11 травня – 14 травня 2017

У фокусі уваги – питання інтенсивних переживань і глибоких незворотних змін. 26 – 28 квітня 2017 народилися нові ідеї щодо особистих статків, особистого майна, власних прибутків та джерела власного прибутку. Зараз ці ідеї розвинулися й набули повноти. Варто пригальмувати активність і об’єктивно оцінити здобутки.Доведеться приймати самостійне рішення “або-або” у таких питаннях: сексуальні стосунки, спільне з партнером майно, спадок, підтримка з боку інших, прибутки від співробітництва та відстоювання справедливості в суді. Постають питання хірургії, реанімації, реабілітації. Питання реставрації, переробки, питання утилізації сміття. До 20 години 11 травня варто приділити увагу психоаналізу, щоб позбутися тягаря важких емоційних переживань. 12 і 13 травня варто займатися тим, що розширює кордони можливостей: навчання і викладання, юридичні питання, питання подорожей і контактів з іноземцями. 14 травня варто приділити увагу тому, що безпосередньо стосується вашої кар’єри, бізнесу, довгострокових серйозних проектів, соціального статусу, гідності та репутації.

В цей час борці за справедливість діятимуть дуже активно за допомогою інформації, пов’язаної з викриттям обману. Це дасть можливість досягти успіху у сфері дипломатії та відстоювати справедливість у суді. Сприятливі умови для важливих політичних перемовин з метою зміцнити позиції міжнародного права через кардинально новий поворот прогресивної думки. Пік аспектів 10, 11, 12 травня 2017.

Якщо ви професіонал у своїй справі, то цей період дуже важливий у вашій роботі. Нова інформація дозволяє подолати перешкоди в професії, пов’язані із самообманом та обманом. Дружба з освіченими людьми із широкими можливостями дозволяє розширити власні можливості в професії через обмін думками, навчання, співробітництво. Якщо вам є що сказати світові за великим рахунком, то зараз саме час для реклами і самореклами – це підвищить статус, зміцнить репутацію. Інтелектуальні напрацювання та зв’язки дозволяють легко просуватися вперед до мети. Пишіть на тему своєї справи, бізнесу. Спілкуйтеся із тими, кого вважаєте високим практичним учителем, від кого залежите і кого побоюєтеся. Робіть конкретні практичні кроки, щоб прояснити заплутану ситуацію та розширити власні горизонти.

Гарний період для позитивних змін у спорті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає