Щодо попередніх втілень – минулого життя? Є якісь ознаки його в натальних картах?

Я думаю, що про минули життя говорить весь гороскоп у цілому. Бо секстилі та трини – це наші здобутки, таланти та здібності як винагорода за минулу кропітку й сумлінну роботу. А квадратури і опозиції – це перешкоди, відтермінування, конфлікти, протистояння, випробування, важкі уроки, що маємо завершити і скласти іспити. Кон’юнкції – це принципово нові для нас програми, новий виток на спіралі розвитку.

Є всілякі теорії щодо кармічної астрології: про 12 дім, Вузли, ретроградність. Але як ти то перевіриш на правдивість? Отож.

Можна нафантазувати що завгодно і повірити в це – така властивість сапієнсів. Але чи є сенс будувати власне життя на підставі вигадок?

Тому я в кармічну астрологію не лізу. То для мене ігри розуму. Немає на те ні часу, ні натхнення. Але то було би прибутковим, бо багато людей готові за те платити. Чому не заробляю на тому? Бо за законами принципу Нептуну (містифікація) містифікатор втрачає розум і стає жертвою власних фантазій. Приклад: росіяни з їхньою вигаданою історією, мешканці Північної Кореї з їхнім комуністичним світоглядом. Найважливіше в роботі астролога – не займатися містифікаціями. Тому я не беру участь у всіляких шоу типу “Битва екстрасенсів”, не співпрацюю з пропагандистськими ЗМІ. І я не брешу клієнтам. На перший погляд, я мало заробляю. Але я і не витрачаю на лікування психологічних проблем та подолання наслідків божевілля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає