11 серпня – 14 серпня 2017

В період із 15:38 11 серпня до 04:15 15 серпня період отримання винагород та прибутків від того, що було зроблене з 23 липня 2017 для втілення нових ідей щодо особистої творчості, хобі, розваг, шоу, театралізованих дійств, любовних пригод, радості життя, дітей, фінансових авантюр. Наступні десять днів матимемо справу з результатами своїх вчинків і рішень щодо цих питань. До 13:38 13 серпня у фокусі уваги принципово нові ризиковані сміливі проекти, відстоювання власних інтересів і справедливості, боротьба, спорт, військові дії, професійна майстерність, конкретні практичні дії. Із 13:38 13 серпня до 17:05 15 серпня у фокусі уваги власні таланти та здібності, система цінностей та життєва позиція, джерело особистого прибутку, власне майно.

У сфері юриспруденції та законотворчості, освіти та ідеології дуже сприятливі можливості для важливих рішень щодо питань припинення війни. Піки аспектів 11 та 13 серпня.

Дуже сприятливі умови для особистої творчості. Нові можливості у сфері особистої творчості: щедрі аванси, підтримка з боку персон із великими можливостями, коштовні подарунки, щасливий збіг обставин. Пік аспекту 11 серпня. Дружба з впливовими персонами сприяє особистим творчим проектам. Зміцнюється особистий соціальний статус, репутація. Приходить визнання, винагороджуються особисті досягнення. Пік аспекту 13 серпня.

Якщо ваші статки пов’язані з такими речами як психологія, мистецтво, міфологія, мода, то у вас буде натхнення і дуже високі заробітки. В цей час у вас може з’явитися багато прекрасних, цінних в художньому сенсі речей, які вам просто подарують, або які ви придбаєте на дуже вигідних умовах. Пік аспекту 12 серпня.

Із 13 серпня до 5 вересня 2017 Меркурій рухається ретроградно для спостерігача з Землі. Нагадаю, що з 26 липня 2017 розумова активність спрямована на питання роботи, служби, інтелектуальної тонкої точної праці, на підтримку здоров’я та на наведення ладу й чистоти. 29 липня розпочалася ретроградна фаза Меркурія у 4 градусі Діви. Нижня кон’юнкція Меркурія станеться 26 серпня 2017. 31 серпня ретроградний Меркурій повернеться до Лева. Таким чином, весь серпень дуже сприятливий для заглиблення у тонку точну інтелектуальну роботу. Оскільки перед розворотом до ретроградного руху Меркурій мав секстиль із Венерою, то в серпні будуть дуже сприятливі можливості для заробітків, а також для партнерства і кохання. Із 13 серпня до 5 вересня ми повертаємося до тих справ, які були колись розпочаті а потім з якихось причин відкладені до кращих часів. Кращі часи для цих справ настали. Для тих, у кого в гороскопі особистості Меркурій ретроградний, це період значущих інтелектуальних змін та важливих контактів: знайомства, контакти, спілкування, справи зі ЗМІ, написання книжок та викладання, вирішення питань найманих працівників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає