15 – 18 грудня 2015

Серповидна фаза (Друга), зростаючий секстиль в Водолії: ритмічна діяльність творіння, життя пульсує, іде системна й продуктивна праця, втілюються нові ідеї в сфері світогляду та ідеології. Це такі речі як міжнародні відносини, міжнародна економіка та право, юриспруденція, законотворчість, вища освіта, подорожі в далекі краї, туризм, видавнича справа, філософія, релігія, реклама, пропаганда. Зараз час радіти життю. Цю фазу символізує «працелюбна бджола», що ретельно будує свої стільники. В цей час місячного циклу зазвичай добре видно, як ідеї, що народилися на фазі Нового Місяця, виказують себе в світі і стають частиною повсякденного життя. В цей час ідея отримує новий імпульс, стимул для втілення. Зараз цей стимул – любов до свободи, прагнення відкриттів, реформ, колективної праці. На рівні держав та суспільств постають питання парламентаризму, науки, технологій, модернізації, стосунків з дружніми країнами.

В повітрі висить відчуття змін, і для декого це відчуття неминучої погибелі. Час кидає виклик нашому розумінню дружби, колективної роботи, свободи. У нас з’являються нові можливості для прибутків від кар’єри та бізнесу, для клубного життя, для наукових розробок. Виникають сприятливі обставини, щоб вирішувати питання в цих сферах. В цей час нас може хтось відчутно підтримати – не лише морально, але й грошима, матеріальними речами. Ми можемо мати підтримку від друзів, однодумців, інженерів, винахідників, науковців.

В деяких випадках може бути глибоке, підсвідоме відчуття, що на нас тисне емоційний тягар минулого, примара минулого повстає перед нами, і ми відчуваємо біль, пригніченість, жаль. Це важке відчуття – ознака того, що треба змінити напрямок реалізації своїх здібностей в сфері вищої та спеціальної освіти, юриспруденції, законотворчості, стосунків з іноземцями, в сфері особистої філософії та системи вірувань. Життя спростовує зараз наші уявлення про релігію, освіту, закони, ідеали. Життя спростовую наші уявлення, що були сформовані у нас підчас взаємодії з друзями та в колективі.

Колективний настрій – “Винаходжу”: старі цінності й методи гальмують прогрес, їх треба замінити новими. Нас надихає ідея прогресу, наукових розробок, інженерної праці. Прагнення реформувати структури, що застаріли. Життєва задача: принести в світ щось нове, унікальне. Мета прагнень: науково-технічний прогрес, який рухає геній індивідуалістів, або колективістська утопія.

Це час для експериментів, наукових розробок, для використання найсвіжіших досягнень наукової думки. Виникають божевільні ідеї, утопічні проекти. Ми здатні поводитися як відступники, ренегати, одинаки, заради того, щоб зберегти власну свободу та індивідуальність. Тим не менш, індивідуалізм штовхає до пошуків таких самих індивідуалістів, бо хочеться бути серед друзів та однодумців, обговорювати з ними свої винаходи та плани на майбутнє.

Знадобиться здатність мислити нестандартно, незалежно. Вміти залишатися індивідуальністю в колективі.

В суспільстві попит на все, що пов’язане з темою соціальних реформ, з революційними прогресивними змінами, науково-технічним прогресом, наукою, авіацією, космосом, винаходами, відкриттями, символьними системами. Цікавіть до астрології, уфології, гуманістичної психології. В центрі уваги – виконавча влада в державі, суспільний рух, соціальні спільноти, колективи, клуби.

17 грудня 2015 точний падаючий секстиль Венери в Скорпіоні з Плутоном в Козерозі.

20 грудня 2014 кон’юнкцією у 13 градусі Козерогу розпочався новий річний цикл Венера/Плутон. Він символізує глибокі трансформації нашої системи цінностей: ставлення до сласних талантів й здібностей, до самостійних заробітків, витрат на накопичень, до любові й кохання, до суспільного життя, до шлюбу й партнерства. Зміни, трансформації цінностей пов’язані у даному випадку з впливом подій світового значення. Кожного року до 2024 буде кон’юнкція Венера/Плутон в Козерозі. Вона задаватиме ритм новим і новим культурним трансформаціям, щоб ми могли забезпечити собі виживання в умовах, коли змінюється суспільний лад, трансформується ієрархічна будова й закони, коли люди по-новому оцінюють поняття «гідність, сумління, справедливість, доля», коли у світі створюються й починають діяти нові закони и норми.

В лютому 2015 ідея трансформації системи цінностей вперше явила себе світові через культурні зміни в сфері міфології, культурології, історії, мистецтва, високої моди. Ми могли оцінити те, що було пов’язане з розкриттям брехні, з висвітленням білих плям в історії, в нашому минулому. Це змінило ставлення до співчуття, до милосердя, до волонтерської діяльності.

В березні 2015 було потрясіння – наша система цінностей мала здійснити революційні зміни через необхідність давати оцінку тривожним й бурхливим подіям в сфері світової економіки й політики. У багатьох виникло усвідомлення, що доведеться винаходити нові способи для заробітку, щоб самостійно забезпечити себе всім необхідним для життя.

В квітні 2015 для нас склалися добрі обставини, щоб самостійно заробляти та зберігати те, що маємо.

У травні 2015 можна було оцінити свої здібності та статки з позиції безпеки, затишку, почуття захищеності. Почалося отримання прибутків від змін, що відбулися в наших культурних позиціях та в системі цінностей

В жовтні 2015 ми отримали те, на що заслуговуємо завдяки своїм культурним позиціям, талантам та здібностям.

В листопаді 2015 пережили потрясіння – мали дати оцінку тривожним й бурхливим подіям в сфері світової економіки й політики. Наша система цінностей зазнала змін в питаннях миру, вирішення конфліктів дипломатичним шляхом, в питаннях співробітництва, партнерства, відкритої ворожнечі, відновлення справедливості в суді, мистецтва. У багатьох виникло усвідомлення, що доведеться відмовитися від якихось способів заробітку або від якихось цінностей через партнерські стосунки, щоб самостійно забезпечити себе всім необхідним для життя.

Зараз, в другій декаді грудня 2015, ми на завершальному етапі цього річного циклу – ідея трансформації системи цінностей, що зародилася рік тому, остаточно втілює себе через культурні зміни в сфері подолання кризи та наслідків війни, в сфері допомоги й підтримки з боку інших, в сфері накопичення статків, боротьби з корупцією, в сфері сексуальних стосунків. Ми можемо оцінити те, що пов’язане з цими речами. Це змінить ставлення до них.

Аспект особливо відчутний для людей мистецтва рівня світової знаменитості, для дипломатів, миротворців. Також аспект значимий для вас, якщо ваша діяльність пов’язана з фінансами, соціальним психоаналізом, науковими дослідженнями, роботою з цінностями інших. Можна отримати винагороду та вдячність, матеріальні прибутки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає