Про особливості астрології на пострадянському просторі

Маю пояснити, що таке гороскоп особистості.

Гороскоп – це символічне зображення положення планет у мить першого подиху новонародженого. Але в ту саму ж мить могло народитися не лише дитя, а що завгодно: камінь зрушив із місця, жолудь впав із дубу на землю, сука народила щенят, письменник поставив останню крапку в своєму романі, капіталіст прийняв рішення вкласти гроші в новий проект, нація змінила форму державної влади.

Щоб написати гороскоп якогось явища, потрібно глибоко дослідити це явище. Щоб написати вам гороскоп особистості, я маю глибоко дослідити вашу персону на всіх рівнях її існування : атманічний (усвідомлення власних ідеалів), будхіальний (життєва позиція і система цінностей), каузальний (спосіб заробляння всього потрібного для життя), ментальний (рівень освіти і якість інтелекту), астральний (емоційні реакції), ефірний (побутові звички, що забезпечують якість життя), фізичний (співвідношення ваги і зросту). Саме цим я і займаюся.

Якщо ви вважаєте, що астролог може скласти гороскоп людини, не дослідивши людину, ви отримаєте гороскоп, який буде схожим на вас так, як свиня на коня, або песик – на кошеня: всі мають по чотири ноги й хвіст. На жаль, на пострадянському просторі астрологи саме так і працюють. Хочете заперечити? Добре. Тоді назвіть мені астролога, що передбачив революцію 2013-2014 в Україні, напад московитів на Україну і втечу Януковича. Не знаєте таких? Правильно: їх немає. То чому ви вважаєте їх астрологами?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає