З приводу коронавірусу

Що я думаю з приводу коронавірусу, наскільки сильно зачепить Україну? Авессалом Подводний, у якого я навчалася, навчав нас перед тим, як задаватися тим чи іншим запитанням, спитати себе: “А чи етично мені над цим міркувати?” Так ось, що я вам скажу, друзі: жоден клятий астролог не є вірусологом, тому жодному астрологу не є етичним казати будь-що про короновірус.

Alona Sazanova: – Я читала кілька прогнозів від астрологів, що все це мовляв несерйозно і в мене закрались сумніви, щодо цих тверджень, дійсно, так як ви казали, астрологи не вірусологи і брати на себе сміливість щось прогнозувати – нерозважливо, бо коли астролог часто помиляється втрачається довіра до його прогнозів.

Астрологиня Ольга Іванець: – Рівень компетентності астролога легко визначити за речами, які він відмовляється обговорювати. Я можу чітко вказати проміжок часу, в котрий українська політична нація проявлятиме активність в галузі, що пов’язана зі стражданнями, доглядом за важко хворими, жертовним служінням заради спільного блага. Але я не можу сказати, чи будуть ці страждання пов’язані саме з короновірусом чи з чимось конкретно іншим. Ніхто з астрологів того не може, бо астрологія не прогнозує на предметному рівні, суто на рівні синтетичному та якісному. Якщо ви бачите такого астролога, мовчки розвертайтеся на 180 градусів і хутко йдіть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає