Самоізоляція

Мій спортклуб, любий Драйв, на карантині. Але я – людина з сильно акцентованим 12 домом в гороскопі. В мирні часи це виглядає дивно: “У тебе параноя, ні?”, – сміються люди з неакцентованим 12 домом. Але вираз “Мій дім – моя фортеця” винайшли не вони.

Олена Пацалюк: – В мене 4 дім самий акцентований – карантин та самоізоляція так само мене не лякають)

Астрологиня Ольга Іванець: – Ні, не слід змішувати понять. Кожен дім має чітку символіку. 4 дім: родовід, історична пам’ять, предки, могили предків, сімейні традиції, батьківські патерни поведінки, стосунки з батьками, догляд за старими і немовлятами, домівка, маєток, земля і продукти землі, музеї, краєзнавство, національна культура і традиції. 12 дім: страждання, хронічні захворювання, місця вимушеного або добровільного усамітнення, тюрма, лікарня, притулок, вигнання, еміграція, внутрішня еміграція, таємні ордени, спецслужби, 5 колона, внутрішні вороги, розвідка, служба безпеки, жертовність, волонтерство, безоплатний труд, благодійність, міфологія, історія цивілізацій, високе мистецтво, висока мода, метафізика, філософія, релігія, система вірувань.

Вас може не лякати самоізоляція, але лише у тому випадку, якщо вона не порушить звичного порядку речей у вашому домі та сім’ї. Подумайте про перебування у вигнанні, на чужині, не у себе вдома на самоті. Ну, як відчуття? Не лячно?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає