13 червня – 17 червня 2017

Період із 18:08 13 червня до 14:32 17 червні дуже сприятливий для розумової діяльності. Те, що ви зробили в сфері інтелектуальних занять у попередні два тижні, принесло результати, і тепер ви можете розслабитися і в сприятливих умовах насолоджуватися ходом подій. На нові ідеї у сфері інтелектуальної роботи, що виникли 25 – 28 травня 2017, зараз добре впливають друзі, однодумці. Ці ідеї приносять прибуток у колективній роботі.

На їхньому розвитку добре позначаються прогресивні реформи, наукові розробки та передові технології, креативні знахідки та винахідництво. До 13:16 15 червня варто приділяти увагу саме цим питанням. Після 13:16 15 червня до 20:53 17 червня у фокусі уваги те, що так чи інакше пов’язане із подоланням саморуйнації та позбавленням залежностей. Наприклад, нам доводиться занурюватися у підсвідоме, щоб зрозуміти причини ірраціональних страхів, залежностей, саморуйнації. Маємо справу із загадками, які треба розгадати. Із обманом прихованих ворогів, який треба викрити.Із темними заплутаними ситуаціями, які потрібно прояснити й розплутати.

Це період важливих рішень та зустрічей на міжнародному рівні, пік аспекту 15 червня 2017. На особистому рівні це дуже напружений період, пов’язаний із власними важливими рішеннями та особистим вибором щодо репутації, кар’єри, соціального статусу, бізнесу, політики. 10 грудня 2016 розпочався новий річний цикл відповідальності та компетентності в кар’єрі, у власних довгострокових важливих програмах. Цикл пов’язаний зі зростанням та зміцненням соціального статусу і кар’єри через стосунки з іноземцями, через вирішення юридичних питань, через опанування великого навчального курсу. Зараз особиста творчість, реалізована в кар’єрі, бізнесі, важливих особистих довгострокових програмах, досягла піку свого розвитку. Ми на вершині. Зверху видно всі особисті досягнення. Нічого не можна приховати. Маємо оцінити свої рішення й вчинки з позиції їх значення для зміцнення кар’єри та соціальних досягнень і уточнити свої ділові плани на наступні півроку. Потрібно врахувати нові ввідні та викреслити несуттєве.

У сфері юриспруденції та законотворчості, освіти та ідеології перша половина червня сприятлива для вирішення питань припинення війни. На особистому рівні саме в ці дні везіння, успіх, визнання та подарунки будуть у тих, хто мислить критично, має високий рівень внутрішньої чесності та вміє користуватися знаннями та мистецтвом спілкування. Піки аспекту 13 й 14 червня 2017.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає