Валерій Соловей: “У 2019 році в Росії почнуться масові протести, які “поховають” Путіна”

Прогноз цілком реальний, бо саме такі речі відбувалися на московщині у попередні періоди фази одночасної кон’юнкції циклів Сатурн/Плутон, Юпітер/Плутон/, Юпітер/Сатурн. Ця кон’юнкція має місце у період 2019-2022, точний аспект протягом всього 2020 року.

У 2019 році в Росії почнуться масові протести, які “поховають” Путіна, – Валерій Соловей

Поваленню режиму Володимира Путіна передуватимуть кілька хвиль масових загальноросійських протестів, перша з яких розпочнеться наприкінці 2019 року
Про це заявив російський аналітик, професор Московського державного інституту міжнародних відносин Валерій Соловей в ефірі програми “Студія Захід” з Антоном Борковським на телеканалі Еспресо.TV.

“Кінець 2019 – початок 2020 рр. може ознаменуватися серйозними соціальними і політичними змінами, масовими виступами. Для Росії це було б уже дуже серйозно насправді”, – зазначив він.

У відповідь влада задіє “силовий сценарій”, який змете першу хвилю протестних акцій, але не більше.

“Першою хвилею справа не обмежиться. Я переконаний, що коли в Росії розпочнеться політична криза – зараз вона знаходиться в латентній, прихованій фазі – то це буде тривала криза, вона триватиме зо два-три роки. Вона супроводжуватиметься сплесками, спадами, тобто розвиватиметься не лінійно, а по синусоїді, як і належить політичним кризам. Але результат її буде один: це перезаснування Росії як держави, тобто заснування нової Російської республіки”, – пояснив Соловей.

Нагадаємо, у Росії продовжує стрімко обвалюватися рейтинг Путіна, як офіційний, так і неофіційний.
Новорічне привітання Путіна з Новим 2019 роком набрало на YouTube рекордну кількість дізлайків.
Як зазначають експерти, з огляду на різке зниження власної популярності диктатор може піти на аншлюс Білорусі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає