Чи можна обирати професію за принципом ураженої планети?

Сильно уражена планета в гороскопі не є запереченням на професію за її принципом. Якщо є поклик, то потрібно йти і робити. Просто буде дуже важко працювати. Наприклад, у мене Венера уражена дуже сильно, але мене з дитинства вабить мода, стилістика соціальної поведінки і одягу. Я цим займаюся все життя. Я на цьому гроші заробляю. Мені до біса важко. Я весь час хочу те покинути. Я ятрюся. Але коли мені вранці пише безнадійна клієнтка, що у неї відкрився доступ до підсвідомості, у мене виступають сльози щастя. І я вже майже 30 років не можу покинути цю кляту роботу через такі моменти.

– Я, коли йшла на роботу, знала, що не стану професіоналом та не отримаю від роботи задоволення. Я не люблю цю роботу, просто це престижна професія. Я йшла за статусом, а не за професійною майстерністю.

– Ні, за статусом на роботу йти не треба – все одно статусу не буде. Бо статус – це наслідок важкої праці у галузі, яку ти дуже любиш. Людина має займатися тим, що її захоплювало з раннього дитинства. Тоді вона у спокої та комфорті. Не йдеться про великі кошти або статус. Йдеться про спокій. Якщо пофортунить, то гроші і статус теж будуть. Але гроші і статус без спокою – це пекло. Чим я займалася в дитинстві (від народження до 10 років)? Двома речами: створенням краси і структуруванням гарного. Я вивалювала все із бабусиної шафи, приміряла на себе, комбінувала у різноманітні сети, створювала фантазійні образи. Я шила лялькам одяг із величезної купи клаптиків, що дарувала мені сусідка-кравчиня. Я створювала собі пантофлі і босоніжки із картону, кольорового папера, кубиків, стрічок, бусин. Я колекціонувала ґудзики, прикраси, вишивки бісером і шовком. Я розкладала по категоріях величезну бабусину колекцію старовинних та сучасних листівок. Я досліджувала дореволюційні бабусині журнали мод. Я читала західну художню літературу, обговорювала прочитане із бабусею та записувала свої враження і цитати у особисті блокноти та зошити. Ну, от все життя я цим і займаюся. Почуваюся дуже добре.

– А я з дитинства любила тільки ігри на компі, що теж мене “затягували” і створювало проблеми. Або ті мами форуми з Астрології. А я люблю красу та спілкування.

– Ви в дитинстві, як бачите, нічого не робили, що було би актом творіння – ви нічого не створювали. Тож, ваше улюблене заняття – нічого не робити, просто розважатися. Якщо матеріальне становище дозволяє просто розважатися, то так і треба жити. Якщо не дозволяє, то доведеться працювати заради грошей там, де візьмуть. Звісно, душевного спокою не буде. Але ж їсти щось треба. Вам буде комфортно на роботі серед людей, що розважаються: ресторан, клуб, послуги домашнім тваринам, масаж обличчя, дієтологія, фітнес-центр. Будь-яка сфера, де люди приходять отримати задоволення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає