Президенти повинні консультуватися з астрологами?

Natalia Drab: – Президенти повинні консультуватися з хорошими астрологами, Рейган це робив і був дуже успішним

Астрологиня Ольга Іванець: – Ой, ні, Наталю, тільки не в умовах сучасної України! Я категорично проти того, щоб будь-які астрологи лізли у радники Президентів. Астрологія – лише одна з символьних систем, що описують реальність. І в умовах сучасної України інституції астрології відсутні, вони зруйновані століттями домінування російської культури на наших теренах. У нас немає астрологів. І якщо ті, хто називають себе астрологами, даватимуть поради Президентам, то буде гра на боці Хаосу, а не на боці Космосу. Президенти мають дослухатися порад інтелектуалів, наприклад, таких, як Віталій Портников, а не астрологів.

У нас через те, що втрачений інститут астрології, люди не мають крітерієв, за якими можуть орієнтуватися в оцінці астрологів. Тому діє така схема: людина радиться з усіма астрологами, які здаються їй компетентними, а потім вираховує середнє арифметичне з інформації, яку отримала. Наприклад, якщо більшість астрологів запевняє, що Віктор Янукович після завершення каденції у 2017 році на другий термін буде Президентом, то так воно і є. І коли якийсь один астролог каже: “Якщо Президент Віктор Янукович не триматиме курс України в НАТО, то наприкінці 2013 – на початку 2014 буде народне повстання за Незалежність, яке змете діючу владу”, – робиться висновок: цей астрлог-одинак ідіот, не може ж більшість помилятися.

Звісно, коли я в 90-тих вирішила робити кар’єру астролога, я поставила собі за мету бути радником Президента, як Джоан Куіглі. Я поважаю себе за те, що можу чесно сказати: я ніколи не давала жодних порад ні самому Петру Порошенко, ні комусь із оточення Президента Петра Порошенко”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає