Як за допомогою астрології знаходити вихід із складних життєвих ситуацій

Восени 1998 року я опинилася у дуже складній маргінальній ситуації, коли або ти маєш знищити свого супротивника – або загинути на узбіччі життя разом з усіма твоїми цінностями і планами на майбутнє. Мені треба було знайти вихід із цієї ситуації. Такий вихід, про який кажуть: “Щоб і вовки ситі, і вівці цілі, і щоб було чим годувати овець”. На прийняття рішення мені жорсткими імперативними обставинами було відведено два дні. Я шукали рішення і не знаходила. Вночі я прокинулася у стані жаху. Я сіла в ліжку. Від напруженого мислення мене фізично нудило. “Треба їхати до Подводного, просити про консультацію. Ми не знайомі, він не знає про моє існування. Скільки може коштувати його консультація? 1000 доларів, не менше. У мене немає таких грошей. І у мене немає часу на консультацію. Що ж робити? Подводний десь в інтерв’ю казав, що на всі запитання є відповіді у його книжках. Чудово. Моє запитання про імперативну ситуацію і самостійний вибір. Значить, про принцип Сонця. Що там у Подводного в Кабалістичній астрології про сонячний принцип?” Я увімкнула світло, підвелася, підійшла до полиць із книжками, знайшла потрібні. Ранок застав мене в ліжку: я сиділа в оточенні розкритих книжок. На німе запитання в очах старшого сина відповіла: “Шукала рішення. Знайшла. Підйом, синку! На нас чекають величні справи!”

У 2005 році в Києві на одному з семінарів циклу “Вищі Архетипи і групова робота” я розповіла Авессалому про цей випадок. Авессалом прокоментував: “Молодець, позбавила мене заробітку. А якщо серйозно, то нікому не кажи, що так можна. Тобі це вдалося – ти виключення. Більше ніхто не зможе цього повторити”.

Друзі, якщо ви хочете за допомогою астрології хочете знаходити вихід із складних життєвих ситуацій, ви маєте два шляхи:

1) Заплатити фахівцю за консультацію.

2) Пройти довгий шлях навчання і практики, самому стати фахівцем – і проконсультувати себе самотужки.

Юлія Россінська: – Всюди так). Кажу як людина, якій довелося стати фахівцем в діабетології і психології). І дійсно мало людей з таким типом мислення, що можуть самостійно із проблеми найти рішення – хоча, як самостійно? З опорою на знання, звичайно.

Астрологиня Ольга Іванець: – Це як самому собі видалити апендикс. Це необхідно, якщо ти – єдиний лікар на підводному човні. Але навіщо цей героїзм, якщо є можливість купити якісну послугу?

Юлія Россінська: – наприклад, коли немає можливості купити якісну послугу, але достатньо знань, щоб зрозуміти, що доступні послуги неякісні, а тре щось робити ще вчора). Як в вашому прикладі).

Астрологиня Ольга Іванець: – Тому Авессалом і сказав: “Нікому не радь це повторити!” І він правий, звісно. Краще заплатити грошима і не ризикувати життям.

Alexey Nadep: – Ольга, це чудова історія ? І дуже знайома) взагалі, шлях номер 2 – це те, до чого кожному, раніше чи пізніше, бажано прийти, бо пізнання глибин підсвідомого то є шлях життя.

Астрологиня Ольга Іванець: – До XVIII ст, коли астрологія була провідню наукою в усіх університетах Європи, так і було: кожна освічена людина могла за допомогою астрології врішувати складні питання свого життя.

Марина Караванська: – Мабуть тим, кому судилося йти шляхом № 2, годі й мріяти про можливість вирішити свої проблеми шляхом № 1. У мене принаймні виходить так, що надії на фахівця, призводять до поганого або дуууже поганого. Скрізь доводиться винаходити власну алхімію. А з приводу Подводного, то його мова схожа на притчі: кожен зрозуміє для себе якось по-своєму і так, як треба саме йому. Треба тільки мати сміливість і волю Діяти, створюючи власну реальність ))). Ви змогли 😉

Астрологиня Ольга Іванець: – Я не вірю у те, що комусь щось судилося. Я завжди винаймаю фахівців для вирішення моїх проблем і плачу їм відповідно до ціни їх послуг, навіть більше. Я не буду сама собі ставити діагноз і шукати ліків, бо я не лікар, я звернуся до лікарів. Я категорично проти того, щоб люди бралися самотужки використовувати астрологію задля вирішення проблем, якщо вони не є фаховими астрологами. Подводний висловив свою позицію щодо цього чітко і прямо, унівалентно, не залишаючи місця для сумнівів і вільних трактувань. І я цілком поділяю його позицію. Надто часто за 30 років моєї астрологічної практики до мене зверталися люди у стані глибокого неврозу після того, як наломали дров своїми доморощеними експериментами з астрологією. Не потрібна ні сміливість ні воля, щоб втратити зв’язок із реальністю, – достаньо просто переконати себе, що кожна кухарка може бути астрологом.

Марина Караванська: – Кожна кухарка може зацікавитися астрологією. Але, звичайно, бути астрологом (компетентним і відповідальним) – доля дуже небагатьох.

Астрологиня Ольга Іванець: – З таким же успіхом вона може зацікавтитися ядерною фізикою. Але тут більше шансів зустріти того, хто зловить її на некомпетентності, бо сьогодні фахівців із ядерної фізики в суспільстві більше, ніж з астрології. Тому кожен невіглас може на кожному кроці від імені астрології віщати будь-яку дурню – немає кому спростувати, ніхто не знає, що воно таке.

Марина Караванська: – Так, дійсно, маємо таку проблему. Хоча не тільки в астрології, а й в усіх езотеричних напрямках. В питаннях більш матеріальних, природничих невідповідність “обіцянка-результат” очевидніша. Сподіваюсь, що це просто такий перехідний період. І колись все ж таки життя все розставить по своїх місцях. Наразі неврегульованість питань сертифікації та права й якості викладання астрології на рівні держави створюють анархію і нігілізм. Клієнти і потенційні учні дезорієнтуються заманливими обіцянками “корифеїв” та “професорів”. Нашвидкуруч спечені “спеціалісти” далеко не одразу розуміють в що втрапили, і що астрологами стають не після отримання штампованого папірця, а після десятиріч інтенсивної практики. Набивають собі ґулі. І, дійсно, багато “віщунів”, які не сильно заморочуються аналітичним боком знань і якістю, суспільною значимістю поданої інформації, але активно піаряться в пошуку клієнтів і студентів… Українці поки що отримують уроки критичного ставлення до самопроголошених спеціалістів.

Астрологиня Ольга Іванець: – Сертифікація? Я саме створила свій сайт у 2008 році після того, як прочитала в Інтернеті про наміри купки невігласів реалізувати ідею сертифікації астрологів в Україні. Я виклала на сайті всі свої реферати, відцифрувавши їх. А потім у 2010 опублікувала гороскоп України і з тих пір кожного року публікую прогноз для України. Таким чином мої читачі можуть порівняти якість моєї роботи із якістю тих паразитів від астрології, що проштовхують ідею сертифікації. Якщо колись їм таки вдасться цю ідеї пропхнути (вірогідність цього дуже мала), то вийде, що сертифікувати мене будуть ті, хто не зробив жодного правдивого прогнозу. І тоді абсурдність цієї ідеї сертифікації вже ніхто не зможе спростувати. Бо лише 100% підтверджених прогнозів є свідченням компетентності астролога, а не “сертифікат”, який можна купити у корумпованих брехунів за три копійки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає