Шляхта не працює

А чи дійсно я хочу давати консультації за гроші? От чесно – ні. Шляхта не працює. Мені подобається говорити з людиною про її гороскоп і не думати про час, про гроші. Так було колись дуже давно, коли я дарувала своє мистецтво, і інші дарували мені своє у відповідь. У них не було грошей, щоб купити мою компетентність, але у них була власна компетентність, на яку у мене також не було грошей, – і ми просто обмінювалися необхідними нам речами. А потім абсолютно несподівано для мене виявилося, що не всі люди мають що мені запропонувати в обмін на моє мистецтво, але вони його хочуть для себе. Тоді посередником між нами стали гроші, і то нормально, так існує світ людей. Але, тепер виявляється, грошей у більшості тих, хто мене хоче, також немає. Це може означати лише одне: астрологія спустилася до самих низький верств суспільства – туди, де люди нездатні створювати щось корисне, за що платять гроші, і водночас не мають розуму навчатися.

– Оля, добрый вечер. Меня зовут Имярек. Я когда-то в далёком прошлом, ещё в 1994 году была у Вас на консультации, ещё на улице Шевченко, у Вас дома. Может вспомните, мой бывший муж Имярек с Вашим бывшим мужем имел какие- то дела… это не важно уже наверное. Я тогда от астрологии была очень далека. Ну так сложилось интересно, что сейчас я сама занимаюсь астрологией! И мне бы очень хотелось попасть к Вам на консультацию. Я думаю, что не смотря на то, что я свою карту, знаю вдоль и поперек, я уверенна, что Вы скажете мне ещё что- то важное, чего сама я не оцениваю. Скажите, Вы занимаетесь консультированием? Сколько стоит? Онлайн или офлайн? Заранее благодарю за ответ.

– Имярек, здравствуйте! Я вас прекрасно помню. Скажите, пожалуйста, где вы обучались астрологии?

– В ” Чаше знаний”, в г. Киев. У уже покойного Пустового Сергея Анатольевича.

– Хорошо. Да, я даю консультации по гороскопу личности. 300 евро одна тема, соответственно, 3 600 евро весь гороскоп. Вы можете купить сколько угодно тем. Занятия онлайн: я отправляю вам на имейл описание одной темы (около 10 страниц в Ворд), на следующий день в течение 1 часа вы можете задавать уточняющие вопросы в течение 1 часа.

– Это трактовка натальной карты и прогнозирование по теме одного дома? Правильно я поняла, если меня интересует, например, тема 9 дома. То разбор этой темы стоит 300 евро?

– Да.

– Натал + прогнозы? Спасибо за ответ🙏  Надеюсь, что попаду к Вам. Пока правда не готова материально.

– Вот схема анализа темы 9 дома: Як зауважує доктор Джордан Пітерсон, вам не слід недооцінювати доцільність встановлення цих обмежених стосунків із ідеалом і намагань жити в правді, коли ви націлюєтеся на вищий ідеал. В цьому немає нічого, крім того, що підсилює вас і є позитивним. Саме це вам необхідно, щоб протидіяти катастрофі та невизначеності життя. Дев’ятий дім гороскопу відповідає принципу Встановлення Зв’язку з Богом, принципу Служіння Високому Ідеалу. Ключові слова: божественна присутність, віра, вірність заповіту, вищі ідеали, незаслужене везіння, щасливий збіг обставин, безцінний подарунок долі. Заняття, стан: молитва як діалог з Богом, слідування вищому ідеалу, формування світогляду, отримання вищої освіти, видавнича справа, законотворчість, юриспруденція, міжнародне право, вихід у більш високий соціальний шар, добробут вищий за середній, капіталізм, розкіш, багатство, подорож у невідомі краї, розширення світогляду, розширення кордонів картини світу, зміна світогляду, успіх; те, чим пишаються; переживання щастя.

Яким саме принципом я маю керуватися, коли намагаюся зберегти віру у вищий ідеал і слідувати йому, щоб витримати драматичні переживання і досягти високої мети? (Принцип планети, що керує 9 домом, її розташування в знаку).

В якій конкретно сфері життя мені слід втілювати цей принцип в життя? Де саме мені слід служити високому ідеалу? Чим саме мені займатися заради високого ідеалу? (Планета-управитель 9 дому в домі).

Що допомагає і що заважає мені на шляху служіння високому ідеалу? (Мажорні аспекти управителя 9 дому).

Які принципи я можу реалізувати, коли формую власний світогляд? (планети в 9 домі).

Які якості мені варто проявляти, щоб зберегти вірність високому ідеалу? (Планети в знаках у 9 домі).

Що допомагає і що заважає мені зберігати вірність високому ідеалу? (мажорні аспекти планет у 9 домі).

В яких сферах життя мені варто шукати можливості для того, щоб наблизитися до високого ідеалу, якого я прагну? (доми, якими керують планети в 9 домі).

Які якості мені слід розвивати, щоб бачити вищий сенс мого існування? (Юпітер в знаку).

Що мені робити, щоб побачити вищий сенс мого життя? (Юпітер в домі).

Що допомагає і що зважає мені наважитися зробити щось значуще заради втілення свого ідеалу в життя? (Мажорні аспекти Юпітера). – Яким сферам життя мені варто приділяти увагу, щоб пишатися собою і переживати щасливі миті? (дім, куспід якого розташований в знаку Стрілець).

Які принципи мені варто реалізовувати, щоб відчувати натхнення вищим ідеалом? (Планети в знаку Стрілець). В який спосіб реалізовувати ці принципи? (мажорні аспекти планет в знаку Стрілець). На які сфери мого життя це вплине, де можуть бути додаткові можливості для застосування мого досвіду розширення кордонів картини світу? (доми, якими керують розташовані в Стрільці планети).

Вы можете использовать эту схему, чтобы самостоятельно проанализировать свою натальную карту по этой схеме. Это любой астролог может.

– Да, спасибо огромное. Я уже лет 6 свою карту разбираю и анализирую. Конечно не все так глубоко как описано в этой схеме. Спасибо огромное. Я бы хотела все сферы жизни проанализировать. Ну пока не готова, я написала. Плюс не очень нравится формат. Я думала Вы консультируете как тогда (живое общение) в 1994…😀😀😀

– Живое общение 300 евро + 100 евро в час.

– Спасибо!

– Пожалуйста.

***

– Ольга , добрий день. Читала Ваші статті , мені дуже сподобалось. Мене цікавить Соляр , чи можна Вам замовити?

– Добрий вечір, Імярек! Скажіть, будь ласка, (тільки відверто), навіщо вам соляр? У вас є якась проблема, яку ви маєте вирішити за допомогою астрології, чи вам просто цікаво?

– соляр я вже знайшла в інтернеті , зробила , але нічого не зрозуміла. так , я хочу , якщо є можливість , коррегувати свої дії в бізнесі і в приватному житті з допомогою астрології. Якщо це можливо

– Тобто, ви хочете найняти мене як астролога-консультанта для супроводження вашого бізнесу  протягом року. Я згодна. Для початку ми маємо дослідити ваш гороскоп народження (3 600 євро), потім дослідити гороскоп народження вашого підприємства (2 400 євро), потім дослідити ваш особистий соляр (1 200 євро) і соляр вашого підприємства (600 євро), і додатково за потреби розглядати транзитні ситуації з питань, які вас турбують (300 євро за годину спілкування).

– дуже дякую. Я відмовляють. Гарного дня Вам

– Так, будь ласка. Було б дивно, якби ви погодилися. Гарного Дня!

– нанімати ВАс я не збиралась , це слово взагалі мене шокує. Я здатна платити за консультації. гарного дня Вам. я просто не встигла відправити це повідомлення. Гарного дня.

– Ви не знали, що астролог-консультант працює як найманий робітник, подібно до лікаря, вчителя, юриста? Це дуже дивно.

– ні , не знала. і чесно кажучи , я не довірилаб себе сторонній особі. Я довіряю тільки собі. Закінчуємо спілкування. Дякую за інформацію. Це теж мої кроки ..

Після свої останньої репліки жінка увімкнула функцію месенджера, яка позбавляє можливості відповісти.

***

– Ольга, добрый вечер. Можно ли записаться к вам на астрологическую консультацию?

– Добрый вечер, Имярек. В принципе можно.

– Скажите пожалуйста стоимость 🙏🏻 Меня интересует разбор натальной карты. Время рождения есть, но наверное его нужно немного скорректировать. И ещё транзитный Плутон вот-вот будет делать оппозицию к Асц.. хочу понять о чем это будет для меня.

– Вы студентка? Я посмотрела ваш профиль, вижу, что вы уже не студентка, извините.

– Вообще учусь)) Но по возрасту уже нет)

– Астрологическая консультация у меня – это капиталовложение. Если вам просто интересно, что там у вас в гороскопе, то не нужно тратить на это деньги. Во-первых, это очень дорого, во-вторых, это ужасно неприятная процедура.

– Мне не просто интересно. Я немного практикую, но не хватает навыка разобрать в глубину свою карту. Есть конкретные вопросы, по некоторым аспектам и узлам. Я читаю ваш сайт, учусь у вас, на сколько это возможно. Была бы рада быть вашим учеником, если вы берёте учеников. По поводу неприятно, совершенно не страшно)) Мне наоборот будет приятно разобраться. А по поводу дорого, тут конечно для меня может быть загвоздка. Но, если возможно, скажите стоимость. И если сейчас это будет для меня невозможно, то я буду знать, сколько нужно подготовить.

– Вы можете разобрать в глубину свою карту по моей схеме, используя справочник у меня на сайте. Я не могу брать с людей деньги, зная, что их у них нет, Имярек.  https://ivanets.com/consulting.html

– Я вас понимаю. Даже не знаю, что ответить. Спасибо) Но для меня это важно, и это инвестиция в себя и лучшее понимание происходящих событий. Какое-то время назад, могла бы это себе позволить не задумываясь)) Сейчас действительно, немного другие времена. Но мне это очень важно и интересно. Скажите пожалуйста стоимость 🙏🏻

– Имярек, сначала я расскажу, как осуществляется консультация, а потом скажу про стоимость. Вы пишете небольшое сочинения на тему “Я” – рассказываете о себе что угодно, что хочется вам мне рассказать. Это дает мне возможность уточнить ваше время рождения, если нужно, я задаю уточняющие вопросы. Дальше я смотрю текущие транзиты в вашем гороскопе и описываю тему именно того дома, в котором сейчас у вас наиболее значимые события происходят в соответствии с транзитом. Отправляю вам описание на электронную почту. Вы внимательно изучаете написанное, подчеркиваете моменты, которые вы хотели бы уточнить, прояснить, развернуть для понимания. Дальше мы встречаемся онлайн и разговариваем 1 – 2 часа, чтобы разобраться в теме. Гороскоп личности – это 12 тем. Вы можете покупать столько тем, сколько вам нужно. Вы всегда можете сказать: “Стоп, я беру перерыв” или “Стоп, я больше не хочу, рассмотренных тем мне достаточно”. Занятие по 1 теме стоит 300 евро. Я рекомендую покупать две темы в паре. Например, если мы рассматриваем Первый дом, то нужно рассмотреть и противоположный Седьмой дом, дома всегда активны в паре. Имярек, пусть у вас все хорошо сложится в финансовом плане, я буду рада видеть вас моей клиенткой.

– Ольга, спасибо большое за такой подробный ответ, все предельно ясно. Теперь я знаю, что требуется для консультации с вами. Буду пока готовиться) Всего вам хорошего 🙏🏻

– Хорошего дня, Имярек!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає