Активність Плутона

У мене Плутон вже давно активізувався – ще рік тому. В першу чергу, щез сентимент до людей, що почуваються знедоленими, нещасними. Стала дуже глибоко вдивлятися в них. І якщо бачу там нещирість, намагання грати на моїх почуттях співчуття, то нищу морально.

Останній рік вловила себе на тому, що попередні роки намагалася здаватися менш розумною, менш самостійною, менш компетентною, аби лише не образити нещасних. Пішли в сраку. Єдиний спосіб зберегти державу – не намагатися подобатися ідіотам. Не хочете платити фахівцям? То сидіть в своїй сраці і не рипайтеся. Це стосується абсолютно всього, універсальний принцип. Баумейстер зараз в кожній лекції про це каже із купою конкретних прикладів. Явище сучасності: знецінення інституту експертів. І це призведе до краху в усіх сферах. Зараз короновірус це загострить. Це те, що ми обговорювали щодо трину циклу Уран/Плутон: псевдоастрологія втрачає позиції, залишаються лише компетентні астрологи. То чого я маю соромитися своєї компетентності? Розпрямити плечі і стояти твердо й гордо. Я публікую всі свої наробки у відкритому доступі, зокрема на сторінці Фейсбуку. І я продовжуватиму. Це  ж я тальки дві системи показала: схема розбору гороскопу за принципами планет і схема розбору за принципами домів. Обидві авторські, списати немає звідки. А ще ж є, наприклад, схема розбору локальної життєвої ситуації: транзити вкупі з показниками гороскопу натального, також авторська. Можна не боятися, що хтось спробує поцупити і повторити – нічого не вийде, для цього треба мати ті самі фонові знання, те саме знання астрології, ті самі якості особистості.

Прийшов час відверто ковпашити профанів. Коли комедіант, що грою долі потрапив на роль Президента, звернувся до народу: “Кожен із вас Президент”, – він дав дозвіл ковпашити невігласів. Тепер можна говорити народові:  “Ти також астролог. Іди рятуй себе за допомогою астрології самотужки”, – що на практиці означає “Іди і здохни”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає