17 – 20 січня 2016

Фаза Першої чверті (Третя), зростаюча квадратура в Овні: тиждень тому, на Новий Місяць, виникли нові ідеї в сфері яка представляє для нас принцип життєвої мети та особистих досягнень. Це такі речі як проблеми, пов’язані з будь-якими структурами будь-якої влади: державні структури, бізнес, кар’єра, честь, репутація, високе соціальне становище. Тепер маємо боротися, щоб втілити ідеї в життя.

Важка задача, бо умови несприятливі, спротив середовища великий. Але прагнення заявити про себе, утвердиться, пройти випробування та здійснити свій потенціал у нас також міцне. В нас навіть надлишок сили, і перешкоди й спротив матерії можемо подолати. Так чи інакше, але в цей час переймаємося боротьбою й подоланням, важкою працею, великими зусиллями. Але лише свідома рішучість подолати перешкоди, відповісти на виклик земного світу й докласти конкретних практичних зусиль призведе до того, що те, що замислили тиждень тому, таки зможе втілитися.

Зараз зіткнулися з кризою – кризою росту, перевірка на міць. Побачимо, наскільки наші наміри серйозні, чи готові ми напружуватися заради втілення ідеї, працювати, боротися. Якщо кризу подолаємо, то після 20 січня – на фазі зростаючого трину — справи підуть легко та радісно, можна буде трохи розслабитися та насолодитися натхненням, використати прилив сил.

Зараз напружено розвиваються події, що стосуються захисту, боротьби, військової майстерності, спорту, сексуальності, нових ризикованих проектів.

Колективний настрій: “Хочу та буду!” – бойовий, войовничий, рішучий. Задача: боротьба та самореалізація. Мета: здійснити волевиявлення, боротися та завойовувати, захищати власні інтереси та права. Прилив сили, пристрасть, ентузіазм дають можливість діяти рішуче й сміливо. Життя плине в пришвидшеному темпі. Дуже хочеться скоріше побачити результати зусиль. Є можливість в боротьбі та роботі проявити якості керівника, лідера, власну компетентність, взяти на себе відповідальність. Бракує терпіння та мудрості, самодисципліни. Є тенденція спочатку діяти, а потів вже оцінювати свої дії з позиції добре-зле. Люди запальні, гарячі, самовпевнені, галасливі, агресивні. Може бути більше, ніж зазвичай, пожеж та вибухів, народних повстань, військових конфліктів, бійок, нещасних випадків, аварій.

В суспільстві в цей час в центрі уваги такі професії, де потрібна рішучість та сміливість: хірургія, спорт, поліція, військова справа. А також технічні професії й ремесла, робота з вогнем та металом, робота з інструментами, зі зброєю. Робота з механізмами та технікою.

18 січня 2016 точна зростаюча квадратура Венери в Стрільці до Юпітеру в Діві та до Вузлів, Висхідний в Діві.

В перші дні липня 2015 зародилася нова ідея: розширити власні соціальні та фінансові можливості, щоб мати більше простору для любові, романтичних подорожей, розкішних надбань, світських раутів. Мета — отримати нові можливості для особистої творчості в галузі мистецтва та суспільного життя, партнерства, співробітництва, миротворства, дипломатії, в галузі моди й стилю, культури спілкування.

В першій декаді серпня 2015 та в третій декаді жовтня 2015питання, що були актуальні в перші дні липня, знов повернулися, щоб ми могли дати їм остаточну оцінку з позицій тих змін, які відбулися в нашій системі цінностей з того часу.

У третій декаді грудня 2015 ідея розширення соціальних та фінансових можливостей через особисті творчі проекти, що народилась в перші дні липня 2015, вперше являє себе світові. Склалися сприятливі обставини, коли ми можемо отримати допомогу й підтримку від партнерів, союзників, покровителів, вчителів в питаннях підтримки здоров’я, в роботі, на службі, а також в питаннях накопичення багатства, вирішення проблем боргів.

В другій декаді січня 2016 ідея використати свої таланти, здібності, ресурси, везіння в особистій творчості для збагачення та розширення можливостей переживає кризу. Ми можемо відчувати себе бідними, некрасивими, некультурними. Нам занадто хочеться фінансової надійності, любові, краси. Є пристрасне бажання розширити власні фінансові можливості, знайти нове джерело власних прибутків. Це може стати потужним стимулом різко почати працювати і боротися за власні цінності. Це період напруги, коли ми переживаємо сильну любов до тих щасливих переживань, які дають гроші, кохання, соціальний успіх. В цей час ми пристрасно бажаємо бути багатими і привабливими. І якщо готові докладати зусилля, щоб добитися цього, результат перевершить всі очікування. Як цього можна добитися? Цей аспект каже: «потурбуйся про власне здоров’я, наведи лад у побуті, працюй акуратно й точно. Доклади зусиль до того, щоб навчитися керувати фінансами – наприклад, пройди навчальний курс. Також повчися мистецтву. Пройди курс з іміджу та стилю».

В політичному житті цикл Венера/Юпітер, на щастя, приносить гармонію, поряд з руйнівними циклами. Таким чином, в ці дні відбуваються події, що стосуються ролі керівників різноманітного рівня у питаннях миротворства, розширення можливостей інтеграції в більш розвинене культурне товариство, відновлення гармонії на рівні Законів міжнародного права. Ці події розширюють можливості для заробітків в таких сферах суспільного життя як державна та військова служба, малий та середній бізнес, самозайнятість населення, повсякденна праця, побут, охорона здоров’я, освіта, інтелектуальна тонка точна праця, інструменти для роботи, домашні тварини. Нові можливості для миротворства, відновлення гармонії, для фінансового успіху лежать через міжнародні стосунки, вищу освіту, вирішення юридичних питань.

18 січня 2016 точний падаючий трин Марса в Скорпіоні до Нептуну в Рибах. 19 січня 2015 почався новий дворічний цикл Марс/Нептун в 6 градусі Риб. Цикл пов’язаний з ідеєю боротьби за втілення мрії. На особистому рівні – з майстерністю в сфері високого мистецтва, гуманістичної психології, моди, антропології, культурології.

В кінці травня та в першій декаді жовтня 2015 були труднощі: відчуття слабкості, коли треба робити конкретні практичні зусилля. Сили наче зникали. Важко було зосередитись на виконанні дій, відволікали мрії. Загострилися питання релігійних війн, фанатичного відстоювання ідеологічних та філософських поглядів.

В другій декаді січня 2016 дуже сприятливий період для тих, чия професійна майстерність реалізується через програми, пов’язані з розв’язанням загадок. Наприклад, з історією, культурологією, гуманістичною психологією, мистецтвом. Практичні зусилля даються легко під впливом особливого натхнення.

Розв’язуються питання релігійних війн, боротьби ідеологічних та філософських поглядів.

З 20 січня до 19 лютого 2016 Сонце в Водолієві. В нас прокидається індивідуаліст. Важко терпіти якісь ц.у. та обмеження. Всі рішення спрямовані на те, щоб залишатися самим собою в колективі і демонструвати свою індивідуальність, «особливість». І тому нас тягне до однодумців – таких саме яскравих індивідуалістів. Ми шукаємо друзів, щоб об’єднатися з ними заради здійснення спільної ідеї – ідеї свободи, незалежності і рівності кожного перед законом. Ми живемо продумано, спираючись на науковий підхід, використовуючи передові досягнення науки і техніки. У ситуаціях вибору підсвідомо хочемо бути творчими, компетентними, відповідальними, контролювати процес, керувати. Проявляємо гостроту розуму, кмітливість, хитрість, комбінаторні здібності, обізнаність, вміння налагоджувати зв’язки. Найбільшою проблемою в житті в цей час стає невміння визначити межі власної потужності і власної немочі. Проблема – неготовність до безповоротних втрат і незворотних трансформацій.

20 січня 2016 точна падаюча квадратура ретроградного Меркурія в Козерогові до Урану в Овні. 8 квітня 2015 почався новий річний цикл Меркурій/Уран в Овні. Цикл пов’язаний с активною боротьбою передових революційних ідей, що забезпечують право діяти на власний розсуд. Цикл символізує думку нон-конформістів, незалежну, вільну від впливу пропаганди. В цей час зародилися ідеї, що віддзеркалюють підсвідому потребу кардинально покращити якість роботи інтелекту, щоб здійснити сміливі наукові розробки в ще незвіданих галузях.

На початку липня 2015 ідеї циклу вперше проявили себе в світі незвичними цікавими новинами в ЗМІ, новими оригінальними знайомствами та новими можливостями для навчання.

У другій декаді липня 2015 розум був сильно збуджений через напружену інтелектуальну діяльність, що викликало сильні незвичні й глибокі емоції.

В перші дні серпня 2015 склалися сприятливі умови для інтелектуальної роботи в галузі передових технологій, науки, колективної діяльності, здійснення реформ.

В останній декаді жовтня 2015 була головна криза циклу. Мали оцінити реформи в суспільстві. Переживали протистояння прогресивних ідей і суспільної думки, яка знаходиться під впливом штампів соціальної свідомості. Думки поділилися в суспільстві на протилежні табори: з одного боку – реформатори, модернізатори, науковці; з іншого – ті, хто мислить шаблонами, обумовленими пропагандистськими кліше. Перевага в цьому протистоянні на боці прогресорів, нон-конформістів, реформаторів, бо на цьому історичному етапі застарілі уявлення про структури влади в суспільстві не мають шансів на виживання (фаза зростаючої квадратури циклу Уран/Плутон припадає на період 2010-2020 – ідеї інтелектуальної революції 1962-1968 стрімко й бурхливо стверджуються в повсякденному житті).

В перші дні грудня 2015 склалися сприятливі умови для інтелектуальної роботи в галузі передових технологій, науки, колективної діяльності, здійснення реформ. Стан речей в сфері свободи слова, ЗМІ, початкової освіти, мови спілкування не може більше залишатися незмінним. Самі собою повалилися всі підпорки, що утримували статус кво по відношенню до прогресивних реформ в інтелектуальній галузі та в сфері ЗМІ, й події стрімко несуть нас у бік змін революційного характеру. Зусилля, що були докладені в інтелектуальній сфері, в сфері ЗМІ та свободи слова до прогресивних реформ, тепер приносять плоди.

В другій декаді січня 2016, як і в другій декаді грудня 2015, розум сильно збуджений через напружену інтелектуальну діяльність, що пов’язане з розвитком подій світового рівня, а також власними важливими справами: життєвою метою, репутацією, кар’єрою, бізнесом, діловими проектами. Це викликає сильну знервованість, метушливість. Можливі нервові зриви, дуже високий рівень тривожності. В другій декаді січня 2016 маємо повернутися до своїх ментальних програм, що були актуальними в грудні 2015, та зайнятися ними на більш глибокому рівні. Переосмислити, зробити зміни.

На особистому рівні аспект має значення для тих, чия інтелектуальна діяльність пов’язана з наукою, передовими технологіями, інженерією, якимись незвичними оригінальними проектам, колективною діяльністю, виконавчою владою в державі. Та з астрологією. Це може бути період напруженої роботи.

8 квітня 2015 почався новий річний цикл Меркурій/Уран в Овні. Цикл пов’язаний с активною боротьбою передових революційних ідей, що забезпечують право діяти на власний розсуд. Цикл символізує думку нон-конформістів, незалежну, вільну від впливу пропаганди. В цей час зародилися ідеї, що віддзеркалюють підсвідому потребу кардинально покращити якість роботи інтелекту, щоб здійснити сміливі наукові розробки в ще незвіданих галузях.

На початку липня 2015 ідеї циклу вперше проявили себе в світі незвичними цікавими новинами в ЗМІ, новими оригінальними знайомствами та новими можливостями для навчання.

У другій декаді липня 2015 розум був сильно збуджений через напружену інтелектуальну діяльність, що викликало сильні незвичні й глибокі емоції.

В перші дні серпня 2015 склалися сприятливі умови для інтелектуальної роботи в галузі передових технологій, науки, колективної діяльності, здійснення реформ.

В останній декаді жовтня 2015 була головна криза циклу. Мали оцінити реформи в суспільстві. Переживали протистояння прогресивних ідей і суспільної думки, яка знаходиться під впливом штампів соціальної свідомості. Думки поділилися в суспільстві на протилежні табори: з одного боку – реформатори, модернізатори, науковці; з іншого – ті, хто мислить шаблонами, обумовленими пропагандистськими кліше. Перевага в цьому протистоянні на боці прогресорів, нон-конформістів, реформаторів, бо на цьому історичному етапі застарілі уявлення про структури влади в суспільстві не мають шансів на виживання (фаза зростаючої квадратури циклу Уран/Плутон припадає на період 2010-2020 – ідеї інтелектуальної революції 1962-1968 стрімко й бурхливо стверджуються в повсякденному житті).

В перші дні грудня 2015 склалися сприятливі умови для інтелектуальної роботи в галузі передових технологій, науки, колективної діяльності, здійснення реформ. Стан речей в сфері свободи слова, ЗМІ, початкової освіти, мови спілкування не може більше залишатися незмінним. Самі собою повалилися всі підпорки, що утримували статус кво по відношенню до прогресивних реформ в інтелектуальній галузі та в сфері ЗМІ, й події стрімко несуть нас у бік змін революційного характеру. Зусилля, що були докладені в інтелектуальній сфері, в сфері ЗМІ та свободи слова до прогресивних реформ, тепер приносять плоди.

В другій декаді грудня 2015 розум сильно збуджений через напружену інтелектуальну діяльність, що пов’язане з розвитком подій світового рівня, а також власними важливими справами: життєвою метою, репутацією, кар’єрою, бізнесом, діловими проектами. Це викликає сильну знервованість, метушливість. Можливі нервові зриви, дуже високий рівень тривожності.

В другій декаді січня 2016 ми переживаємо ту саму ментальну напругу, що й в другій декаді грудня 2015, але різниця в тому, що тепер маємо заглибитися в ті ментальні проекти, які вели в той час, щоб переосмислити їх на новому рівні, доповнити, ввести зміни.

На особистому рівні аспект має значення для тих, чия інтелектуальна діяльність пов’язана з наукою, передовими технологіями, інженерією, якимись незвичними оригінальними проектам, колективною діяльністю, виконавчою владою в державі. Та з астрологією. Це може бути період напруженої роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає