Про 12 дім і самореалізацію

Іра Самокиш: – Чи можна по наталу людини ці речі:  предки кати, голодомори, травми – взнати? Чи ні?

Ольга Іванець: – Ні, не можна, бо це предметний рівень. Наприклад, по 12 дому йдуть як кати, так і жертви катів. Тобто, наявність якості або відсутність якості, бо символ містить водночас і якість, і її протилежність. Щоб визначити прояв якості на предметному рівні, маємо досліджувати конкретну людину і дивитися на її гороскоп крізь реальне її життя, а не навпаки.

Іра Самокиш: – Я для себе 12 дім не до кінця розумію.

Ольга Іванець: – 12 дім – це дуже просто: я в ролі жертви – або я в ролі психологічного садиста; я потерпаю від хронічного захворювання – або я долаю наслідки хронічного захворювання; я у вимушеній ізоляції – або я у добровільній ізоляції. Загальне значення: містичний досвід єднання з Всесвітом.

Міф про Одіссея, що кинув виклик Посейдону, за що був покараний Посейдоном нескінченним блуканням по морю без можливості повернення додому.

Задача: пізнати свою залежність від Богів і змиритися з цим.

Благодійність: я приймаю пожертвування – я роблю пожертвування.

Є потреба безоплатного служіння, бо людина – соціальна істота: жертвую собою заради збереження зграї, бо можу існувати лише як частина зграї. Альтруїзм. Безоплатно годую, вдягаю, обігріваю, захищаю немічних, бо якщо не роблю того, то не почуваюся емоційно комфортно, страждаю від ірраціональних фобій, погано сплю.

Музика, поезія, художня література як спосіб через емпатію долучитися досвіду людства.

Безсмертна душа.

Пряме втручання Богів, коли немає надії на Спасіння.

Дивний порятунок.

Стан ейфорії, коли біль нестерпний.

Стокгольмський синдром як захист психіки від божевілля.

12 дім – це ситуація, в якій ти повністю залежний від чогось значно більшого, що розчиняє тебе в собі.

Сліпа ірраціональна віра. Щира молитва у стані зміненої свідомості.

Ти ж врахуй, що доми завжди діють в парі. Наприклад, фоном для 12 дому завжди йде протилежний йому 6: безоплатне служіння може відбуватися суто через те, що ти вмієш конкретного практичного робити. Наприклад, жертвуєш светра, який сплела. Або долаєш наслідки хронічного захворювання через рутинні повсякденні маніпуляції з підтримки здоров’я.

Просто в цій парі завжди слід усвідомлювати, який з двох домів саме в цю мить акцентований, щоб не було підміни. Наприклад, робота (6 дім) не приносить вдоволення. Що це означає? Це означає, що ти нічого не робиш заради підтримки когось слабкого, заради Богів за великим рахунком, а працюєш постійно як раб – за гроші. Або навпаки: почуваєшся жертвою. Що це значить? Це значить, що ти постійно виконуєш роботу безоплатно, тобі немає на що жити, ти залежиш від подавання. Що робити? Припиняй жертвувати собою, потрудися заради себе. Має бути тонкий баланс протилежних домів в житті. По можливості, мають бути реалізовані всі доми. Але в нашому суспільстві зазвичай це 1 -2, тому люди хворі й нещасні. Пітерсон про це говорить.

У реалізованої людини всі доми активні. 1-7: є власний стиль одягу і манер поведінки, вміє бути в спілці, в партнерстві. 2-8: самостійно заробляє і приймає допомогу з боку інших, є накопичення. 3 -9: критично мислить, пише, вчиться, має власну філософію. 4 – 10: знає власний родовід, зберігає традиції, облаштовує собі житло, турбується про репутацію, займає високе місце в суспільстві. 5 – 11: вміє розважити себе творчістю і вміє дружити, бути в колективі. 6 – 12: робота і підтримка здоров’я є повсякденним обов’язком, водночас людина підтримує безкоштовно тих, хто є безпорадним і страждає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає