Про символізм дугових аспектів

Кон’юнкції проявляються як спонтанні обставини і вимагають реакції спонтанної. Несподівано щось сталося. Немає часу розбиратися й досліджувати – треба діяти інстинктивно. Це не завжди неприємності, але і не завжди удача. Це завжди щось принципово нове й ризиковане.

Секстилі створюють сприятливі умови і дають підтримку й пропозиції щось опанувати нове. Секстилі запрошують скористатися можливостями для розвитку. Але запрошують ненав’язливо. Так, що можна й не помітити запрошення.

А квадратури – це важкі перешкоди й неприємні відтермінування, але це і шалена пристрасть, дике жадання, потужна невдоволеність, ненормальні амбіції. Квадратури стимулюють діяти й перемагати. Вони не запитують: “Чи подобається тобі це?” – вона кажуть: “Хіба хочеш? Мусиш!” Ми ніколи не готові до неприємностей квадратур. Але змушені напружуватися й діяти, щоб зберегти свої життя й викараскатися із символічної ями, в яку потрапили.

Трини не стимулюють, а розслаблюють, пом’якшують важкі умови. Трини дають впливових друзів, подарунки долі, везіння, аванси, протекції. Трини підсвічують золотим і пурпурним кольором будь що у зоні нашої уваги. Лахміття здається оксамитом та мереживом. Халупа – розкішним палацом. Чванливий хвалько – освіченим монархом. Здається, удача й успіх прийшли назавжди. Ми волею щасливого випадку опиняємося на порозі найкращих змін. Але насправді трин лише відчиняє двері у нові можливості, а ми маємо вирішити, чи перетнути поріг. Якщо не перетнути, то з часом, досить швидкоплинним, двері зачиняться, і залишаться лише спогади про дивовижно прекрасний час, коли було купа грошей і всі тебе любили.

Опозиція ставить нас навпроти чогось, із чим доводиться або ворогувати відверто, або шукати миру й домовлятися про співробітництво на паритетних засадах. Опозиція змушує об’єктивно оцінювати себе, партнерів, обставини. На опозиції неможливо нічого приховати – все всім навколо видно й ясно. І неможливо обрати “і – і”, лише “або – або”. Або об’єднуємося в союз, або розлучаємося й розходимося по різні боки.

На старість від тринів (у гіршому випадку) залишається жир на тілі. У кращому – блискучі досягнення особистої творчості та багатство не лише моральне. Від квадратур – численні шрами і, в кращому випадку, душевний спокій і мудрість.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає