Тупі проголосували за мультяшного персонажа

От тільки не кажіть мені, що я мало пояснювала. Я у 2008 створила свій сайт і сторінку у ФБ – і все пояснюю, пояснюю, пояснюю. І я весь час розмовляю з людьми – пояснюю. І тепер виходить, що я винна в тому, що вони “за кого угодно, но не за Порошенка”. І не кажіть мені, що з мене поганий пояснювач – я собі ціну знаю. Справа в тому, що тупаку нічого неможливо пояснити в принципі.

Володимир Дзьобак: “Зупинись. З таких слів розпочинається внутрішній конфлікт в країні, який переростає в повноцінну громадянську війну.
ТІ хто проголосували за Ю і Зе – незадоволені станом реформ, про що сказав сам Порошенко. Внутрішніх.
Це результат профуканої гуманітарної політики “мінстеця”. і багато іншого, чим вони природньо незадоволені.
Не треба їх ображати. Вони українці. З іншою думкою, врешті -решт”.

Розпочинається внутрішній конфлікт в країні через те, що люди кажуть правду одне одному? Та ні, цей конфлікт розпочався через те, що тупих почали називати розумними, дозволивши неграмотним і невігласам голосувати. Єдине, що нас може врятувати, – це негайно почати відверто називати речі правдивими іменами. Так, через те, що тупі проголосували за мультяшного персонажа, Україна опинилася під загрозою втрати державності.

Людмила Арсон: – У 1989 році я з сім’єю повернулась в Україну, на Батьківщину! Були різні президенти, але такого « народолюбивого» ще не було… У нас є МОВА, але хто і коли забороняв комусь розмовляти українською? У нас є АРМІЯ , але чому досі все тримається на ВОЛОНТЕРАХ і чому досі не припинено війну??? Друга світова скінчилась раніше! Чому? Може комусь це вигідно? Гарні гасла, але чи потрібні вони тим сім‘ям, які виїхали до Польщі на ПМП… Чи тим дітям, які у Чехії здобувають освіту і вже до своєї Батьківщини можуть не повернутись? Наші земляки поїхали за кордон НЕ від розкоші. Там вони вивчають іншу мову, захищає їх інша Армія… Цікаво, що будуть робити прихильники Порошенка, якщо у нього станеться інсульт або ще щось? Зеленський не мій кандидат, але Я підтримаю його! А те, що він з командою запропонує – ми скоро побачимо

Ольга Іванець: – Ви живете в телевізорі.

Людмила Арсон: – а ви і досі вірите казкам?

Ольга Іванець: – Я аргументовано можу спростувати кожне ваше твердження. А от ви, на відміну від мене, невзмозі обґрунтувати власні судження фактами та аргументами, ви просто ірраціонально вірите в те, що верзете. При цьому називаєте аргументи здорового глузду казками. Ви проголосували за неіснуючу персону – за персонажа дурного українофобського серіалу Голобородька. І ви мене запитуєте, чи вірю я казкам?

Людмила Арсон: – Я ще НЕ проголосувала! Ви Не уважно читаєте, а потім щось несете про здоровий глузд..

Ольга Іванець: – Якщо ви за нього не голосували і не збираєтеся і при цьому пишете: “Я підтримаю його!” – я підозрюю, що у вас якийсь серйозний психічний розлад. Від таких, як ви, краще триматися осторонь: хвора ви на голову чи просто тупа – ви небезпечні для суспільства.

Людмила Арсон: – Слово підтримаю – це дієслово, майбутнього часу! Так, хто з нас тупий? Розумію, що у вас, шановна з головою – проблеми…

Ольга Іванець: – Ви написали, що не голосували за Зеленського і не збираєтеся, але підтримаєте його, якщо він стане Президентом. Тобто зараз ви його ще не підтримуєте, а підтримаєте в майбутньому. Я ж кажу, що ви небезпечна людина: чи то тупа, чи то шизоїд, чи то конформістка, чи то аморальна. У будь-якому випадку небезпечна для суспільства.

Olexa Mann
Вчора о 10:24 ·
Що цікаво в цій всій історіі з виборами, так це штучно викликані чітко акцентовані негативні емоції. Хвороблива істерія мас. Ключове тут- штучно викликані.

Я колись, доволі нещодавно, довго працював в рекламній креативній індустрії. Причому швидко зробив там кар’єру креативного директора великого рекламного агенства. Так, це індустрія, з свома писаними і неписаними законами.

Це було для мене, в першу чергу, дуже добрим джерелом заробляння грошей на той період, чесно скажу. І пішов я звідти, коли остаточно зміг жити за своє мистецтво. Інакше б я просто не вижив, як художник, враховуючи весь пиздець з нашим арт-ринком, який триває і досі. І політичними проектами мені, звісно, теж доводилось займатись. Причому доволі успішно.

Вчився я там у кращих вчителів, працюючи арт-директором в великих міжнародних рекламних агенціях- американських, англійських і німецьких, з філіалами по всьому світу. Де креативними директорами були дуже цікаві персонажі, звісно що експати, з величезною ерудицією і колосальним досвідом роботи від Лондона і Нью-Йорка до Шанхая і Сингапура. І практичними знаннями по психології мас. І головне, вони були грамотними стратегами.

Рекламний бізнес- це в першу чергу командна робота. Але командна робота чітко керована лідером, якій чітко знає якого результату він хоче досягнути. Це треба вміти, бо це своєрідне мистецтво. Від грамотної постановки задачи, керуючись зібраною інформацією, на рівні, якому б позаздрили кращи розвідки світу, до філігранної, фактично хирургічної, реалізації посредством грамотно підібраних кадрів і засобів. Це, якщо коротко.

Це я до того веду, що не треба панікувати і впадати у відчай, що, мол, “все, пиздець, все пропало, навколо дебіли, які голосують за клоуна-дебіла. Як можна жити з ними в одній країні, якщо мої інтереси повністю розходяться з ними. Вони все просруть і ніхуя не вийде з цієі краіни, населеною каліброваними довбойобами. Хай воно тут все єбеться, а я це все їбав!”. Це, знову ж такі, якщо коротко. Бо реакція ще глибше. Так ось, у вас грамотно викликали цю реакцію професіонали. Вона така і планувалась. Щоб не викликати реакцію спротиву проти обставин. І щоб люди змирились, що нічого не зможуть зробити з цим ідиотизмом.

Я і сам спіймав себе на цій думці, яка просто штучно, готовою і загорнутою, вкладається тобі в голову на блюдечку з кайомочкой, в момент коли тільки прочитав результати екзит-полів. А потім одуплявся і подумав: да, діла, вміють люди працювати. Хоча і складного тут немає ніхуя. Враховуючи рівень професіоналів і вводні. Зараз цей пиздець в головах їм тільки вигідний, бо дизорієнтовані люди- це жертви обставин. Яких треба просто підготувати, щоб вони їх прийняли. Ще трохи розім’яти, з масажним маслом і готово. Враховуючи, що обставини тобі так грамотно підганяються.

Будь-який симулякр, хоч фігуру з фанери, як в цьому випадку, можна грамотно загорнути, якщо в це ввалити дохуя бабла і найняти правильних людей. Одна порада, не ссить і не дозволяйте себе дизорієнтувати. І не ведіться на фанеру, яка щось зможе вам порішати. І ще і відомстить за всі ваші страждання і ненависть до несправедливості. Фанера не самостійна. Фанеру пилять інші люди. За те електорат фанери зараз в істеричному психозі, від того, що він утре всім ніс і розмаже всім по мармизі криваві соплі. Хоча це все буде розмазано по його мармизі, але він про це ще не здогадується. Тобто психоз з обох боків. Це називається “качелі”, на професійному сленгу. Треба тримати строй і розуміти, що це штучно викликана істерія і манипуляція.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає