13 червня – 17 червня 2019

Із 19:57 13 червня до 11:30 17 червня 2019 фаза зростаючого трину в Скорпіоні місячно-сонячного циклу в Близнятах. Легко втілювати нові ідеї щодо таких тем: якість інтелекту, аналітичні здібності, раціональне мислення, логіка, пізнання, навчання, міркування, спілкування, знайомства, короткотривалі подорожі. Дуже сприятливі умови для того, щоб глибоко зануритися у навчання. Сприятливі умови для осмислення того, що є прихованим він широкого загалу. Наприклад, для осмислення таких явищ як метафізика, психологія. Сприятливі умови для того, щоб збирати та обробляти інформацію щодо корупції. Легко здобувати інформацію під час детективних розслідувань. Легко мислити та домовлятися щодо подолання наслідків руйнування, війни, щодо протидії хаосу. Події тут розгортаються стрімко і без перешкод. Нам допомагають дружні стосунки з представниками силових структур, детективами, слідчими, хірургами, протезистами, науковцями-дослідниками. В цей час варто рекламувати свою дотепність, обізнаність, комбінаторні здібності, знання. Сприятливі умови для трансформації особистості. А також для вирішення питань сексуального житті, боргів, накопичень, податків.

В середині червня розпочинається новий дворічний цикл використання інтелекту у професійній майстерності, боротьбі та спорті. Виникають нові ідеї щодо навчання з метою підвищити професійну майстерність, щодо викладання конкретних практичних навичок та вмінь. Якщо ви хочете змінити свої практичні звички щодо навчання, читання, письменництва, спілкування, спортивних ігор, піших прогулянок, то починайте просто зараз (18 червня точна кон’юнкція Марс/Меркурій). В цей час ми оцінюємо з позиції почуття захищеності і комфорту те, наскільки ефективно ми використовували свій розум у сфері кар’єри, бізнесу останні пів року. Може виникнути почуття розумової меншовартості. Складіть розклад занять, відкиньте все, що заважає зосередитися на навчанні. Драматичні події світового рівня змушують тримати розум у чистоті і порядку. Сприяють підвищеною якості мислення музика, художня література, живопис (16 червня точна опозиція Меркурій/Сатурн і точний трин Меркурій/Нептун, 19 червня точна опозиція Меркурій/Плутон).

Точний аспект посилення агресії та стримування агресії (опозиція Марс/Сатурн) 14 червня 2019. Фаза опозиції циклу Марс/Сатурн цього разу не компенсується фазою падаючого трину циклу Сонце/Юпітер, як то було у 2017 році. Зараз фаза опозиції Марс/Сатурн діє на тлі фази опозиції Сонце/Юпітер і опозиції Венера/Юпітер. Як ви знаєте, цикли Сонце/Юпітер і Венера/Юпітер є «циклами миру». Фази тринів і секстилей цих циклів сприяють дипломатичним зусиллям, що скеровані на відновлення миру. Зараз ми боронимо свої кордони і захищаємо порядок в державі (опозиція Марс/Сатурн) у несприятливих для мирного врегулювання зовнішніх і внутрішніх умовах. Поглиблює драматизм ситуації фаза кон’юнкції циклу Сатурн/Плутон (глибокі трансформації структур будь-якої влади) і точний аспект фази падаючої квадратури циклу Юпітер/Нептун 18 червня (важкі умови для подальшого зближення України з цивілізованими країнами та для вирішення ідеологічних та релігійно-філософських питань). Пом’якшує напруження точний аспект фази секстилю циклу Сатурн/Нептун — в цей час завершується боротьба за ствердження демократії, а прихильники ідеї соціалізму та комунізму, вичерпавши сили у боротьбі за своє домінування в соціумі, шукають шляхів примирення зі своїми супротивниками.

У професійній майстерності це період високого натхнення і усвідомлення кордонів своїх обов’язків. У березні 2018 року у нас виникли нові ідеї щодо підвищення свого статусу та просування в кар’єрі завдяки своїй професійній майстерності. Зараз ми маємо змогу пригальмувати діяльність о оцінити свої досягнення, щоб уточнити стратегію наступних 8 місяців. До березня 2020 ми матимемо справу з результатами своєї практичної діяльності у сфері професії та кар’єри. В середині червня 2019 поруч у боротьбі, спорті, майстерності будуть молоді люди, помічними, співрозмовники. Спілкування, новони, короткі подорожі на невелику відстань створюють умови, в яких зароджуються нові ідеї щодо використання знань та комбінаторних здібностей у своїй практичній конкретній діяльності. Поки що неясно, що це за ідеї. Але вони проявлять себе у матеріальному світі вже у вересні-жовтні 2019. Зараз важливо спілкуватися, слідкувати за новинами, читати і записувати цікаві ідеї.

У 2009 році розпочався новий 13-річний цикл Юпітер/Нептун – цикл розвитку ідеалістичних та релігійний систем вірувань. У 2012 та у 2015 проявами напружених фаз цього циклу стали сектантські чвари, політичні розбіжності та «релігійні війни». 2012-2013 – роки гострої боротьби ідей в Україні. Економічно це був період буму та оптимізму, але через недостатній зв’язок із реальністю то були плани типу «журавля в небі», що призвели до скаженої інфляції. Фазу квіконсу у 2014 році в Україні супроводжувала глибока економічна криза і втеча Президента Януковича з країни. З опозицією у 2015 році відбувається загальне українсько-європейське зближення, Україна отримує фінансову допомогу. При квіконсі у 2016-2017 роках економіка починає йти вгору і міжнародні санкції стримують агресію РФ проти України. Фаза падаючого трину, активна з жовтня 2017 до листопада 2018, створює сприятливі умови для подальшого зближення України з цивілізованими країнами та для вирішення ідеологічних та релігійно-філософських питань. Фаза падаючої квадратури, активна з листопада 2018 до листопада 2019, – це вкрай напружений період, коли певні ідеології, що не відповідають вимогам часу, намагаються стати на заваді змін та повернути назад свої втрачені позиції. Цей час характеризується сектантськими чварами, політичними розбіжностями та «релігійними війнами». 6 січня 2019 Вселенський патріарх Варфоломій у Стамбулі урочисто вручив томос про автокефалію главі Православної церкви України митрополиту Епіфанію. Російські ЗМІ сприйняли новину на свій кшталт: багато видань навмисне перекручували інформацію, вдавались до маніпуляцій та дезінформації. Пік аспекту 13 січня 2019, 16 червня 2019 та 21 вересня 2019.

15 листопада 1988 розпочався новий 36-річний цикл Сатурн/Нептун. Цей цикл пов’язаний із посиленням демократії, політичними змінами та реформами. Також цей цикл керує розвитком соціалізму та комунізму. Із осені 2005 до осені 2007 на фазі опозиції циклу стали видимі результати праці заради втілення ідеї демократизації суспільства. То був період гострого протистояння політичних сил, час великих змін і сподівань. Період жовтня 2011 — грудня 2014 – фаза «врожаю» циклу Сатурн/Нептун (падаючий трин), коли відновилася гармонія між мріями суспільства і структурами державної влади. Суспільство мало змогу насолодитися втіленням у державних структурах своїх соціалістичних та комуністичних ідеалів, а також змінами у державних структурах, що відбулися під впливом ідеї посилення демократії. Період об’єднання демократичних сил. Це був період можливостей для позитивного творчого співробітництва на ґрунті політичних змін в бік демократизації. У період із грудня 2014 до грудня 2017 – фаза падаючої квадратури циклу Сатурн/Нептун: криза ідей соціалізму та комунізму досягла максимального драматизму. Ми спостерігали, як ідеали «соціалізму з людським обличчям», які виникли у Радянському Союзі у другій половині 1980-тих, остаточно руйнуються, не витримавши випробування реальним життям. Люди, що вірять у ці ідеали, намагалися захищати їх. Але то був захист на залишках останніх сил. Політичні зміни та реформи в цей час остаточно витісняють залишки радянщини на периферію життя. Ідеали патерналістського матеріалізму руйнуються, не зважаючи на вірність та стійкість адептів. Із грудня 2017 до травня 2024 – фаза падаючого секстилю циклу: в цей час завершується боротьба за ствердження демократії, а прихильники ідеї соціалізму та комунізму, вичерпавши сили у боротьбі за своє домінування в соціумі, шукають шляхів примирення зі своїми супротивниками. Важливі події на міжнародному рівні, пов’язані з цим процесом, відбуваються в період 30 листопада 2018 – 8 січня 2020. Піки аспекту: 31 січня 2019, 18 червня 2019, 9 листопада 2019. Зазначу, що точний аспект фазі падаючого секстилю Сатурн/Нептун був 14 жовтня 1982, аспект належить до складу патерну факторів, кпов’1язаних зі смертю генсека Брежнєва. Аспект 45 градусів між Сатурном і Нептуном, що був точним 10 січня 1984, і невдовзі за ним кон’юнкція Юпітера з Нептуном (інший «соціалістичний цикл) 19 січня активізували наступний висококритичний для Радянського Союзу період у кілька місяців. Після того три кон’юнкції 1989 року в Козерогові, визначили нову важливу та серйозну стадію у суспільному розвитку людства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає