому світогляду. У нас з’являються нові можливості для далеких подорожей, знайомства з видатними письменниками та діячами в сфері філософії, релігії, права. Нові можливості для отримання освіти. Нові можливості для того, щоб викладати, вчити інших та видавати власні рукописи. Виникають сприятливі обставини, щоб вирішувати питання в цих сферах. В цей час нас може хтось відчутно підтримати – не лише морально, але й грошима, матеріальними речами. Ми можемо мати підтримку від тих, кого сприймаємо як людину з більшими, ніж у нас, можливостями.

В деяких випадках може бути глибоке, підсвідоме відчуття, що на нас тисне емоційний тягар минулого, примара минулого повстає перед нами, і ми відчуваємо біль, пригніченість, жаль. Це важке відчуття – ознака того, що треба змінити напрямок реалізації своїх здібностей в сфері партнерства, союзів, домовленостей, відкритої ворожнечі, суспільного життя. Життя спростовує зараз наші уявлення про ідеали, релігію, філософські істини, законотворчість, покровительство та меценатство. Життя спростовую наші уявлення, що були сформовані у нас підчас подорожей та отримання вищої та спеціальної освіти.

Колективний настрій: “Надихаюся досягненнями інших”. Хочеться знайти сенс в тому, що з нами та в світі коїться. Хочеться знати більше, ніж написане в Фейсбуці, ніж розповіли сусіди. Відчуваємо, що бракує фундаментальних знань, і хочеться пройти новий великий курс учбової програми.

В цей час багато хто починає фанатично боротися за ідеали свободи слова й совісті.

Стануть у пригоді такі якості характеру: освіченість, здатність робити висновки та узагальнення, вміння широко дивитися на речі, бути готовими зіткнутися з чимось таким, що не вкладається в голові та потребує розсунути кордони власної картини світу.

В суспільстві в цей час попит на такі речі: електронний та будь-який інший зв’язок з далекими краями, різноманітні бюро подорожей. Діяльність, що має відношення до іноземців: дипломатія, політика, ЗМІ-кореспонденти, перекладачі, торгові агенти, екскурсоводи та гіди. Шукачі істини з ряду філософів, теологів, душ пастирів, гуру. Також всі галузі діяльності вищої освіти, юриспруденції, видавничої справи, та вся сфера суперництва спортсменів.

18 жовтня 2015 точна кон’юнкція Марса з Юпітером в Діві. 18 жовтня 2015 кон’юнкцією в 15 градусі Діви розпочався новий (більш ніж дворічний) цикл Марс/Юпітер. Цикл пов’язаний с повсякденним політичним життям — визначає конкретні зусилля в сфері законодавства, законотворчості, а також експансію завдяки професійній майстерності й “законній діяльності”. Ідея нинішнього циклу пов’язана з законами правової системи, які захищають працівника: державного та військового службовця, малий та середній бізнес, інтелектуальну точну працю, початкову освіту й охорону здоров’я, найманого працівника, домашніх тварин. Загалом мова йде про закони, які забезпечують суспільству зайнятість, освіту, здоров’я та армію. На особистому рівні цей цикл пов’язаний з новими можливостями в професії, майстерстві, що відкриваються через розширення можливостей в повсякденній звичній праці, в підтримці здоров’я, у побуті, в рутині.

На цей час у нас вже є плани на нові професійні започаткування. Є деякі нові ідеї стосовно способів боротьби, спорту, професійного майстерства. Зараз ми потроху починаємо їх втілювати. І обставини складаються таким чином, що трапляються всілякі несподіванки – вони підганяють нас діяти швидко й спонтанно, не упустити свого шансу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає