16 – 20 червня 2016

Дуже вдалий час, щоб розпочати роботу науковця-дослідника. Якщо розумова праця – ваш фах, то зараз ви можете показати власні вміння з найкращого боку. Дослідження йтиме легко, без перешкод. Але не забувайте давати мозку відпочинок – мозок зараз занадто активний, занадто швидкий, готовий брати на себе наднавантаження.

Сприятливий час для самоаналіза. Для дослідження питань сексуальності. Для вирішення питань спільного з партнерами майна. Вдалий час для розв’язання питань боргів і спадщини. Питань фінансової та моральної підтримки. Питань подолання кризи та виходу з маргінального стану.

З 18-го червня до 12-го липня високо цінуватиметься у суспільстві все, що приносить комфорт, затишок, безпеку. Це період романтики у стосунках. Почуття витончені, глибокі, багаті на зворушливі приємні дрібнички. Дуже високий рівень комфортності у особистих стосунках: гарний секс, гармонія, порозуміння на глибинному рівні, подаруночки. І при тому вкрай високо цінується свобода. Прагнення свободи надмірне, перебільшене. Не поспішайте руйнувати стосунки, якщо відчуваєте, що втрачаєте через них власну незалежність. Зробіть зусилля – спробуйте пояснити партнерові про свої цінності. Хоча це може не привести до позитивного результату. Але, принаймні, ви будете знати, що зробили спробу. Звісно, в цей період не порозуміються люди свободолюбиві з людьми, що не поважають свободу особистості.

Вдалий час для родинних стосунків та для заробітків у галузі культури, мистецтва, моди, міфології, гуманістичної психології.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає