Я нескромна, звісно

Зараз повернуся до написання гороскопів на місяць і на день, більше уваги приділятиму аспектам Плутона (пандемія). Не цікаво було писати: держава зруйнована, нарід тупий, купка розумних і без того все знають. Зараз дуже цікаво!

Ця ситуація з пандемією і глобальною економічною кризою – той самий щасливий випадок на міжнародному рівні, про який в солярі України 2019-2020. Звісно, важко говорити про щасливий випадок, коли йдеться про трагічні для людства речі, але в нашому горскопі Місяць в 12 домі страждань. Для нас, сучасних українців, щасливий випадок приходить за принципом “Не було би щастя, та нещастя допомогло” . Місяць України саме на куспіді 12 дому – наш щасливий випадок міг прийти лише у вигляді страждання.

Цікаво, що в моєму гороскопі той самий аспект, що і в гороскопі України: мій Місяць на куспіді мого 12 дому в опозиції до Юпітера в 6 домі. Тут маємо явище рецепції: Місяць України і мій Місяць у протилежних знаках. Мій Місяць в кон’юнкції зі стеліумом в гороскопі України Меркурій ретро/Венера ретро/Юпітер/Сонце. Виходить, Україна має свого Нострадамуса під час своєї Чуми. Це я. Нескромно, звісно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає